vjshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έχει λίγο διάστημα που έχω συνδεση dsl. Πριν απο λιγες μερες ομως μου εμφανιστηκε καποιο προβλημα. Το πρωι κυριως, μετα απο ωρες κατεβασματος μου εμφανιζεται το ακολουθο μήνυμα σφαλματος: Η εφαρμογή Generic Host Process for Win32 Services αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Καποιες φορες μου εμφανιζει και σφαλμα της εφαρμογης svchost.exe. Σε αυτο λεει οτι: Η εξαιρεση αγνωστη εξαιρεση λογισμικου (0xc0000409) παρουσιαστηκε στην εφαρμογη στη θεση 0x6115a3c0. Αν πατησω οκ ή ακυρο το αποτελεσμα ειναι να νεκρωνει η συνδεση. Εχω αντιικο το kaspersky 6 και firewall το kerio. Τπτ δεν βρηκα που εψαξα, ουτε ιους ουτε τπτ. Καμμια ιδεα για το τι ειναι; Να πω ακομη οτι εβαλα καινουριο δισκο χθες και ξαναεστησα το συστημα, αλλα δυστηχως σημερα το πρωι το εμφανισε παλι. Μετα απο επανεκινηση δεν εχει κανενα προβλημα, αλλα δεν ξερω για ποση ωρα. Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.
Aeon_Flux Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μου έχει τύχει σε τέτοια περίπτωση να φταίνε οι drivers του σκάνερ. Ρίξε μια ματιά εδώ και κάνε ότι λέει : http://support.microsoft.com/?id=821690
vjshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 To scaner μου ειναι canon, αλλα το εκανα αυτο που μου ειπες. Περιμενω να δω πως θα αντιδρασει το συστημα. Και κατι ακομη ξερετε αν υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ windows messenger και κεριο απο sunbelt;
antonl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Είχα παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε με update των windows. Προσωρινά μπορείς απλά να τοποθετείς το παράθυρο του μηνύματος εκτός οθόνης και να συνεχίζεις κανονικά. Κάνε ένα search στο forum θα βρεις το αντίστοιχο thread.
RedKostas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, δες αυτό, μάλλον θα σε βοηθήσει. Κώστας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.