Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB key

bgeorgalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με 1 usb key του 1gb (noname), λοιπόν ξεκινάμε:

το πρόβλημα είναι ότι σε κάποια αρχεία που του αντιγράφω μετά δεν μπορώ να τα διαβάσω (το όνομα είναι στα γιαπωνέζικα και το size 0kb; φώτο 1),

αν θέλετε (αφού θέλετε το ξέρω εγώ) θα σας πω τι ενέργειες έχουν γίνει μεχρι στιγμής μπας και βγάλουμε καμμία άκρη:

1. το File system από Fat16 έγινε FAT32 με παράλληλο φορμαρισμα (αρχικά νόμιζα ότι το FAT16 δεν υποστήριζε αρχεία με πολύ μεγάλο όνομα άλλα το πρόβλημα εξακολουθεί ακόμα και με FAT32), σημειώνω εδώ ότι τελικά εχεί φορμαριστεί ίσα με 10 φορές με διάφορους συνδυασμούς (μέσω windows άλλα και μέσω command prompt).

2. το error checking των windows μια δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα, μία μου λέει ότι δεν μπορεί να ολοκλήρωσει το error scaning…..

3. από command prompt το chkdsk /f βρίσκει προβλήματα αλλά ναι μεν λέει ότι τα διορθώνει αλλά ξαναπαρουσιάζονται (φωτο 2)

4. Το error scan του HD tune 2.52 επίσης δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα…..

Ε, τι κάνω μετά? Εμένα με ενδιάφερει τουλάχιστον να ‘σημειωθούν’ οι ‘bad sectors’ ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω χωρίς πρόβλημα γιάτι έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι λιγάκι ρώσικη ρουλέτα……καμμία ιδέα?

post-5802-129062938264_thumb.jpg

post-5802-129062938266_thumb.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όχι ρε παιδιά από ηλεκτρονικό κατάστημα (υποτίθεται ότι είναι σοβαρό γιατί πουλάει είδη γραφείου για μεγάλες εταιρίες) στην Ιταλία τα πήραμε για το εργαστήριο,σας ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας, τώρα θα δω αν θα τους το γυρίσω πίσω (γιατί δεν έχω και πολλή όρεξη για τηλέφωνα και email)

Δημοσ.
Mhpos ta phres apo ebay apo tous gnostous agnostous kinezous pou poulane peiragmena stickakia 32mb kai 64mb gia 1-2Gb ? Eine gnosto kai megalo thema sto ebay exoun graftei polla gi auto.

ti patenta einai auto?mipos pezei kai san 1 gb?:P :P xaxa.ti apateonies ginontai.sin oti blakia na pareis stick apexo afou pleon kai edo ine poli ftina.

όχι ρε παιδιά από ηλεκτρονικό κατάστημα (υποτίθεται ότι είναι σοβαρό γιατί πουλάει είδη γραφείου για μεγάλες εταιρίες) στην Ιταλία τα πήραμε για το εργαστήριο,σας ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας, τώρα θα δω αν θα τους το γυρίσω πίσω (γιατί δεν έχω και πολλή όρεξη για τηλέφωνα και email)

sinithos me to exoteriko bgazeis pio eukola akri apo oti me ellada.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...