npapak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Προχθες πηγα στο σπιτι ενος φιλου μου που εχει DSL γιατι η δικια μου δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα και πηρα και το laptop μου μαζι για να κανουμε ενα δυκτιο με κοινο Internet. Συνδεσαμε τα pc crossover, καναμε share την συνδεση, αλλαξεμε και τα ip αλλα το laptop internet δεν εβλεπε... Και τα δυο μηχανιματα τρεχουν Windows XP. Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.... Υ.Γ. : Το Firewall το κλεισαμε και απο τα 2 PC...
thapostol13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα. Ερώτηση. Το pc του φίλου σου με τι συνδέεται στο ΙΝΕΤ, usb modem?
takistmr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ως gateway στις ρυθμίσεις του laptop έβαλες την ip του υπολογιστή του φίλου σου???
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 an ine modem tha baleis san gateway to pc tou filou an ine router tha prepei na ginei bridge to sto pc tou filou sou to ikondiio tou diktiou me to ikonidio gia to adsl kai meta san gateway esi bazeis ton router
npapak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ειναι router usb. Προσπαθησα να τκανω bridge το δικτιο με τν dsl αλλα μου εβγαζε κατι κουαλα και δεν τις εκανε bridge...
npapak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Οτι δεν μπορει να κανει bridge τις 2 συνδεσεις....
npapak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μηπως βρεθηκε κανεις που να μου πει τι να κανω? Αν μπορειτε παντως βοηθηστε γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου... Ευχαριστω...:Ρ
takistmr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 τελικά, είναι router ή modem???? Αν είναι Modem τότε έχει μόνο usb. Αν έιναι Router τότε έχει σίγουρα μία ethernet και προαιρετικά usb. (+++Χονδρική εκτίμιση+++)
npapak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Router ειναι. Μπορειτε να με βοηθησετε να λυσω το προβλημα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.