sotris99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα το πρωί καθώς ερχόμουν στην δουλειά άκουγα το Oh, Death Come Near Me των Draconian και μου ήρθε αυτή η ιδέα για ένα τόπικ με μέταλ ντουέτα. Στόχος είναι να φτιάξω ένα σούπερ ντούπερ γ@μ@το cd μιας και δεν έχω ακόμη mp3 player στο αυτοκίνητο. Λοιπόν ακούω ιδέες. Και όχι προς θεού τίποτα nightwish και shit like that. Μέχρι στιγμής έχω επιλέξει: Draconian - Death Come Near me Elis - Devil's Temptation Tristania - My Lost Lenore ή Beyond the Veil Tiamat - Carry Your Cross and I ll Carry Mine Lacuna Coil - When a Dead Man Walks ή The Secret... Beseech - Gimme Gimme Gimme (ABBA Cover) αν και δεν θέλω covers.
guido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Therion - The Beauty in Black Septic Flesh - The Eldest Cosmonaut Theatre of Tragedy - Der Tanz der Schatten Darkwell - The Rejuvenation
DarkKnight Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Shape of Depair - Still motion Dark Tranquillity - ...Of melancholy burning Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo
Cristina Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Αν ψάχνεις για ντουέτο (τουλάχιστον όπως το έχω στο μυαλό μου) και όχι απλώς τραγούδια που να έχουν και female vocals, 2 μου έρχονται τώρα στο μυαλό... Shadow Gallery - Spoken Words Evergrey - For Every Tear That Falls Ίσως και αυτό να θεωρείται ντουέτο: Lacuna Coil - Swamped
godlike Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Septic Flesh - The Eldest Cosmonaut και απο μένα. Ρασούλη, Σωτήρης & Σπύρος.
Harkon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 checkare τραγούδια γενικά από Theatre of Tragedy, Leaves' Eyes, Atrocity κ.α. μερικά αγαπημένα: - Nightwish (κι ας μην θες το τραγουδι τα σπάει) - Pharaoh Sails to Orion - Cradle of Filth & Liv Cristine - Nymphetamine - Within Temptation - Gate πάντως οι Draconian είναι ότι πρέπει σε αυτό που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.