Προς το περιεχόμενο

O Firefox2 δεν αποθηκεύει εικόνες???

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφει ο τίτλος, με δεξί κλικ και "save image as" ναι μεν μου βγάζει το παράθυρο για αποθήκευση, αλλά αφού επιλέξω φάκελο και πατήσω save, τζίφος!!! Δεν αποθηκεύει τίποτα! Άλλαξα φακέλους, άλλαξα site, άλλαξα όνομα και τύπο αρχείου, ΤΙΠΟΤΑ! Ξέρει κάποιος τι τρέχει?

Ευχαριστώ

edit: Έστω πείτε μου αν συμβαίνει και σε εσάς ή να αρχίσω να ψάχνομαι

Δημοσ.

Τσέκαρε στα settings των downloads αν έχεις επιλέξει αυτόματο download στο temp του firefox ή αν θες να σε ρωτάει σε ποιό folder να σώζει.

Δημοσ.

kai se mena mia xara doulevi.

na rotiso kati asxeto.....Se periptosi pou thelo na kano format kai den thelo na xaso ta plugins kai ta addon mou pou exw eggatestimena sto firefox mipos mporo na kratiso kapia arxia i olokliro to firefox kai na to metaferno stin kainourgia eggatastasi?

Δημοσ.
arka pali plaka mas kaneis?? hehe

Σοβαρά πιστεύεις πως θα έκανα πλακίτσες την ώρα που το postαρα? ΤεσΠα...

Από ότι φαίνεται ο υπολογιστής χρειάζεται το format του (πάνε 2 χρόνια από το τελευταίο) γιατί τώρα τελευταία (2 μήνες) πολλά πράγματα πάνε στραβά. Ενδεικτικά (για να μη γονιμοποιήσω το topic μου) τραβάει reset σε τελείως random βάση, ο WMP (10) κολλάει 1 φορά στα 3 αρχεία που ανοίγει, χάνονται ρυθμίσεις από προγράμματα ή γυρνάνε σε default etc. Το έχω 2πλοψάξει με Kasp6 kai SpybotSD αλλά τίποτα. Αν καταφέρω κάτι στο ενδιάμεσο, θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

PS: User_32 το έκανα, το αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...