Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναπααγωγή .mpg, .avi αρχείων

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά ο BS Player σταμάτησε να παίζει .avi και .mpg αρχεία. Κατέβασα το K-Lite Mega code Pack και την τελευταία έκδοση του DivX Player αλλά παραμένει να μην παίζει. Το έκανα και uninstall αλλά τίποτα. Άνοιξα ένα .avi αρχείο με winamp και παίζει άψογα.. Γνωρίζει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Απλώς ο BS Player είναι εύκολος σε χρήση και με βολεύει αρκετά.

giannisk1, έκανα ήδη uninstall και install, αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστημένο μόνο το xvid codec ώστε να μπορώ να δω μερικά αρχεία, όταν εγκαταστώ τον divx player και το codec για κάποιο άγνωστο λόγο δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο σε οποιονδήποτε player προσπαθήσω (bs player, windows media classic και winamp, real player για επιβαιβέωση)

Δημοσ.

Μήπως άλλαξες κάποιο μέρος του pc πρόσφατα?

Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα όταν άλλαξα κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε να δεις αν φταίει το νέο hardware.

Δημοσ.

Όχι, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Μου είπαν πως το πρόβλημα μου είναι Codec Conflict και ότι σώζομαι μόνο με format. Είναι αλήθεια;

Δημοσ.

κατι παιζει με τον bsplayer.. αλλαξε εκδοση.. βάλε πιο παλιο ή πιο καινουργιο.. θυμησου τι έχεις αλλάξει τελευταία για να βρεις τι φταίει..

Δημοσ.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ Bluesky Gn5.1c Dvd Player ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Dvd ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ Media Rw+- ΜΕ Nec 4571a ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παρακαλω μηπως καπιος μπορει να με βοηθησει στο εξης θεμα.

Κατεβαζω μια ταιναι και εχει φτασει σχεδον στην μεση.Την κανω προεπισκοπηση αλλα τον winamp παιζει μονο τα ξεκινημα με τους τους τιτλους των ηθοποιων κλπ και μετα σταματαει.

Μηπως θελει καποια ρυθμιση η να κατεβασω καποιο αρχειο;

Δημοσ.
Παρακαλω μηπως καπιος μπορει να με βοηθησει στο εξης θεμα.

Κατεβαζω μια ταιναι και εχει φτασει σχεδον στην μεση.Την κανω προεπισκοπηση αλλα τον winamp παιζει μονο τα ξεκινημα με τους τους τιτλους των ηθοποιων κλπ και μετα σταματαει.

Μηπως θελει καποια ρυθμιση η να κατεβασω καποιο αρχειο;

Περίμενε να κατέβει και θα την δεις... ;)

Μην βιάζεσαι...δεν είναι εύκολο να κάνεις προεπισκόπηση σε ταινία που κατεβάζεις, ειδικά αν κατεβάζεις μέσω torrent.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...