Προς το περιεχόμενο

Εγγυήσεις Καταστηματων

benZi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο καταστημα πιστευετε οτι εχει το καλυτερο συστημα αντικαταστασης ελλατωματικων προιοντων..? Συγκρινοντας παντα τα πανελλαδικα καταστηματα... οπως π.χ Multirama, Πλαισιο, Ε-Shop, MediaMarkt κτλ.. Μιλαμε παντα για προιοντα που δεν πανε σε αντιπροσωπειες...

Δημοσ.

Δεν έχω αρκετή εμπειρία στο θέμα μιας και μάλλον ήμουν τυχερός από τα parts που έχω αγοράσει ως τώρα. Πάντως έχω μείνει ικανοποιημένος από το Πλαίσιο κι έχω παράπονα για το E-shop (δεν «φάγανε» τα λεφτά μου απλά αργήσαν/αδιαφορήσαν).

Δημοσ.

Όταν τα προϊόντα ΔΕΝ πάνε σε αντιπροσωπείες τότε είναι παράλληλη εισαγωγή του καταστήματος...

Αποτέλεσμα:

1- ξεμπερδεύεις γρήγορα αν υπάρχει ίδιο με αντικατάσταση γιατί για επισκευή άστο.

2- πέρνεις πιστωτικό αν είναι πολύ παλιό και δεν το έχουν πιά.

3- σε παραπέμπουν στην εδώ αντιπροσωπεία (αν υπάρχει) και τρέχα γύρευε μετά να βγάλεις άκρη, άσε που πολλές δεν δέχονται προϊόντα από παραεισαγωγές.

Αν το προϊόν ΠΑΕΙ σε αντιπροσωπεία τότε:

1- αν είσαι πολύ τυχερός και υπάρχει το προϊόν και το κατάστημα έχει σωστή πολιτική θα πάρεις άλλο και ξεμπερδεύεις.

Εννοείτε ότι αυτό ισχύει για σχετικά φθηνά πράματα, μην περιμένεις να σου δώσουν καινούργιο λάπτοπ π.χ.

1- αν είσαι τυχερός θα παραλάβεις άλλο σε ένα διάστημα από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνα+.

Υπολόγισε δηλαδή καμμιά εβδομάδα για να πάει και μετά πόσο θα κάνει για να έρθει από το εξωτερικό και μετά να επιστρέψει στο κατάστημα κλπ κλπ κλπ.

3- αν είσαι άτυχος τότε θα περιμένεις πολύύύύ...

Δημοσ.

Ένα θέμα που ΠΟΤΕ δεν έχει αναφερθεί είναι η πολιτική και κυρίως, η ταχύτητα, του service των ΙΔΙΩΝ των αντιπροσωπειών...

Πολλές φορές από εκεί ξεκινάνε τα περισσότερα προβλήματα αλλά εμείς ΔΕΝ το βλέπουμε αυτό επειδή δεν έχουμε άμεση επαφή με αυτές.

Δημοσ.

Μια ψηφο στο e-direct οπου μου χάλασε το Ups της MGE - Nova 1100- απο κεραυνό και μου το αντικαταστήσανε επειδή ήταν μέσα στην εγγύηση.Το μόνο ότι αναγκάστηκα να το στείλω εγώ στην info-quest.

Δημοσ.

Δικια μου εκτιμηση ειναι οτι το Πλαισιο οντως ειναι το καλυτερο στις εγγυησης... βεβαια ειναι τοσο καλο που μπορεις να τους εκμεταλευτεις στο επακρο... Καθε καταστημα Πλαισιο βεβαια εχει δικια του τακτικη και δεν καταλαβαινω... ειναι σε τι σοι διευθυντη θα πεσεις.. Οσο για e-shop και Multidrama ειναι "Χεσε" μεσα Πολυχρονη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...