Προς το περιεχόμενο

remote desktop

binary_dreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. έχω 2 υπολογιστές που τρέχουν στο δίκτυο με διευθύνσεις Α 192,168,1,66 και Β 192,168,1,65. και τα δυο μηχανήματα τρέχουν windows XP pro και θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το remote desktop των windows XΡ.ο υπολογιστής Α έχει μόνο έναν χρήστη που λέγεται foo και θέλω να κάνω login από τον υπολογιστή Β.

Πήγα στον Α και στο tab απομακρυσμένη διαχείριση επέλεξα το όνομα του χρήστη που είναι ήδη μέσα (δεν μου δίνει και καμιά άλλη επιλογή). στην συνέχεια πήγα στον υπολογιστή Β και προσπάθησα να κάνω login στον Β αλλά μου λέει ότι δεν γίνεται λόγω περιορισμού που υπάρχει στον λογαριασμό. καμιά ιδέα να το λύσω?

Δημοσ.

efoson theleis na na syndetheis ap'ton B ston A.ston A to mono pou prepei na kaneis einai na energopoihseis to REMOTE DESKTOP,na epitrepei dhl o A na syndethei kapoios xrhsths tou remote.epish prepei na anoixeis ton ypologisth A kai na syndetheis ston monadiko tou xrhsth.phgainontas meta ston B prepei sto onoma ypologisth na dwseis to onoma tou sto koino diktyo,na symplhrwseis to onoma xrhsth me symfwnia pezwn-kefalaiwn, na valeis ton kwdiko tou xrhsth kai na syndetheis ston tomea pou einai syndedemenoi kai oi 2.terma dexia sto parathyro pou vgazei empeiria,dwse ta katallhla settings,enw sto parathyro pou leei topikoi poroi dwse mono toys ektypwtes (katw,katw)

Δημοσ.

Εκτός από το να ανοίξεις το remote desktop στο pc που επιθυμεί να συνδεθείς [ δεξί κλικ στο My Computer => properties => Remote ]

πρέπει να βάλεις password στον λογαριασμό του χρήστη που θέλεις να συνδεθείς.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...