Προς το περιεχόμενο

7600GT agp Hrthe gia tous ''palious''!!

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω ψηνομαι για τη συγκεκριμενη καρτουλα:)

Βασικα εχω P4 2,8ghz

psu 400watt

2X512ram DDR400 mhz

mobo intel d865

nvidia geforce 5600xt

φυσικα και δε ρωταω αν θα δω διαφορα αμα βαλω τη συγκεκριμενη καρτα:P αλλα αν μπορει να τη σηκωσει το τροφοδοτικο ανετα και γενικα αμα παρω το 100% της καρτας ωστε το πσι να μη ''πασχει'' απο bottleneck.Διαφορετικα με βλεπω για την 7600gs.Ευχαριστω

Δημοσ.

Η 7600GT πάει γάντι με το συστηματάκι στην προτείνω ανεπιφύλακτα! Οσο αφορα το psu αν είναι κανενα σοβαρης μαρκας που όντως βγάζει 400Watt μια χαρά θα τη σηκώσει την καρτουλα, αν είναι κανενα μαρκα μέκαψες ίσως να έχεις προβλημα!

Δημοσ.

Mia xara omos me poia alli mporei na kontrarisetei;;

Me thn X800XT isos;;

P4 3Ghz s478

2*512 DDR

M/B ASUS p4p800 deluxeG

nVidia 256MB FX 5700

To kako einai oti ego exo trofodotiko 360W

Tha to sikosei to sistima;

Δημοσ.

To θεωρω απαραδεκτο σε νεο κιολας προιον σαν την συγκεκριμενη καρτα γραφικων να καλυπτεται απο μολις ενα ετος εγγυησης...

Ειναι ή δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δινουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ετη εγγυηση?

Δημοσ.
To θεωρω απαραδεκτο σε νεο κιολας προιον σαν την συγκεκριμενη καρτα γραφικων να καλυπτεται απο μολις ενα ετος εγγυησης...

Ειναι ή δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δινουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ετη εγγυηση?

υπάρχει ο νόμος 3034/2002 που υποχρεώνει 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ''κινητά'' αντικείμενα. Και ένα χρόνο να δίνουν, άμα τους τσιτώσεις λίγο θα δώσουν τα 2 χρόνια. Ξέρουν πως είναι παράνομο....

Δημοσ.

johnyc πιστευω αξίζει οριακά τα λευτά της η X850!!! Παραπάνω δεν θα έδινα πχ για την 7800gs (κλεψια) Πάντως παρα πολύ δυνατή (χ850)!!! Εγώ που είμαι απόλυτα ικανοποημένος με το pc μου 2600+ barton - 1g ram 3200 - 300gsata - 500W hec - msi k7n2delta αν είχα τα χρήματα θα την αγόραζα αμέσως.... Αν είχα κανα 2000+ με agp 4x δεν θα το έκανα....

Δημοσ.

Λοιπον παιδες πηρα την καρτουλα (7600gt agp) απο e-shop (προλαβα! -εχει εξαντληθει τωρα) και ειναι μια χαρα για το pc που εχω (mb s478 gigabyte, cpu 3,2prescott - 1,5gb ddr400 dual channel, hd 200gb sata).

Παιζουν τα εξης σε 1024χ768 ΑΨΟΓΑ:

commandos-strikeforce all high - ,titan quest high ,el matador high,company of heroes σχεδον ολα high.

Θα κρατησει κανενα χρονο ακομα με το γερασμενο ,αλλα οπως δειχνει σκυλι socket478 με agp και μετα παμε για διπλο μπορει και τετραπλο πυρηνα με

pci-e k ddr2 και με τιμες και αξιοπιστια καλυτερες απο τις σημερινες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...