Αbominable Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει window-decorator στο Xgl είτε να κάνει οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loula Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ναι!! τι ακρυβώς δεν μπορείς να κάνεις?? window decoration μεσω cdwd-themer εννωείς ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Βασικά είδα σε άλλο pc, xgl το οποίο έιχε διαφορετικό window-decorator το συγκεκριμένο για την ακρίβεια, καθώς και τα παράθυρα ανναδύονταν με διαφορετικό τρόπο (τρεμουλιαστό). Δεν γνώριζα ότι το xgl δέχεται μοντάρισμα, εξού και ρώτησα.. Πως μπορώ να το αλλάξω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Auto ginetai me tin xrisi tou Beryl. To beryl einai ena fork tou compiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iovar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ο συγκεκριμμενος wm στην εικονα που δινεις ειναι ο απλος kwin, με το crystal theme το οποιο ειναι default στο kubuntu. To transparency στις διακοσμησεις δεν ειναι πραγματικο και δειχνει μονο το desktop, οχι τα παραθυρα που βρισκονται απο πισω. Παντως o bchris εχει δικιο. Για να αλλαξεις διακοσμησεις χρειαζεσαι τον beryl, ή πιο καινουριο compiz που δεχεται τα θεματα του metacity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 So εγκατέστησα το beryl, but τι κάνω τώρα;; Απ'ότι φαντάζομαι αυτό που θέλω τώρα είναι ένα >beryl --replace dbus settings αλλά μου επιστρέφει >XGL Present beryl: GLX_EXT_texture_from_pixmap is missing beryl: Failed to manage screen: 0 beryl: No manageable screens found on display :0.0 Οπότε τι χρειάζεται να κάνω εγώ τώρα;; Εσείς που βρήκατε οδηγίες;; Το ψάξατε και το λύσατε μόνοι σας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.