innersilence Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Πρόσφατα έβαλα έναν καινούριο σκληρό δίσκο στο μηχάνημα μου. 200άρι και είχα ένα 40άρι. Ο 40άρης άρχιζε να μου παρουσιάζει κολλήματα κι ευθύς αμέσως πήγα στο event viewer να δω τι παίζει. Μου είχε βγάλει πααααρα πολλά warnings τα οποία έδιναν ως βλάβη το εξής μήνυμα: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. Το page file που έχω δώσει είναι 768ΜΒ. Τι μου προτείνετε??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
batraxos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Βασικά βάλε τοDiskeeper και άλλαξε το page file.Αν δεν γλινει τίποτα τότε....format...
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 kai katevase programma apo to site tis eterias pou tsekarei gia bad tracks ktl gia na deis an pragmati ine se thesi na xanadoulepsei o diskos.
dosman45 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 kai mena mou to vgazei auto to minima sto diko mou pc ...an kano format ton disko tha diorthothi???? format grigoro i kanoniko???
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 dokimaste me windows katarxin kai meta apo to site tis eterias katevazeis programma pou kanei scandisk alla exei kai zero fill format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.