vagos789 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Gigabyte GA-965P-S3 (s775, i965, DDR2) Intel Core 2 Duo 6300 (s775, 1.866Ghz) Asus 7600 GT 256 MB Seagate 320 GB (7200rpm, 16 MB, SATA 2) ND4551 (Bulk) - White Transcend 2 x 1GB DDR2 DIMM PC2 6400-800 (JM) Zalman VGA VF900-CU Zalman 460W Mitsumi 1,44ΜΒ με 7-1 Card Reader - White Πρεπει υποχρεωτικα να ειναι απο Πλαισιο,ετσι τα περιθωρια δεν ειναι πολλα. Βαζω zalman με την ελπιδα να μειωσω τον θορυβο σε καρτα και τροφοδοτικο. Θελω μελλοντικα, αν οχι αμεσα, να κανω και light overclocking. Υπαρχει κατι που ριχνει το συστημα αδικως ή κατι περιττό;
vagos789 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Προσθετες ερωτησεις: Η gigabyte θα ειναι ΟΚ με τον Conroe; Υπαρχει λογος να βαλω 64bit windows?
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ok ειναι,Λιιιιιιγο πιο μεγαλο τροφοδοτικο μονο θα το θελε... (Εαν και προσωπικα θα προσπαθουσα για 6400..) Αληθεια ποσο βγαινει?
Vatos_locos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 file mou kati akougete me tis giga oti 8eloun bios update gia na kanoun post me conroe psaxto kialo ligo exei arketa 8emata des ena edw
random Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχει κατι που ριχνει το συστημα αδικως ή κατι περιττό;Υπαρχει λογος να βαλω 64bit windows? xp 64 ειναι άχρηστα. περιμενε τα βιστα 64, μπας και λενε τιποτα. 460W ειναι οκ, αρκει να ειναι πραγματική απόδοση και οχι απλα ταμπελιτσα. ψαξε κανενα review. 1 γιγα μνημη για xp ειναι οκ. τα 2 θα τα θελεις για Βιστα. το ανεμιστηρακι vga το έχω βαλει σε 6600gt και πραγματικα τη σώπασε, αλλα γιατι να το πάρεις εξαρχης; θα εστηνα το συστημα με το μαμισιο vga fan, και αν πραγματι με ενοχλει, παίρνω το ζαλμαν.
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Mαλλον θα απομακρυνθω από την gigabyte,εκτος εαν μου εγγυηθουν οτι θα ερθει αναβαθμισμένη. Το τροφοδοτικο θα επρεπε να ειναι αρκετο,αφου οι Conroe εχουν και χαμηλη καταναλωση υποτιθεται.Και δεν σκοπευω να το φορτωσω με δισκους. Αξιζει να κανω τον δισκο hot swap;Γινεται με ολους τους δισκους αυτο;
panagiotis1976 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 sxetika me thn trofodosia reymatos, twra eisai kalymenos, aplws epeidh oi grafikwn travane poly, an makroprothesma theleis na baleis allh vga( h opoia tha nai isws pio apaithtikh) , isw lew , gia na se kalymenos, na pareis ligo pio megalo trofodotiko, i 480 i 500ari./ Twra g thn mobo, egw tha koitaga gia asus./
seventh_son Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 den exeis provlima me gigabyte kai 6300.
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Το μηχανημα αυτο εκτος αν παθει βλαβη δεν θα αλλαξει τιποτα για τα επομενα 5 χρονια,μετα θα παει για ανακυκλωση!Ετσι διαχειριζομαι τους υπολογιστες μου so far. Η τιμη του βγαινει γυρω στα 1000Ε χωρις την ψυκτρα της VGA.
bisnessman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Apo empireia, kai ama mporeis na doseis pio polla, tha proteina mia kalh Asus (oxi gia tpt alla to lew epeidi exw mia palia P4T-E pou troei klotsidia edw kai eksi-epta xronia kai leitourgei teleia) epeidi einai poli geres kai statheres mobo.
random Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 hot swap σημαίνει οτι μπορεις να βγάλεις το δίσκο απο τα βυσματα sata και τροφοδοσίας, και να βάλεις άλλον στη θέση του, την ώρα που το pc ειναι σε λειτουργία. όπως κάνουμε με τις συσκευες USB. στη συνθεση που μας δείχνεις (με 1 σκληρό, αρα εκει θα εχεις και το λειτουργικό), δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το hot swap. με φορτωμενο το os, να του αλλαξεις δισκο, χλωμό το βλέπω. ενδιαφέρει περισσότερο εταιρικους σερβερς με πολλους δισκους, που πρέπει να ειναι ON 24/7, ουτε ενα λεπτο σβησμενοι, ακόμα κι αν χαλάσει ενας δίσκος, για να γινεται η αλλαγή χωρις shutdown, boot. σε personal pc θα ειχε νοημα για τους δευτερεύοντες δισκους ("αποθήκες" με σκέτα data, files, χωρις μέρη του λειτουργικού) hot swap, (υποτίθεται) υποστηρίζει το προτυπο SATA. δηλαδη ολοι οι δισκοι, και οι αντιστοιχες μητρικές. τωρα, αν ολοι οι sata HD's, mobos, ή OS's, ακολουθουν τα πρότυπα, δεν ορκίζομαι.
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Οι μονες mobo που μου είχαν δημιουργησει προβλημα ειναι οι (δεν υπαρχουν πια νομιζω) soyo,οι οποιες τοτε σπρωχνοντας αφειδως απο το ελληνικο περιοδικο Chip επειδη τους πηγαινανε τσαμπα ταξιδια.. Η asus που εχω τωρα δεν τα πολυκαταφερνει στο overclocking αλλα κατα τα αλλα no problem. Με gigabyte επισης δεν ειχα ποτε προβλημα με τις πλεον φτηνες λυσεις της.
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Το μηχανημα αυτο εκτος αν παθει βλαβη δεν θα αλλαξει τιποτα για τα επομενα 5 χρονια,μετα θα παει για ανακυκλωση!Ετσι διαχειριζομαι τους υπολογιστες μου so far.Η τιμη του βγαινει γυρω στα 1000Ε χωρις την ψυκτρα της VGA. Αποκλειεται να μην εχεις αλλαξεις τιποτα τα τελευταια 5 χρονια!Δηλαδη θες να μου πεις πως δεν εχεις dvd-r ισως ουτε καν dvd-rom????Και αποκλειεται να μην αλλαξεις τιποτα τα 5 προσεχη ετη.Τωρα ειτε μπορεις να αγορασεις τροφοδοτικο με λιγο "αερα",ειτε να αγορασεις ενα μετα απο 2-2,5 χρονακια οταν σου χρειαστει.
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Αποκλειεται να μην εχεις αλλαξεις τιποτα τα τελευταια 5 χρονια!Δηλαδη θες να μου πεις πως δεν εχεις dvd-r ισως ουτε καν dvd-rom????Και αποκλειεται να μην αλλαξεις τιποτα τα 5 προσεχη ετη.Τωρα ειτε μπορεις να αγορασεις τροφοδοτικο με λιγο "αερα",ειτε να αγορασεις ενα μετα απο 2-2,5 χρονακια οταν σου χρειαστει. Οταν χαλαει κατι το αλλαζω. Αλλαξα ενα dvd που χαλασε με ενα dvd-r ειναι η αληθεια,εκλεψα λιγο Ολα τα αλλα μενουν ως ειχαν, pentium III 1.6, 256 Ram, δισκος 80G,και μια (τοτε) βαρβατη καρτα γραφικων που σημερα δεν αναφερεται καν... Η πλακα ειναι οτι κανει τα παντα,μεχρι και NBA 07 παιζει (με την χαμηλοτερη αναλυση) αλλα γενικα ειναι αργό,η CPU αν και πουσαρισμενη ειναι μονιμα στο 100%!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.