Προς το περιεχόμενο

κουφο προβλημα με PLEXTOR 712A

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον , εχω ενα PLEXTOR 712A και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα:

Δεν γραφει CD....

DVD γραφει μια χαρα Χ8 αλλα CD ουτε σε Χ8....

Σας εχει ξανατυχει αυτο???

σημαινει οτι το PLEXTOR ετοιμαζεται να με χαιρετησει??

Μπορω να τσεκαρω κατι μηπως???

:confused:

Δημοσ.

Prota apo ola kane firmware upgrade an den exeis idi dokimasei.An exei teleiosei i eggyisi anoixe to kai me mia batoneta katharise to mataki(apala).Telos dokimase na allakseis tin kalodiotainia toy me kapoia alli kai min paraleipseis na to testareis kai se allon upologisti.Kanta kai pes mas.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει με το 708Α. Ευτυχώς ήταν εντός εγγύησης και μου έστειλαν άλλο. Είναι σχετικά διαδεδομένο πρόβλημα με τα μοντέλα 708 και 712.

Δημοσ.

upgrade το εκανα (προκοπη φυσικα δεν βρηκα)

για τα υπολοιπα ειναι καπως αργα.

Θα στειλω ετσι απο περιεργεια ενα e-mail στην plextor να δω τι θα μου πουν...

Δημοσ.

Αν είσαι εκτός διετίας εγγύησης ξεχαστο….παρέδωσε πνεύμα το λέιζερ που γράφει τα cd. Τώρα έγινε αποκλειστικά DVD Recorder…

Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο και εδώ και κάνα μηνά έχει πάψει να γράφει μουσικά cd.(σε δισκάκια Plextor, Taiyo Yuden, Verbatim) με δεδομένα γράφει όμως.

Ευτυχώς που για αυτήν την διαδικασία έχω το Plextor CD-R Premium και το DVD-R 716 τα οποία παραμένουν σκυλιά…

Δημοσ.

@cyberstorm

Δε νομίζω. Θα ήταν εντελώς παράλογο! Τα firmware updates διατίθενται από την εταιρεία για την αντιμετώπιση προβλημάτων και γενικά για τη βελτίωση των επιδόσεων της συσκευής.

Δημοσ.
are plextoria

triti apogeyma kano rma to 716 simera 12.30 irthe o courrier me to neo

Μάλλον κι εγώ θα πάω για RMA το δικό μου 716 γιατί έχει μεγάλο πρόβλημα με τα επανεγγράψιμα dvd (δυσκολεύεται τρομερά να τα διαβάσει και είναι αδύνατο να τα γράψει/σβήσει) και με κάποια audio cd (δεν τα διαβάζει).

Σου ζήτησαν να στείλεις το παλιό σ' αυτούς ή όχι;

Δημοσ.
para poli rma ayth hn plextor re gmt, kanenas poy na to exei pano apo 2 xronnia yhparxi?

Κοίτα,επειδή σε βλέπω ότι την ψάχνεις την δουλειά και εσύ όπως και εγώ με τα αντιγραφικά θα σου πω την άποψη μου.Τα πράγματα είναι απλά.Όλες οι εταιρίες πλέον έχουν στα χέρια τους τεχνολογία για να κατασκευάσουν DVD recorders και το κανουν με γοργους ρυθμούς.Για να λέμε την αλήθεια όταν κάποιες εταιρίες όπως Nec,LG,Sony και λοιπές ασχολήθηκαν με αυτόν τον τομέα τα πρώτα αντιγραφικά που έβγαλαν,κακά τα ψέματα,ήταν για τα κλάματα!!Mε τον καιρό όμως και όπως ήταν αναμενώμενο βελτιώθηκαν και όχι μόνο βελτιώθηκαν αλλά συνέχησαν να κατασκευάζουν νέα μοντέλα με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Και σε ρωτάω τώρα,ηταν δυνατόν η Plextor να μην ακολουθήσει και να μην ρήξει τις τιμές όπως και έκανε;;Οχι.Το αντίτιμο είναι η ποιότητα που δεν είναι η ίδια με πρώτα αν και ακόμα υπερτερεί των άλλων εταιριών.

Ο λόγος τώρα που ακούς συνέχεια για RMA ειναι ότι οι άλλες εταιρίες δίνουν 1 χρόνο εγγύηση και μόλις σου χαλάσει ένα είναι τόσο φτήνο που αμέσως αγοράζεις άλλο,ενώ αν έχεις Plextor με 2 χρόνια και διπλάσια τιμή αγορας δεν πας να πάρεις άλλο τόσο απλά.Κάνεις την διαδικασία Rma.

Κανείς δεν θα κάτσει να ασχολήθει με ένα ελλατωματικό LG που κάνει 30 μόλις ευρώ.Αυτός είναι και ο λόγος που βλέεπεις συνέχεια RMA και κάποιους να κακόλογούν την Plextor.

Δημοσ.

Σου ζήτησαν να στείλεις το παλιό σ' αυτούς ή όχι;

eos tora oxi.

kai an katalava kala apo to gramma pou eixe mesa mallon den tha to zitisoun

the defective unit should be destroyed on your end

Δημοσ.

Και σε ρωτάω τώρα,ηταν δυνατόν η Plextor να μην ακολουθήσει και να μην ρήξει τις τιμές όπως και έκανε;;Οχι.Το αντίτιμο είναι η ποιότητα που δεν είναι η ίδια με πρώτα αν και ακόμα υπερτερεί των άλλων εταιριών.

Ο λόγος τώρα που ακούς συνέχεια για RMA ειναι ότι οι άλλες εταιρίες δίνουν 1 χρόνο εγγύηση και μόλις σου χαλάσει ένα είναι τόσο φτήνο που αμέσως αγοράζεις άλλο,ενώ αν έχεις Plextor με 2 χρόνια και διπλάσια τιμή αγορας δεν πας να πάρεις άλλο τόσο απλά.Κάνεις την διαδικασία Rma.

Κανείς δεν θα κάτσει να ασχολήθει με ένα ελλατωματικό LG που κάνει 30 μόλις ευρώ.Αυτός είναι και ο λόγος που βλέεπεις συνέχεια RMA και κάποιους να κακόλογούν την Plextor.

Peripoy, ala to 8ema einai oti plironis parapano, gia kati poy ypoti8ete oti einai anoteris kataskeyeis, kai oxi stil nec/lg/liteon p.x. egw exw akoma to nec3500 kai pezi mia xara, pantos an e3eresoyme ta 708/712 meta apo ekeina h plextor exei parei ena katiforo se 8emata poiotitas(krima giath mou aresan merika pragmata pou eixan, opos to varirec).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...