Προς το περιεχόμενο

R0XIO Easy Media Creator 7.5

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, καλησπερα.

Εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το ROXIO 7.5.Θελω να κανω CAPTURE απο μια αναλογικη καμερα SONY,απο κασσετες Hi8 διαρκειας 20-30 λεπτων(μικρης διαρκειας δηλαδη).Μπαινω στην οθονη του προγραμματος CAPTURE.Επιλεγω απο αριστερα για την δικη μου μηχανη,USB 2800 VIDEO και μπαινω στη 2η οθονη.Απο αριστερα General Purpose Editing και Quality Best(δεν τα πειραζω).

Δεξια εχουμε το Media Selector-Collections.

Κανω Next και βγαινω στην επομενη οθονη.Δινω Video File ενα ονομα και μετα START Capturing.Επισης στις

ρυθμισεις αλλαζω το φακελο που ειναι για το Αρχειο οταν μεταφερεται στα VIDEO,να μου ερχεται στην DESKTOP μπροστα οταν τελειωνει το CAPTURE.Μεχρι εδω εχω την γνωμη οτι παμε καλα.Στη συνεχεια,ας πουμε οτι θελω να γραψω ενα 10λεπτο VIDEO, να μεταφερω δηλαδη.Παταω STOP capturing και μετα Done.

Με βγαζει σε μια οθονη που λεει Capture με 2 επιλογες File και Help.Η τελευταια σειρα γραφει Finished Capturing και ειναι επιλεγμενη.Παταω DONE.Βγαινω στην αρχικη οθονη του ROXIO 7.5. Επιλεγω το EDIT

για να επεξεργαστω το ΑΡΧΕΙΟ που εχω μεταφερει στην DESKTOP.Τωρα απο δεξια,εκτος απο το ΑΡΧΕΙΟ,εχω στο φακελο DESKTOP και τους φακελους:My computer,My Documents,My Network Places.Θελω να διωξω ολους αυτους ωστε να μεινει μονο το ΑΡΧΕΙΟ για περαιτερω επεξεργασια.Δεξι κλικ επανω σε καθε ενα αλλα δεν σβηνουν γιατι λεει οτι ειναι προστατευμενα,ειναι μονο για διαβασμα κ.λ.π.Παλαιοτερα δεν ειχα προβλημα,σβηνανε, τωρα τι εχει συμβει δεν ξερω.Εδω σταματαω το ψαχνω αλλα τιποτα...Μηπως μπορω να εχω μια βοηθεια απο τους φιλους που χρησιμοποιουν το ιδιο προγραμμα;Σας ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...