Προς το περιεχόμενο

Δεν μπαινει στα Windows

TNT-STM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται το ότι ξαφνικά χωρίς να χω πειράξει τίποτα, από σήμερα το πρωί, μόλις ανοίξω το PC, αφού δείξει το λογότυπο των Windows XP, βλέπω μόνο μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο...Το tower μένει αναμένο, η οθόνη επίσης, αλλα το λειτουργικό δεν φορτώνεται...Μπήκα αρκετές φορές σε safe mode αλλά δεν βρήκα κάτι...Κανείς καμία ιδέα μπας και γλιτώσω το format?

Δημοσ.

Φιλε μου το κοίταξα, έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το συγκεκριμένο drive... Το περίεργο είναι ότι, αν από το run -> msconfig -> startup menu, απενεργοποιήσω όλα τα προγράμματα που ξεκινάνε με την εκκίνηση, τότε, μετά από κανά 5λεπτο μπαίνει στην αρχική οθόνη και μου δείχνει μόνο το φόντο που έχω βάλει στην επιφάνεια εργασίας..Δεν μπορώ να καταλάβω..Σαν να μην δέχεται κανένα πρόγραμμα στην εκκίνηση..

Δημοσ.

Μην γελάσεις, αλλά δοκίμασε να βγάλεις τις usb συσκευές σου. Επίσης σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει cd,dvd στους δίσκους... Σίγουρα θα το έχεις δοκιμάσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Εμένα αυτά τα συμπτώματα μου τα έχει κάνει για τους παραπάνω δύο λόγους...

Δημοσ.

Cd..Dvd..ok..δεν έχει μέσα...μόνο ενα εκτυπωτή έχω με usb..θα το τσεκάρω..Δεν γελάω φιλαράκο μου...ξέρω πως είναι κάτι απλό που απλά δεν πάει το μυαλό μου...Δεν μπορεί ξαφνικά τέτοιο σκηνικο..Να σαι καλά πάντως..Thanks...

Δημοσ.

Πες μας τι έγινε τελικά; Ελπίζω να άνοιξε... Εμένα ρε φίλε, άνοιξε το πισι ο αδερφός μου πριν από 2-3 μέρες το πολύ και δεν έμπαινε με τίποτα στα win. Εγώ έλειπα από το σπίτι.Μου είπε όταν έφτασα ότι ταφτυσε το πισι.Τρόμαξα! Και τελικά απλά ήταν ξεχασμένο ένα dvd στο player που δεν χρησιμοποιούμε ποτε...

Δημοσ.

Tipota file mou...To provlima einai oti to PC einai sto grafeio pou ergazomai...Kai hr8an ta kseuteria apo to texniko tmhma, to koitaxan..kai lene format...Den afhsa akoma na to paroun omws, giati eimai sigouros pws kapoia leptomeria einai..opws eipes kai su...!!!8a to koitaxw 2 meres akoma..kai tin paraskeuh to dinw gia format...

Δημοσ.

Auto itan to 8ema..mipws glitwna to format..giati panta..meta apo format..olo kai kati leipei..sta arxeia pou exw diladi..oti back up ki an parw...THanks pantws..gia ekei to vlepw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...