Προς το περιεχόμενο

Ήχοι μητρικής??

The_Skyfaller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:arrow: :arrow: :arrow: Θέτω ένα προβληματάκι και όποιος ξέρει και θέλει ας δώσει τα φώτα του :)

Είμαι ίντερνετ σε παλιό pc, και ξαφνικά BSOD που έγραφε (μεταφρασμένα...):

"%$##!@#$!#&%#*$*&$*@%#$@$@%$@%^*#$###*^#$%

#@%^%$*()&(*&*^&%##!!%$$&*)(*)&*#%$@%(*^<><>"|¨"{}(*_*(....*&&$&

&^*$&%">|>"|¨<**(%&^$#^@#..........

.........................

.....................

Άν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, επανεκκινήστε τον υπολογιστή, αν όχι.............

...........................................................................

.........................................................................

%&^$#@##&)(*_)}{¨}¨|">>><&*(^*%$%#@$#@%$$*)(+_+)

)*@*)&_(&(^*$#%@%#&(*?">¨>"¨<"¨>|"[]΄][.΄,"|¨><}>}>|*&&*%#^#@##&

..............................................................................

..............................................................................."

Ήταν η πρώτη φορά και πάτησα restart!

Όμως δεν ξεκινούσε, και άρχισε να κάνει επαναλαμβανόμενους ήχους. :shock:

Μετά το πρώτο σοκ, (ξέρετε, "Το παιδί μίλησε, είπε γγγγγααεε...οοοοο, φτιάξε μπακαλιάρο(γαλέο) του μύρισε"), κατέγραψα τους ήχους και σας τους παρουσιάζω:

Ήταν 5 "Τι" και 1 "Τιιι" (πολύ περίεργο...), και με ρυθμό,

"Τι-Τι-Τι-Τι-Τι-Τιιι"

Ξαναπάτησα Restart, πάλι τα ίδια. (αυτό που επαναλαμβάνοντας μία πράξη περιμένω άλλο αποτέλεσμα, δεν μου το εξήγησε ο ψυχολόγος μου)

Το έκλεισα με το κουμπί Start (5sec), άνοιξα το case, κοίταξα καλά την μητρική (πώς ανοίγουμε το καπό και κοιτάζουμε ενώ δεν έχουμε ιδέα από αμάξια, ένα τέτοιο πράγμα), άλλαξα θέση στην ram ( :idea: έμπνευση της στιγμής?!?), και πάλι τίποτα, μόνο τα επαναλαμβανόμενα "Τι". (Άντε να πιστέψεις σε θαύματα μετά)

Το απόγευμα τον άνοιξε ο πατέρας μου, μπήκε στο ίντερνετ (μήπως είναι χάκερ... :?: ) και μετά μου είπε ότι κόλλησε η οθόνη, δεν κουνιόταν φύλλο, και τον έκλεισε (δεν είναι χάκερ... :P )

Το δοκίμασα και εγώ, αλλά "Τι-Τι-Τι-Τι-Τι-Τιιι"...

Μπήκα στο site της μητρικής για το manual, αλλά δεν έγραφε τίποτα. Έψαξα στο διαδίκτυο, αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο πρόβλημα, και ήρθα εδώ. 8-)

extra info:

gigabyte GA-6VX7-4X (mobo)

Pentium 3, 866MHz

Riva TNT2 M64 32MB AGP

512 SDRAM

μετά από μια καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού με τα απολύτως απαραίτητα, έτρεχε χωρίς πρόβλημα για 4μήνες, μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιείται μόνο για ίντερνετ το pc(virus free).

:arrow: Ακούω ιδέες...

Υ.Γ. Sorry για το μάκρος, αλλά έπρεπε να μιλήσω με στοιχεία. :roll:

Δημοσ.

Αν είναι AWARD το BIOS... κάτι μου λέει ότι είναι σφάλμα της μνήμης (τα έφτυσε ή κουνήθηκε για κάποιο λόγο από τη θέση της)

Δοκίμασε να τις αλλάξεις για να δεις αν είναι αυτό το πρόβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...