Προς το περιεχόμενο

LG DVX-171 dvd/divx player

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο παρήγγειλα από e-shop σήμερα επειδή άκουσα ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς firmware απλά με μια ρύθμιση στο τηλεχειριστήριο του στα subtitles.

Θέλω τη γνώμη σας και οσοι το αγοράσατε πωσ σας φαίνετε.

Ρε παιδιά εμένα με ενδιαφέρει να μου παίζει τα divx από φακέλους...

Δηλαδή να έχω ένα dvd με 6 φακέλους με ταινίες μέσα και τους υποτίτλους τους στον ίδιο φάκελο βέβαια που περιέχετε και η ταινία...Τα παίζουν τα dvd players αυτά σε φακέλους ή πρέπει να γραφτούν χύμα όλα?

Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα παιδιά και είναι απλά τέλειο λες και βλέπω dvd με divx ταινίες.

Ακόμα και αν η ποιότητα της εικόνας δε φαινόταν τέλεια στο πισι ΄στη τηλεόραση φαίνετε λες και βλέπω ταινία στο mega.

Κρυστάλλινη εικόνα.Υπότιτλοι κανονικοί στα ελληνικά χωρίς firmware.Eλληνικό μενού,dolby digital,dts υποστηρίζει srt,sub kai txt υπότιτλους.

Τι άλλο να θέλω?

Μόνο ξέρει κανείς πόση εγγύηση έχει το συγκεκριμένο/Μη με φάει ο ενθουσιασμός μου!

Δημοσ.

Kοίταξε από τα να έπαιρνα κάτι united,dantax και h&b στα 50 ευρώ που ήταν τα φτηνότερα προτίμησα μια μάρκα με 20 ευρώ παραπάνω την εγγύηση να την έχω full χωρίς firmware που χάνετε,και εντάξει 20 ευρώ παραπάνω απ τα άλλα κάνει αλλά αξίζει.Καλή απόδοση τιμής/ποιότητας και service αν πάθει τίποτα ...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες.....τι διαφορά έχει το 171 απο το 172 και εκτός απο divx πάιζουν και xvid αρχεία.(Αν έχω καταλάβει σωστά είναι διαφορετικά format)

Δημοσ.

tnx φίλε.

Πήρα τελικά το 172 (68€ Media)και είναι πολύ καλό σε κάποιες δοκιμές xvid και divx που έκανα.

Μια χαρά

Δημοσ.

Για μένα σημαντικό ήταν να υποστηρίζονται οι υπότιτλοι κατευθείαν...

Διάβασα ότι αυτό είναι απ τα λίγα που εξαρχής υποστηρίζουν και αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που το πήρα.Αλλιώς θα παιρνα philips με κλειστά μάτια λόγω περισσότερης αξιοπιστίας στον χώρο αυτό.

Δημοσ.

Αύτο σε συνδυασμό με την καλή τιμή του ήταν ο λόγος της επιλογής μου αλλιώς η Philips σαφώς υπερέχει συνολικά.

Δημοσ.

μια ασχετη ερωτηση

το προτυπο divx/xvid καθε τοσο αλλαζει με καινουργια εκδοση τοσο στον κωδικοποιητη οσο και στον αποκοδικοποιητη

τι θα γινει στο μελλον οταν του βαλεις να παιξει ταινια με την πιο καινουργια εκδοση divx/xvid;

Δημοσ.

Υπάρχουν και βγήκαν players με divx 6 πχ που δεν ξέρω αν όντως υποστηρίζονται απ τα μέχρι τώρα που λένε μέχρι divx 5...

Δεν το έχω δοκιμάσω αλλά ελπίζω να βγει κανα firmware μελλοντικά για να τα υποστηρίζει ή η άλλη λύση να τα ριπάρουν με divx 5 τις ταινίες...Σιγά,δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά εδώ που τα λέμε της έκδοσης 5 με 6 και φαντάζομαι των μεταγενέστερων εκδόσεων...

Δημοσ.

Ρε παιδιά κατέβασα τις ταινίες Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες 5 και 6 και συστυχώς δεν παίζει ο ήχος.Είναι σε mp3 ο ήχος και σε άλλη ταινία που έχει ήχο mp3 παίζει κανονικά.

Για ποιο λόγο γνωρίζετε?

Δημοσ.

Σε αρκετά δισκάκια που έχω βάλει όχι όλα έχω άλλο ένα ακόμα πρόβλημα...

Στην εικόνα και ενώ παίζει κανονικά δημιουργούνται ανά τακτικές στιγμές κάθετες γραμμές που χαλάνε την εικόνα...

όταν πάω στο μενού και τη ξαναπαίζω από το σημείο που σταμάτησε η ταινία ξεκινάει κανονικά χωρίς τις γραμμές...

Να το πάω πίσω να πάρω άλλο?Είναι ελλατωματικό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...