anthony_crete Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 se ena freehost eixa valei phpbb2 alla eixa kanei ti vlakeia oti to evala sto root directory anti na anoixw ena fakelo Tespa vgike twra kai to phpbb3 beta 2 opote lew na to valw tespa istera apo polles prospa8eies kai enw to prwto forum trexei akoma katafera na stisw kai to allo (mesa se ena fakelo {/forum}) me diaforetiki mySQL DB vevaia kai diaforetika tables.. ( apo phpbb_ ta ekana phpbb3_ ) To provlima omos einai oti den xerw pos na kanw restore tin database... Paw sto palio kanw backup kai douleyei 1 xara!! vazw to sql arxeio (to exw kanei kai me gzip) mesa sto /forum/store alla mesa apo to admin panel den vlepw kamia database... Lew ta tables 8a ftaine... allazw sto sql arxeio me word ola ta phpbb_ kai tou lew na kanei antikatastasi me phpbb3_ pali paw sto admin panel kai den mou deixnei backups gia na kanw restore paw kai kanw backup to phpbb3 kai kanw to idio pragma kai mou deixnei oti exei ginei backup k m dinei tin dinatotita na kanw restore!!
anthony_crete Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 kala min kourazeste ekana mia malakia kai diegrapsa olo to ftp directory xoris na kratisw backup opote No prob!!!! 8a ksanafaw tin papara sti mapa alla anw!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.