Προς το περιεχόμενο

Καιγονται τα δισκακια dvd, εχω αλλαξει και DVDR

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα NEC 3540A (ως master, slave: PLEXTOR DVD_ROM), εδω και ενα μηνα εχω πεταξει ενα καρο dvd δισκακια. Εχω δοκιμασει ποσες μαρκες, λεω θα ειναι προβληματικο το NEC οποτε θα πρεπει να παει για service.

Το εβγαλα σημερα και εβαλα ενα δανεικο DVDR PLEXTOR 716 και το αποτελεσμα ειναι παλι το ιδιο.

Το PLEXTOR γραφει σιγουρα δεν εχει προβλημα γιατι το πηρα απο φιλο. Δοκιμασα και σ'αυτο διαφορετικες μαρκες DVD αλλα παλι τα ιδια.

Κουφαθηκα. Τι λετε να φταιει;

Δημοσ.

Δεν εχω πειραξει τιποτα απο DMA. Ολα ξαφνικα αρχισαν να γινονται. Nero χρησιμοποιω την ιδια εκδοση που ειχα και πριν, clonedvd, dvdshrink.. με ολα αυτα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Δημοσ.

Το pc ειναι 6 μηνων, και το εχω συναρμολογησει μονος μου. Τροφοδοτικο 460W. Λες να ειναι η καλοδιοταινια; Δεν εχω την απλη. Ειχα βαλει πριν κανα 5 μηνο ενα AKASA ATA cable. Θα δοκιμασω να βαλω ενα απλο τωρα.

Δημοσ.

Είχα αγοράσει κι εγώ ένα καλώδιο της AKASA το κιτρινομαυρο το στρογγυλό για καλύτερο από αυτό που χρησιμοποιώ εδώ και κάποια χρόνια και εμφανίστηκε το πρόβλημα που λες.Και επειδή ήταν αγορασμένο από το "γνωστό" και προβληματικό σε θέματα after sales, online κατάστημα,κατέληξε στα σκουπίδια.

Φυσικά όλα δουλεύουν μια χαρά τώρα με το παλιό:-D

Δημοσ.

Ναι ναι sb01053 πολυ σωστα μαντεψες. Απο το "γνωστο" μαγαζι κ' εγω το αγορασα. Αυριο θα κανω την αλλαγη του καλωδιου και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Εβαλα μια απλη καλοδιοταινια στο NEC, και καταφερε και εγραψε ενα dvd με επιτυχια. Θα το ελεγξω και με τις υπολοιπες μαρκες.

Κατα 99,9% παντως το προβλημα οφειλοταν στο καλωδιο.

Δημοσ.

Μπράβο... καλό και αυτο.. AKASA καλωδιοταινίες έχω και εγώ.. τις κίτρινες κιόλας αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά.. Και από το γνωστό κατάστημα.. Αλλά και να χαλάσουν δεν ήταν και τόσο ακριβές οπότε δεν μπλέκω με αυτούς. Τεσπα..

Πάντως να αγοράσεις 80άρα καλωδιοταινία.. Είναι καλύτερη και ίσως να δουλεύει και πιο γρήγορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...