PATRINOS06 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ta phga kai mou ekanan antikatastash amesws....(ameeeee)
panraf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Πριν απο ενα χρονο περιπου ενας σκληρος western dig. που εχω επεσε κατω απο υψος γραφειου.Λοιπον απο τοτε λειτουργει κανονικα ,τον εχω στο pc μου ως 2ο για τα αρχεια που μοιραζομαι στο DC++.Βεβαια ακουγεται ενα εκνευριστικο σφυριγμα αρκετα δυνατο. Καλό θα ήταν να κρατήσεις ένα backup γρήγορα. Δίσκος ενός φίλου έκανε αυτό σφύριγμα και μετά από 1 μήνα ο δίσκος απλά σταμάτησε να λειτουργεί.
xilef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Eμένα μου χάλασε χωρίς να πέσει κάτω και μου τον αντικατέστησαν. Μήπως έπρεπε να τον ρίξω κάτω για να φτιάξει αντί να τρέχω στις αντιπροσωπείες? LOL
Lemuria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Αντε παιδια βουρ για αδιαβροχα mp3 players. Βλεπω απο τωρα την επομενη εκδοσυ του ipod fish! Για να μας συντροφευει και στο ψαροντουφεκο! Δεν ξερω βεβαια τι θα κανουν τα ψαρια οταν ακουνε τους behemoth στο φουλ!!!
mihalakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Το οτι σφυρίζει ο σκληρός δεν είναι ανησυχητικό. Μάλλον η τουρμπίνα θα είναι που ανεβάζει πίεση στις 7.200. wastegate έχεις βάλει;
PATRINOS06 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 aaaaaa ahdies.....o sklhros sfyrizei giati to paizei adiaforos....einai ofthalmofanes re paides
deathlok Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 an einai i seira jb meta apo kapia xronia sfirizoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.