Προς το περιεχόμενο

παο - αεκ

doukasn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Νομίζω πως το Supersport.gr μεταδίδει τα παιχνίδια live, αλλά τα χρεώνει πέντε ευρώ.

edit: το σημερινό μάλλον δεν το δείχνει ούτε αυτό.

Δημοσ.

ναι, συνήθως δείχνει τα παιχνίδια του Champions League.

απλά έλεγα όπως ανεβάζουν τις ελληνικές σειρές, μήπως ανεβάζαν και τα παιχνίδια

Δημοσ.

oti 8a to vreis meta to paixnidi na to katevaseis,eimai sxedon sigouros.se kapoio torrentadiko pi8anotata,den anaferw onoma giati nomizw den epitrepetai...

twra gia live,eite apo ert sat mporeis na to deis,an katefereis na sunde8eis giati ginetai panikos,eite apo to 'gnwsto' pleon greeknet.tv (eite mesw trial eite na pay thn sundromh)

Δημοσ.

χμ..... μήπως μπορείς να μου ψιθυρίσεις στο αυτί; (pm...)

δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, ξέρω ένα ελληνικό τέτοιο site, το οποίο όμως για να κάνεις sign up θέλει να σε κάνει invite κάποιος. Και ένα δεύτερο, κάτι κάνει μεταφορά στο σέρβερ του, και αν πας να κάνεις sign up, σου λέει ότι απέτυχε.

για το ερτ σατ, πριν λίγο κατάφερα να συνδεθώ, μετά από κανένα τέταρτο προσπάθειας, αλλά δεν το δείχνει. Ειδήσεις είχε.

Χθες που άκουγα ραδιόφωνο, μάλλον το δείχνει ο Ant1 Satellite.... οπότε, προς το παρόν, ράδιο...

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι τα goal θα τα δούμε είτε στον Λυριτζή το βράδυ, είτε από αύριο να περιμένω στο sportime με το videomania... :(

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι τα goal θα τα δούμε είτε στον Λυριτζή το βράδυ, είτε από αύριο να περιμένω στο sportime με το videomania... :(

Τα είδα πριν λίγο στο δελτίο της ΝΕΤ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...