Προς το περιεχόμενο

Overclocking

ddagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!

Εχω ενα Pentium 4 στα 2.4 και θελω να τον....γαργαλησω λιγακι!

Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις ως προσ το τι ρυθμισεις να κανω και να μου πει μεχρι που αντεχει να τον πουσαρω?

Ενημερωτικα εχω ανεμιστηρα ψυξης του cpu ενα της zalman με εξωτερικο ρυθμιστη στροφων.

Δημοσ.

Μαλλον ομως δεν μπορω να βγαλω ακρη και δευτερον θελω απαντηση απο καποιον που εχει τετοιον επεξεργαστη για να μου πει τα ορια του..........

Τον ειχα κανει παλιοτερα overclocking και τον εφτασα μεχρι 2600 κατι, και μετα το φοματ επανηρθε εκει που ηταν.Απλα θελω να τον ξανακανω και θελω να τον φτασω μεχρι τα ορια του

Ευχαριστω παντως για τον κοπο σου και το ενδιαφερον σου

Δημοσ.
δευτερον θελω απαντηση απο καποιον που εχει τετοιον επεξεργαστη για να μου πει τα ορια του..........

Εχμ...excuse me...excuse me sir, ξέρετε...ο κάθε CPU είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι, με τα δικά του όρια.

Στο overclocking δεν υπάρχουν όρια...δεν είναι κρασί που λέμε , το κόκκινο οριμάζει στα τόσα...το λευκό στα τόσα...

Το να τον φτάσεις τώρα στα όριά του, δίχως να γνωρίζεις καλά από overclocking ( έστω μόνο στην θεωρία ) ξέχνα το.

Διαβασματάκι σε άρθρα είναι the only way.

Take it or leave it που λέμε.

Δημοσ.

Κατατοπιστικοτατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks!

All i wanted to know sir ειναι αν μπορω να τον φτασω μεχρι 2800 3000 5000 η τελος παντων μεχρι που, περιπου!

Δεν ζητησα να γινω ο γ.....ματος overclocker που τα ξερει ολα και τα κανει ολα.

Δημοσ.

Θέλεις με λίγα λόγια ιδιαίτερα σεμινάρια αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη cpu;

15 ευρώ/ώρα!!!! Πως σου φαίνονται για αρχή;

Μόνο με διάβασμα κ πολυ προσωπική "τριβή" κ πειραματισμό θα τη βρείς την άκρη!

Δημοσ.

Καλη ειναι η τιμη σου αλλα εισαι λιγο μακρυα!

Απλα ρωτησα ΑΝ εχει καποιος ιδια cpu να μου πει μεχρι που την εφτασε!

Γιατι τοση ειρωνεια ρε παιδια??????????????????????????

Δημοσ.
Καλη ειναι η τιμη σου αλλα εισαι λιγο μακρυα!

Απλα ρωτησα ΑΝ εχει καποιος ιδια cpu να μου πει μεχρι που την εφτασε!

Γιατι τοση ειρωνεια ρε παιδια??????????????????????????

Προφανως δεν καταλαβες τι σου λενε τα παιδια..

Και να σου πει καποιος ποσο τον πηγε δεν κερδιζεις και πολλα. Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος πηγε το ιδιο μοντελο με εσενα π.χ 3GHz θα τον πας και εσυ.. Καθε κομματι ειναι διαφορετικο και αυτη εν μερει ειναι και η μαγεια του o/cing..

Πολυ διαβασμα για να καταλαβεις το πως υπερχρονιζεις σωστα και οχι τυχαια ειναι ο πιο σωστος τροπος..Επισης να εχεις κατα νου οι θερμοκρασιες σου να ειναι σε "ανεκτα" επιπεδα οταν υπερχρονιζεις..

Για σημεια αναφορας αλλων με την ιδια cpu δες εδω.. http://www.overclockers.com/

Δημοσ.

ddagr, ο μόνος τρόπος (και πάλι όχι 100% σίγουρος) που μπορείς να πάρεις μία ένδειξη για τις δυνατότητες του επεξεργαστή σου είναι να σου δώσει στοιχεία άτομο με CPU που βγήκε από το ίδιο wafer με τον δικό σου

wafer_man.jpg

δλδ ίδιο εργοστάσιο, ίδιο stepping, ίδια εβδομάδα παραγωγής (και πάλι μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί να μην είναι του ιδίου wafer κομμάτια). Όπως καταλαβαίνεις, δύσκολα τα πράγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...