plakil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Loipon.......katevasa apo dc+ to archicad...einai ena arxitektoniko programma.......kai otan phga sto setup. exe........mou evgale to ekshs provlima.........'δεν βρεθηκε το καταλληλο λογισμικο JVM. Εκτελεστε ξανα το προγραμμα μετην επιλογη -is:javahome<ονομα_καταλογου_Java>"......... Eνω εχω το Java 1.4.2 by Sun κατι γινεται και δεν το δεχεται! Με αλλα λογια το προβλημα εχει να κανει με JVM δηλαδη Java Virtual Machine.... Γνωριζει κανενας αγιος ανθρωπος απο αυτα???? plssss helppppp
plakil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 το εκανα ηδη αυτο Japan.! Κατεβασα το java 5 αλλα το προωλημα παραμενει! Πρεπει να αλλαξω καπου καποια παραμετρο χρησιμοποιοντας την εντολη -is:javahome<.........> αλλα δεν χερω που και πως! Που πληκτρολογω αυτην την εντολη.......?????
PlaStiK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Αν ξέρεις πως να το κάνεις, άνοιξε ένα command prompt και πήγαινε στο φάκελο που είναι το setup.exe. Εκει θα πρέπει να δώσεις την εντολή setup.exe -is:javahome<όνομα φακέλου που είναι η Java> Το ακριβές όνομα θα το βρεις αν μπεις μέσα στο Program Files και ανοίξεις το φάκελο Java. Εμένα π.χ είναι στο C:\Program Files\Java\jre1.5.0_03\
plakil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Αν ξέρεις πως να το κάνεις, άνοιξε ένα command prompt και πήγαινε στο φάκελο που είναι το setup.exe. Εκει θα πρέπει να δώσεις την εντολή setup.exe -is:javahome<όνομα φακέλου που είναι η Java> Το ακριβές όνομα θα το βρεις αν μπεις μέσα στο Program Files και ανοίξεις το φάκελο Java. Εμένα π.χ είναι στο C:\Program Files\Java\jre1.5.0_03\ Με επιασες αδιαβαστο Plastik.....δεν ξερω να ανοιγω command prompt...Τα υπολοιπα ολα ειναι κατανοητα.....Μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις λιγο παραπανω? (σχετικα με την command prompt)...thanks
tarrasque Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 start / Programs / Accessories / Command Prompt
maxtak Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Με επιασες αδιαβαστο Plastik.....δεν ξερω να ανοιγω command prompt...Τα υπολοιπα ολα ειναι κατανοητα.....Μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις λιγο παραπανω? (σχετικα με την command prompt)...thanks enarksi> ektelesi>cmd>enter (start>run>cmd>enter)
PlaStiK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Αν έχεις ελληνικά windows, θα πας στο "Εναρξη" -> "Εκτέλεση" και στο κουτάκι που θα σου ανοίξει θα γράψεις cmd και θα πατήσεις ΟΚ. Μετά αν υποθέσουμε οτι το archicad είναι στο φάκελο c:\downloads π.χ, θα πρέπει να πληκτρολογήσεις: cd c:\downloads Σε αγγλικά windows είναι στο Start -> Run.
plakil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 start / Programs / Accessories / Command Prompt Μαλιστα...μιλαμε για μαυρη οθονη....δυκολο παντως να παω στον φακελο που εχς το setup.exe απο εδς μεσα! Δεν με βοηθαν οι γνωσεις μου! Παντως ειμαι σε κατασταση C:\documents and settings\plakil> ....και το setupexe το εχω σε cd!!!
plakil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 λοιπον την εντολη την εδωσα αλλα αλλα μου εγραψε οχι εγκυρη συνταχη εντολης! Καταρχας πηγα στο D:\ διοτι εκει εχω το setup.exe. Μετα εδωσα εντολη 'setup.exe-is:javahome<jr2re1.4.2_04> μηπως επρεπε να βαλω.....C:\programs\java\jr2e1.4.2_04 στο <>??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.