Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις για dual view??

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την βοηθεια σας

εχω 2 tft acer 1916 και θελω να τις ρυθμισω

ωστε να βλεπω τv σε μια μεγαλη tft οθονη

τι ρυθμισεις πρεπει να κανω??

η καρτα γραφικων ειναι αυτη παρακατω βγαζει και vga kai dvi οποτε με ενα

ανταπτορα εχω συνδεσει και την δευτερη οθονη που περνει αναλογικα .

αλλα στην μια βλεπω οτι βλεπω και στην αλλη 2 επιφανειες εργασιας ιδιες.

εχω κανει μεσα απο το catalyst control extend επιφανεια εργασιας

αλλα δεν βγαζω ακρη.

μηπως αυτο που θελω δεν γινεται?

gbgvr13128dbigiu4.jpg

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου έκαναν δώρο μια 17άρα TFT Sony, την οποία και συνέδεσα με το laptop μου μέσω DVI. Στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών επέλεξα dual view και όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός από το εξής: η οθόνη είναι τοποθετημένη αριστερά του laptop, παρά ταύτα στις ρυθμίσεις φαίνεται ότι είναι δεξιά με αποτέλεσμα να πρέπει να κινώ τον κέρσορα στο δεξί μέρος του laptop ώστε να προχωρήσει στην οθόνη. Επειδή ψιλομπερδεύομαι, είναι η αλήθεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω τα settings ώστε να περνάω στην οθόνη κινώντας τον κέρσορα αριστερά του laptop, κρατώντας όμως σαν primary display την οθόνη του laptop (την οποία απ' ό,τι βλέπω ούτως ή άλλως δε με αφήνει να την αλλάξω). Η κάρτα γραφικών είναι η NVidia GeForce Go6800.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω επίσης είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να έχω άλλο wallpaper στη μία οθόνη και άλλο στην άλλη.

:)

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω επίσης είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να έχω άλλο wallpaper στη μία οθόνη και άλλο στην άλλη.

:)

Απο τα Windows νομίζω οτι δε γίνεται..Υπάρχει ένα πρόγραμμα που το κάνει..

Νομίζω λέγεται Ultramonitor

Δημοσ.

Για την ακρίβεια λέγεται UltraMon (όπως κατάλαβες το έψαξα αμέσως μόλις είδα το μήνυμά σου) και είναι εξαιρετικό, κάνει ακριβώς ό,τι ήθελα κι ακόμη περισσότερα.

Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...