Προς το περιεχόμενο

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;

nemesis345

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;

• Internet Explorer 4, 5, 6
    • Internet Explorer 7
    • Internet Explorer-based (πχ Maxthon)
    • Firefox
    • Mozilla-based (πλην Firefox)
    • Opera
    • Safari
    • Konqueror
    • Netscape
    • Άλλον (παρακαλώ διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το ποσοστό του Fx σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λέει ο alkisg.

θα το έβρισκα πολύ πολύ πιο ενδιαφέρον αν δημοσιεύονταν κάπου-κάπου τα στατιστικά των επισκεπτών του σάιτ για πλοηγούς και λειτουργικά συστήματα -- ακόμα και σκέτα ποσοστά, χωρίς απόλυτα μεγέθη.

Το δείγμα εδώ είναι υποσύνολο του υποσυνόλου. Δηλαδή, απ' όλα τα μέλη και τους επισκέπτες, φαίνεται ότι ψηφίζουν κυρίως:

• Όσοι επιλέγουν πρόγραμμα (όχι αυτοί που δεν τους πολυαπασχολεί το θέμα και χρησιμοποιούν ό,τι είναι προεπιλεγμένο στο κομπιούτερ)

Και απ' αυτούς:

• Όσοι βλέπουν το τόπικ

Και απ' αυτούς:

• Όσοι θεωρούν ότι μια τέτοια δημοσκόπηση αξίζει τον χρόνο τους

Επίσης, μου φαίνεται παράξενο που η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική. Σαν να είχε προδικάσει λίγο ένα ορισμένο αποτέλεσμα όποιος ταξινόμησε τα ονόματα. :-) Δηλ.:

• IE
  • Firefox
  • Opera
  • Safari
  • Konqueror

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eusebius, καλή ιδέα. Μιας και το θέμα μας είναι ποιος browser είναι πιο δημοφιλής, και αν το επιτρέπει και ο συντάκτης του θέματος, nemesis345, μήπως να ποστάραμε και στατιστικά από site μας;

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Επίσης, μου φαίνεται παράξενο που η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική. Σαν να είχε προδικάσει λίγο ένα ορισμένο αποτέλεσμα όποιος ταξινόμησε τα ονόματα. :-) [...]

Σε διαβεβαιώ ότι αν η κατάταξη ήταν σύμφωνα με τα δικά μου γούστα (εγώ την έκανα), θα είχα βάλει τον Safari πρώτο-πρώτο... :mrgreen:

Δημοσ.

Α, να πω επίσης (χωρίς να θέτω θέμα ποιος είναι καλύτερος κτλ) ότι δεν πιστεύω τα αποτελέσματα τέτοιων δημοσκοπήσεων, επειδή ένα μεγάλο ποσοστό των IE χρηστών τον χρησιμοποιεί επειδή βαριέται να ασχοληθεί με το ποιος είναι καλύτερος browser, και φυσικά βαριέται να συμμετάσχει και σε ψηφοφορίες!!! :)

Για αυτό και το θέμα έιναι ποιόν browser χρησιμοποιείτε, για το ποιός είναι ο καλύτερος υπάρχει άλλο topic!:-D :-D :mrgreen:

Και πάλι κινδενεύοντας να γίνω κουραστικός, και αναφέρομαι σε όλους μας, ας μην το κάνουμε άλλο ένα "πεδίο μάχης"!

Σας ευχαριστώ όλους σας για την συμμετοχή σας στην δημοσκόπηση!!

Δημοσ.

Από τότε που έβαλα τον FF ξέχασα τι σημαίνει IE.......:mrgreen:

Οι λόγοι ήδη αναφέθηκαν παραπάνω.Και βασικοί οι εξής:

Ασφαλεστερη πλοηγηση στο Internet και πολυ χρησιμες δυνατοτητες, οι οποιες επεκτεινονται ακομα περισσοτερο με πολυαριθμα και πολυ χρησιμα extension, ειναι τα μεγαλυτερα συν του Firefox για εμενα...

ΥΣ:πολύ καλή η δημοσκόπηση.Εύγε nemesis....:)

ΥΣ2:θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα αν οι επιλογές ήταν ταξινομημένες με αλφαβητική σειρά.:roll:

Δημοσ.
Eusebius, καλή ιδέα. Μιας και το θέμα μας είναι ποιος browser είναι πιο δημοφιλής, και αν το επιτρέπει και ο συντάκτης του θέματος, nemesis345, μήπως να ποστάραμε και στατιστικά από site μας;

.....

Καλή η παρατήρηση αλλά για την ακρίβεια το topic είναι "Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;"!

Και για να είμαι ειλικρινής το να ποστάρουμε στατιστικά στοιχεία από άλλες πηγές, αξιόπιστες, δεν είναι άσχημη ιδέα.

Όσο αφορά την ταξινόμηση δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντικό το θέμα! Ο paredwse έκανε καλή δουλειά, ήδη!

Ευπρόσδεκτα λοιπόν, αλλά παρακαλώ χωρίς να γίνονται αιτία για προστριβές!

Και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε την προτίμησή σας!

:) :) :) :) 8) :) :) :) :-D

Thanx

Δημοσ.

Τα πιο εντυπωσιακά στατιστικά που έχω δει είναι του heise online -- βέβαια, δεν είναι αντιπροσωπευτικό σάιτ (καθότι: α. τεχνολογικό, β. γερμανικό), αλλά δεν παύουν να εντυπωσιάζουν. -- Και βέβαια το heise.de δεν είναι σάιτ με μικρή κίνηση...

heiseonlinemozillafirefoxgewinntwiedermarktanteilecroau5.png

Πηγή: http://www.heise.de/newsticker/meldung/75311

Δεν ξέρω αν έχουν δημοσιεύσει και τίποτα πιο πρόσφατο...

Δημοσ.

Με σειρά προτίμησης, χρησιμοποιώ :

Mozilla Firefox [ ο γνωστός ]

Opera [ μια απ' τα ίδια ]

Maxthon [ Ωραίο Interface ]

K-Meleon [ Το portable βολεύει ]

Netscape [ Ανάθεμα το testing... ]

Avant Browser [ Έξυπνος... ]

Sea monkey [ Δοκιμαστικά ]

Mozilla [ Το ίδιο... ]

SlimBrowser [ Πανάλαφρος ]

Cayman Beowser [ The same ]

Internet Exlporer [ από ανάγκη και μόνο ]

Φυσικά και δεν τους έχω όλους μέσα... [ Το έχω δει και αυτό... ]

Έχω μόνο Firefox, με καμια 15αριά themes, και άλλα τόσα Extensions και δεν έχω χρειαστεί καθόλου τους υπόλοιπους...

Πάντως ο πιο ελαφρύς από όλες τις απόψεις [ για χάλια υπολογιστή ] είναι ο SlimBrowser σε IE6

Δημοσ.

Παιδιά θα σας παρακαλούσα να μην αναφέρετε τι browers έχετε χρησιμοποιήσει και δοκιμάζετε αλλά ποιόν χρησιμοποιείτε αποκλειστικά!

Σας ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...