Προς το περιεχόμενο

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;

nemesis345

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιόν browser χρησιμοποιείτε κυρίως;

• Internet Explorer 4, 5, 6
    • Internet Explorer 7
    • Internet Explorer-based (πχ Maxthon)
    • Firefox
    • Mozilla-based (πλην Firefox)
    • Opera
    • Safari
    • Konqueror
    • Netscape
    • Άλλον (παρακαλώ διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψηφίζω Maxthon για συμπαράσταση στον μοναδικό που είχε ψηφίσει πριν από μένα ;-) άν και πλέον χρησιμοποιώ εξίσου και τις portable εκδόσεις FF + Opera (είναι πιο γρήγορες στην dialup).

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καιρό Αλεπού... Τώρα Όπερα... Ήθελα ΙΕ7 αλλά δεν είδα και πολλούς ευχαριστημένους... Θα αδικούσα είτε την Αλεπού είτε τον Όπερα, αν ψήφιζα ένα από τα δύο...

Δημοσ.

@nemos

Εγω ημουν μονος μου για πολυ ωρα. :P Τωρα βλεπω γιναμε 3. Αν και με κοβω να το γυρναω σε FF2 αμα τον στρωσω οπως θελω..

Δημοσ.

@Axelfc

Άν χρησιμοποιείς τον Maxthon που δουλεύει χωρίς εγκατάσταση (Ansi Zip version @ http://maxthon.cafedeux.com/) σίγουρα θα σου αρέσουν αυτά εδώ...

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

http://www.opera-usb.com/operausben.htm

Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτε - τους έχω όλους και σερφάρω ανάλογα με τα κέφια μου.

• Members
Δημοσ.

Firefox κι από μένα - τον έχω φέρει τόσο πολύ στα μέτρα μου που πολύ δύσκολα θα μπορούσα να τον αλλάξω ακόμα κι αν οι άλλοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι.

Από εκεί και πέρα, λίγο Opera (που επίσης θεωρώ πολύ καλό - ισάξιο του Firefox ίσως).

Τον Explorer τον χρησιμοποιώ μόνο για να βλέπω που και που το hotmail μου, γιατί δεν ξέρω πως να κάνω default browser του MSN τον Firefox.

Δημοσ.

Κινδινεύοντας να γίνω κουραστικός θα επαναλάβω την επιθυμία μου!

Ας μην κάνουμε το topic αυτό άλλο ένα "πεδίο μάχης" ανάμεσα στους browsers!

Αα και παρκαλώ, δώστε την ψήφο προτίμησης στον αντίστοιχο browser που χρησιμοποιείτε!

Σας ευχαριστώ!

Και καλή σας μέρα!

Δημοσ.

Firefox μόνο και μόνο γιατί είναι πιο όμορφος, έχει tab browsing, μου φαίνεται οτι πάει λιιίγο πιο γρήγορα, κι έχει ένα υποτυπώδες download manager σε σχέση με τον ΙΕ που δεν έχει τίποτα απο τα παραπάνω.

Τώρα αν είναι πιο ασφαλής σαν browser δεν μπορώ να το δοκιμάσω ο ίδιος.

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα πάντα firefox. Δεν έχω χρησιμοποιείσει ποτε internet explorer. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ περισσότερο Opera και λιγότερο Firefox (ποσοστό 80%-20%). Άρα ψηφίζω Opera 8)

Δημοσ.

Παιδιά η ανάπτυξη του Netscape συνεχίζεται ακόμα, η τελευταία έκδοση ήταν πριν ένα μήνα!

Χρησιμοποιούσα Firefox πριν βγει ο IE7. Τώρα IE7 για surfing, και firefox για testing και για μερικές σελίδες που δεν τις δείχνει καλά ο IE.

Α, να πω επίσης (χωρίς να θέτω θέμα ποιος είναι καλύτερος κτλ) ότι δεν πιστεύω τα αποτελέσματα τέτοιων δημοσκοπήσεων, επειδή ένα μεγάλο ποσοστό των IE χρηστών τον χρησιμοποιεί επειδή βαριέται να ασχοληθεί με το ποιος είναι καλύτερος browser, και φυσικά βαριέται να συμμετάσχει και σε ψηφοφορίες!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...