Προς το περιεχόμενο

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΣΕΤΑΣ ΣΕ Cd

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να συνδεσω ενα κασετοφωνο με το PC ωστε να περασω το περιεχομενο της κασετας ηχου στον υπολογιστη κι απο εκει να το γραψω σε CD;

Το ειχα κανει παλια και ειχα συνδεσει PC- WALKMAN με ενα καλωδιο που εχει δυο ακρα ομοια με το ενα ακρο ακουστικων αλλα τωρα δε γινεται τιποτα. Συνδεω στην καρτα ηχου το κασετοφωνο μεσω του καλωδιου κι υστερα μπαινω στην ηχογραφηση, αλλα ουτε η κασετα ακουγεται ουτε βεβαια αντιγραφεται...

Δημοσ.

Αν έχεις βάλει σωστά τα καλώδια (από τη μεριά του κασετοφώνου σε έξοδο και από τη μεριά της κάρτας στο line in) πας έναρξη/ρυθμίσεις/πίνακας ελέγχου/ήχοι και συσκευές ήχου. Στο tab που λέει audio στο εγγραφή ήχου διαλέγεις την κάρτα σου, πατάς το ένταση και από εκεί τσεκάρεις το lineout. Επίσης τσέκαρε το line out και στο παραπάνω (αναπαραγωγή ήχου, νομίζω το λέει στα ελληνικά:roll: ) για να μπορείς να ακούς κιόλας τι παίζει η κασέτα.

Ελπίζω να φταίει αυτό :)

Δημοσ.

βεβαιώσου ότι συνδέεις το walkman με το Line-In της κάρτας ήχου σου.

το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι σωστό, απλά τσέκαρε την ένταση (και αν είναι ξε-τσεκάριστο το mute) του line-in στo volume control. αν πάνε όλα καλά θα πρέπει να ακούσεις την κασέτα και με κάποιο πρόγραμμα να ηχογραφήσεις

edit: με πρόλαβε o 'αποπάνω' :D

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια.

@S2KATANA

(1) Θα χρησιμοποιησω το προγραμμα των Windows. ΕΧω και μια παλαιοτερη εκδοση του Cool Edit αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει πιο πολυ...

(2) Καλα, τη φωτογραφια του Schumi τι την θες; Για να μου μπηξεις το μαχαιρι στην πληγη;

Δημοσ.

Να προτιμήσεις το Cool Edit, είναι σαφώς καλύτερο από το προγραμματάκι των Windows. Τσέκαρε επίσης αν έχει φίλτρα περιορισμού του φυσήματος (που η κασέτα σίγουρα θα έχει αρκετό) και βελτίωσης του ήχου (ισοσταθμιστής κτλ.).

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια.

@S2KATANA

(1) Θα χρησιμοποιησω το προγραμμα των Windows. ΕΧω και μια παλαιοτερη εκδοση του Cool Edit αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει πιο πολυ...

(2) Καλα, τη φωτογραφια του Schumi τι την θες; Για να μου μπηξεις το μαχαιρι στην πληγη;

Καλο προγραμμα ειναι το Nero Wave Editor.

:cry: Χαλια ειναι που εφυγε ο Schumi..:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...