Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Θα βγει, σε κάποιες μέρες αν θυμάμαι καλά, σύμφωνα με τον δημιουργό του.
manic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 _______________________________________________________________________________________ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ αλλά με αφορμή το Google Web Accelerator για το Google WebAccelarator ρίξε μια ματιά τί σκέφτονται άλλοι ανα τον πλανήτη... Σου παραθέτω τα πιο "σκληρά" κομμάτια αλλά τα blog είναι γεμάτα... και Δεν το ψάχνεις λίγο καλύτερα? __________________________________________________________________________________________ ναι αλλα πραγματικα κανει δουλεια χωρις αυτο (αν και εχω 1024) βαριεμαι να βλεπω 20-30s να φορωσει το καθε site υπαρχει κατι αλλο που μπορω αν κανω??
BLISS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Prepei na exw megalh strabomara apo thn aupnia... Oles oi eikones pou einai megaluteres apo tis diastaseis ths o8onhs ginontai automata resize to fit. Pou einai re paidia to option na to alla3w??? H metafora tou (x) sta tabs mou exei spasei ta neura epishs... Kai kuriws to problhma pou se orismena forums mou zhtaei sunexws na kanw login. To diabasa kai apo enan akomh pio prin ara den mporei na einai tuxaio. Auto einai polu sobaro 8ema kai an de brw akrh suntoma, byebye v2.0
Axelfc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το θεμα με τα x των tabs εχει απαντηθει τουλαχιστον δυο φορες παραπανω.. Οσον αφορα το login λογικα φταινε τα cookies σου. Δες αν τα εχεις ενεργοποιημενα.
Eusebius Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 [...] Oles oi eikones pou einai megaluteres apo tis diastaseis ths o8onhs ginontai automata resize to fit. Pou einai re paidia to option na to alla3w??? [...] Νομίζω ότι το εξαφάνισαν κι αυτό από τις Επιλογές, στην προσπάθεια να κάνουν πιο «φιλικό» το πρόγραμμα... :evil: Anyway, εκεί που θα φτιάχνεις τα [x] από το about:config, φτιάξε κι αυτό: browser.enable_automatic_image_resizing Γύρισε το σε false.
InviS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 επανερχομαι με νεα απορια... εβαλα το Email Notifier για να διαβαζει το mail μου (hotmail). αλλα ενω μου λεει οτι connection established με τον server, δεν μπορει να κανει login.ο κωδικος και το username ειναι σωστα.τι μπορει να φταιει?
mstam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 το εβαλα το νεο firefox αλλά μου τρώει πολύ μνήμη.Γύρω στα 80mb!!!!!Εσας σας τρωει τοσο πολυ?
InviS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 εμενα γυρω στα 30 δουλευει.εχει αναφερθει μια ρυθμιση που μπορεις να κανεις πιο πριν σ'αυτο το topic για να μειωσεις λιγο την μνημη που τρωει
kostaspap Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Eβαλα το gmail notifier και δουλευει τελεια!Ειναι και διακριτικο!Αυτο που ηθελα να ρωτησς ειναι αν υπηρχε αντιστοιχο notifier για το hotmail??Tα λεμε!
mentoras99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγω χρησιμοποιουσα το sessionsaver και ημουν ευχαριστημενος. Τωρα δεν δουλευει και ελπιζα με τις νεες δυνατοτητες των tabs του ff να ειμαι καλυμενος. Το καλο με το sessionsaver ηταν οτι αν εκλεινες τον ff ή αν κρασαρε το Pc, οταν τον ξαναξεκινουσες, σε ρωτουσε αν θες να επαναφερει τα tabs-sessions της τελευταιας φορας που χρησιμοποιουσες το προγραμμα. Αυτο τωρα πως το κανω? Γινεται με τις δυνατοτητες του ff, ή πρεπει να γυρισω πισω στην παλια εκδοση?
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 mentoras99 το κανει απο την μανα του αυτο στην εκδοση 2.0 και δουλευει αρκετα καλα, το χρησιμοποιω συχνα ωστε να κραταω τα tabs μου αν χρειαστει να κλεισω τον browser...
mentoras99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ναι, αλλα πως το κανει? Εγω το κλεινω με tabs, και οταν το ξανανοιγω δεν μου τα επαναφερει ουτε με ρωτα αν θελω να τα επαναφερω.
asmilon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Εγω κανω Ctrl+Alt+Del και σκοτωνω την διεργασια του firefox Προσωρινα βεβαια μεχρι να βγει η τελικη εκδοση του tabmix plus που επιτρεπει το σωσιμο των tabs...
mentoras99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=3515 Κατεβασα αυτο, φαινεται να δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.