thes1os Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Ερώτηση: Μου την σπάνε οι ελληνικές μεταφράσεις. Έχω βάλει την ελληνική έκδοση του FF εξ'αρχής πάνω στην οποία πέρασα μία μία τις RC1, RC2 kai RC3 και τώρα την 2 final.. Κανένα πρόβλημα αλλά αν πατήσω απο πάνω την αγγλική θα γίνει χαμός? Θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά (sites, bookmarks, feeds κλπ??)??? _______________________________________________________________________________________ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ αλλά με αφορμή το Google Web Accelerator παιδες ξερει κανεις που θα βρω την παλια εκδοση της αλεπουδιτσας γιατι χωρις "google web accelerator" η σελιδες φορτονουν πολυ μα παρα πολυ αργα για το Google WebAccelarator ρίξε μια ματιά τί σκέφτονται άλλοι ανα τον πλανήτη... Σου παραθέτω τα πιο "σκληρά" κομμάτια αλλά τα blog είναι γεμάτα... I'm guessing that it has to be the most hilarious bit of shell-game spyware ever invented by any company in the entire history of computer or Internet use and development. Very clever really, when you consider that the trade off is that users "think" they're getting "increased" internet speed; in exchange for revealing exact the name of every single webpage that you ever visit from the moment that you install Google Web Accelerator until (hopefully) the moment you wise up and remove it. και "A Sucker is Born Every Minute" would most certainly consider those who download, install and leave this program on their computers to be suckers indeed! Δεν το ψάχνεις λίγο καλύτερα? __________________________________________________________________________________________
danaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγώ θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κανείς να δουλεύει ταυτόχρονα 2 dictionaries, ελληνοαγγλικό κείμενο για παράδειγμα...
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγω χρησιμοποιω αυτο φιλε μου και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος: English - Greek Spelling dictionary 2 σε 1 δηλαδη Το μονο προβλημα ειναι οτι ακομα δε ειναι συμβατο με την εκδοση 2.0, αλλα με τα κολπακια που ειπαμε πιο πανω παιζει μια χαρα ;-)
Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Προς το παρόν όχι (αν και για το thunderbird υπάρχει). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις τα δύο λεξικά (ελληνικό και αγγλικό) και να κάνεις πρώτα τον έλεγχο με το ένα και μετά να επιλέγεις και το άλλο. Αλλά ταυτόχρονα, από όσο ξέρω δεν γίνεται. edit: Asmilon, τί του έκανες και παίζει με τον 2.0? edit2: Μην απαντήσεις, κατάλαβα η απάντηση είναι πιο πάνω
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το ειχα παραθεσει και πιο πριν, οποτε ας κανω quote τον εαυτο μου: Ωραιο λινκ sotos65;-) Πιστευω ο hassle-free τροπος ειναι ο δευτερος και ο πιο ευκολα αναστρεψιμος.... 2) Making Extensions Compatible - THE FIREFOX GURU WAY What you can do is open the configuration (about:config) in your Firefox browser, right click the list and create a boolean extensions.checkCompatibility option there. Set its value to false and restart the browser. Most of your extensions should work now. Ειναι ο πιο ευκολος τροπος αυτος και οσα Extension βλεπετε οτι σας δημιουργουν προβλημα, απλα απενεργοποιησετε τα... Εμενα δε μου επαιζαν καλα το Colorful tabs και το Tabmix plus τα οποια κατεστρεφαν τα tabs οποτε περιμενω την νεα τους εκδοση. Ολα τα υπολοιπα παιζουν κανονικα ;-)
runner1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ρε παιδιά προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά το πρόγραμμα εγκτάστασης δεν ξεκινάει με τίποτα!Τι στο καλό γίνεται;Κατέβασα και την αγγλική και την ελληνική έκδοση ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Goacore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 απο χτες ειχα προβλημα με το url bar..οταν διαλεγω απο κατω μια σελιδα εμφανιζετε στην μπαρα αλλα δεν την φορτωνει! παρα μονο αν πατησω στο keyboard enter h στο κουμπι μεταβαση..μετα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι φταιει η τελευταια αναβαθμιση του Tabbrowser preferences 1.3.1.1. εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα? η αν υπαρχει καποια λυση... EDIT: τελικα το προβλημα ειναι γενικευμενο και οχι μονο σε μενα: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=478975
Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το ειχα παραθεσει και πιο πριν, οποτε ας κανω quote τον εαυτο μου: Ειναι ο πιο ευκολος τροπος αυτος και οσα Extension βλεπετε οτι σας δημιουργουν προβλημα, απλα απενεργοποιησετε τα... Εμενα δε μου επαιζαν καλα το Colorful tabs και το Tabmix plus τα οποια κατεστρεφαν τα tabs οποτε περιμενω την νεα τους εκδοση. Ολα τα υπολοιπα παιζουν κανονικα ;-) Τελικά προτίμησα να αλλάξω το install.rdf μέσα στο ίδιο το extension (δεν ήθελα να απενεργοποιήσω εντελώς τον έλεγχο συμβατότητας). Έτσι θέλω να πιστεύω πως και βλακεία να έκανα, την έκανα μόνο στο συγκεκριμένο extension και με μια απεγκατάστασή του τυχόν προβλήματα θα διορθωθούν. Προς το παρόν πάντως λειτουργεί κανονικά. Αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει το τροποποιημένο "English - Greek Spelling dictionary", το έχω ανεβάσει στην διεύθυνση: http://sarigiannidis.googlepages.com/english_-_greek_spelling_dictionary-0.2-zmtb.xpi Βασικά, αυτό που έκανα ήταν το εξής: - άνοιξα το αρχείο .xpi με το 7zip (και το winrar κάνει) - έκανα edit το install.rdf, προσθέτοντάς του το εξής: ><em:targetApplication> <Description> <em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id> <em:minVersion>0.7</em:minVersion> <em:maxVersion>2.0</em:maxVersion> </Description> </em:targetApplication> Όπως είπα, προς το παρόν λειτουργεί, αλλά δεν εγγυώμαι τίποτα :roll: Επίσης, όπως γράφει και η επίσημη περιγραφή του συγκεκριμένου extension, πριν το εγκαταστήσετε, βγάλτε τα άλλα λεξικά που ενδεχομένως έχετε περάσει.
Eusebius Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Κι εγώ προτιμώ όπως λέει ο gsarig, αντί να απενεργοποιώ τελείως τον έλεγχο, για τον ίδιο λόγο: άμα χτυπήσει κάτι, ξέρεις τί είναι. Και προτιμώ το 7-Zip επειδή κάνεις επιτόπου Edit το install.rdf (μπορεί να γίνεται και στο WinRAR αλλά δεν το έχω βρει...). Δεξί κλικ στην επέκταση, άνοιγμα με 7-Zip F4 στο install.rdf και αλλαγή του maxVersion -- π.χ., για τον Fx 2 μια καλή τιμή είναι 2.0.* Αποθήκευση To 7-Zip ρωτάει να ενημερώσει το archive -- ναι Προσθήκη κάτι στο όνομα του .xpi, για να θυμάσαι ότι είναι αλλαγμένο το maxVersion -- π.χ., forced20
InviS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ειχα τον opera και σημερα εγκατεστησα το firefox 2.0. Μαλλον για firefox με βλεπω να κραταω αλλα εχω 2 προβληματα.μπορει να μου πει καποιος πως 8α κανω τους σελιδοδεικτες να ανοιγουν σε νεο tab οταν παταω πανω τους και ακομα πως θα γινει να μου εμφανιζει τα εικονιδια των site που εχω στην γραμμη των σελιδοδεικτων?δεν τα εμφανιζει σε ολα
Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Πατώντας μεσαίο κλικ (η ροδέλα του ποντικιού) ανοίγουν τα bookmarks σε νέο tab. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο extension για τη διαχείριση των tabs (ήδη έχουν αναφερθεί κάποια).
Members gsarig Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Είναι απλό και βολικό Προσωπικά το προτιμώ από το να μου άνοιγε κατευθείαν με αριστερό κλικ τα bookmarks σε νέο παράθυρο - θέλω να έχω την δυνατότητα επιλογής. Όσο για τα εικονίδια, αν επισκεφτείς μια φορά τη σελίδα του συγκεκριμένου bookmark, λογικά θα ενημερωθεί και το εικονίδιό του. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις (αν και υπάρχουν εξαιρέσεις - σε εμένα τουλάχιστον).
InviS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 και σε εμενα μια απο τα ιδια οσον αφορα τα εικονιδια.αποθηκευει οσα θελει αυτος απ'οτι εχω καταλαβει
fits13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Telika tha vgei tabmix plus gia tin ekdosi 2.0?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.