Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά έχει κανείς εγκαταστήσει τον firefox 2; Μόλις τον εγκατέστησα πάνω από την προηγούμενη του έκδοση,και όχι μόνο χαθήκαν τα bookmarks,αλλά δεν λειουργούν και τα tabs....(ανοίγουν μεν,αλλά δεν εμφανίζουν σελίδες). Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Τι γίνεται με τα χαμένα bookmarks; Έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα παραπάνω (και παρακάτω... αν είναι η ίδια αιτία). Δεν ξέρω τί είναι... Μπορεί να μην αναγνωρίζει το προφίλ σου από τον 1.5 και να φτιάχνει καινούργιο... -- Αν έχει βρει κανείς κάτι, ας το πει... Αν θες μόνο τους σελιδοδείκτες, είναι απλό: Bookmarks, Organize bookmarks File, Import, Import from file, Next Γράψε %appdata% και χτύπα Enter Κάπου εκεί έχει έναν φάκελο Mozilla και μέσα έναν φάκελο Firefox κλπ. κλπ. Βρες το αρχείο bookmarks.html από το παλιό προφίλ σου και κάνε εισαγωγή
mpentenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 mesa sto C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\pref\firefox.js // Where to show tab close buttons: // 0 on active tab only // 1 on all tabs until tabClipWidth is reached, then active tab only // 2 no close buttons at all // 3 at the end of the tabstrip pref("browser.tabs.closeButtons", 3); allazeis apo 1 se 3 (auto gia to X sta tabs)
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Guyz, εγκατέστησα πριν λίγο την v2 και έχω το εξής πρόβλημα! Μόλις πατάω Install σε ένα extension/plugin/theme δεν μου το εμφανίζει στο παραθυράκι με τα Add-Ons! Ακόμα και αν κάνω restart τον browser, το παράθυρο με τα add-ons παραμένει κενό! Τι να κάνω; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα!
Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Indiko_Xoiridio, μήπως το σάιτ του Mozilla δεν είναι στη λίστα που αφήνεις να εγκαθιστούν επεκτάσεις; Βλ. Tools > Options > Security mpentenis, νομίζω ότι το firefox.js είναι μόνο για developers, αλλά δεν είμαι σίγουρος, δεν βρίσκω πουθενα τεκμηρίωση. Όσες φορές έχω δει να δίνουν οδηγίες για τέτοιες ρυθμίσεις, λένε να τις βάζεις στο user.js μέσα στο προφίλ σου (το user.js δεν υπάρχει αν δεν το φτιάξεις).
mpentenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 http://kb.mozillazine.org/Browser.tabs.closeButtons developers or not, egw to brhka kanonika, k epaikse...
Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δεν λέω για τις τιμές του browser.tabs.closeButtons (και όλων των αλλων προτιμήσεων) -- λέω για το αρχείο που τις βάζεις: http://kb.mozillazine.org/User.js
apoikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Κατά τη γνώμη, η αρίθμηση δεν είναι πολύ διαφωτιστική. Θα έπρεπε να λέγεται 1.5, και το 1.5 να λέγεται 1.1, όπως ήταν το σχέδιο στην αρχή. Αλλά τους έχει πιάσει ******* τους μοζιλλαίους, για τις εντυπώσεις, επειδή οι άλλοι έχουν μεγάλα νούμερα: 7 και 9... Αν μη τι άλλο, η ιστορία έχει δείξει ότι όταν απευθύνεσαι σε κοινό που τρέχει windows, μετράνε οι απόλυτες τιμές στο versioning. Απλό παράδειγμα: ενώ οι αλλαγές του Firefox μεταξύ 0.9 και 1.0 ήταν ελάχιστες (έως μηδενικές), ελάχιστοι χρησιμοποιούσαν τον 0.9 («είναι 0.x, πώς μπορεί να είναι καλό;», ενώ με τον 1.0 έγινε το μπουμ ;-). Κανονικά όλες οι «major» εκδόσεις του firefox έπρεπε να ήταν minor revisions (τουλάχιστον σύμφωνα με το versioning που συνήθως ακολουθείται στα υπόλοιπα open source projects). /edit: Καλά, δεν πάω καθόλου καλά. Μα reply σε post της 1ης σελίδας; :-P
fits13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Getty to tab mix den einai simvato me to mozilla firefox 2.0 greek. ki exw tin ekdosi tabmix 0.3.0.5
Members gsarig Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Getty to tab mix den einai simvato me to mozilla firefox 2.0 greek. ki exw tin ekdosi tabmix 0.3.0.5 Δοκίμασε και αυτή την έκδοση του Tabmix plus. Αν και δοκιμαστική, μέχρι στιγμής σε εμένα λειτουργεί μια χαρά: http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=3515
fits13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Nai alla den xerw an to prosexes leei oti einai mono gia tin aggliki ekdosi toy firefox kai OXI gia tin elliniki ara erxomaste pali ston idio paronomasti oti den einai simvato me tin 2.0 greek ekdosi toy firefox. Kai kati allo to dom inspector poy exei me to poy to eggatastiseis to firefixe 2.0 ti akrivws einai? kai ti kanei?
random Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Το insomnia extension ανανεώθηκε, για Fx 2.0 final, διορθώθηκε το "GoUp bug", συν μερικές αλλαγες στην εμφάνιση. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=915010
fits13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Re pedes to provlima poy eixei kai to 1.5.x.x kai to 2.0 einai oti an valeis na serfarei to firefox mesw enos proxy server otan vgeis apo to firefox kai ton xananoixeis den to krataei ton proxy server kai prepei na ton xanavaleis ap' tin arxi.
manic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 παιδες ξερει κανεις που θα βρω την παλια εκδοση της αλεπουδιτσας γιατι χωρις "google web accelerator" η σελιδες φορτονουν πολυ μα παρα πολυ αργα
Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.7/win32/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.