greeneye Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Γεια χαρά! Έβαλα firefox 2 και δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη σελίδα της HOL http://web.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4613 Μου βγάζει το γνωστό μήνυμα "το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται..." και κλείνει! Το κάνει σε κανέναν άλλο; emena anoigei kanonika. me FF 2
punky Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Για το Paste and Go φιλε punky εχει βγει το Paste and Go 2 το οποιο λογικα ειναι η συνεχεια του πρωτου, αλλα και να μην ειναι κανει μια χαρα την δουλεια του ;-) Ευχαριστώ φίλε μου! Δεν το είχα ανακαλύψει αυτό. Μόλις το έβαλα, χάρις σε σένα. Τώρα είμαι complet (σαν το γιαούρτι)
fits13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Paidia emena moy ti ta exis pragmata sti nea ekdosi toy mozilla. 1on to oti den mporw na kanw ta tabs na emfanizontai katw kai oxi panw, 2on to koympi metavasi den mporw na to vgalw, 3on to oti einai poli megalitera ta eikonidia apo tin ekdosi 1.5.0.7 greek kai telos to oti ta perissotera extention poy eixa gia tin ekdosi 1.5.0.7 den einai simvata me tin 2.0 Exei vrei kaneis lisi gia ta parapanw "provlimata"
asmilon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 fits13 το 1 και το 4 εχουν απαντηθει αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες. Το 2 και το 3 σχετιζονται φανταζομαι με το καινουριο skin του firefox, δοκιμασε με καποιο αλλο να δεις αν ειναι οπως το προτιμας...
Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Για το κουμπί Μετάβαση [ Go button ] * about:config στη γραμμή διευθύνσεων και Enter * hidegobutton στο φίλτρο * μένει μόνο η προτίμηση browser.urlbar.hideGoButton * δεξί κλικ και toggle Αυτή η προτίμηση προστέθηκε τελευταία στιγμή, για να διορθωθεί ένα από τα προβλήματα του νέου θέματος. Από την έκδ. 3 το Go button θα αφαιρείται πάλι με τον κανονικό τρόπο.
burnin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 TAXO PAREI ME To firefox 2. ston proigopumeno eixa to close button kai pano se kathe anoigmeno tab kai pano dexia stin bara. toro mono to ena apo ta 2 mporo na kano. to pio spastiko einai oti otan anoixo para polla tabs, den ta mikrainei oso pane alla vazei mia scroll bar. e, otan ti valei auti gamiountai ola. mikrainei se upsos i scroll bar kai d evlepo tipota... pleas euparxei fos sto tunel? sumvainei kai se allon auto?
PavelX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 προσωπικά μετά το παρόν post ξαναβάζω τον 1.5, όπως είπε και ο burnin, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ TABS. Δηλαδή πρέπει να σημαδεύω ένα tab για να το κλείσω? Αν έχω κάνει εγώ την πατάτα κ μου το βγάζει έτσι καλώς, αλλιώς 1.5 κ πάλι 1.5!! [edit: ωραίο πράμα η έκδοση 1.5]
Eusebius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 burnin, Να έχεις [x] καί πάνω στα καρτελάκια καί τέρμα δεξιά, δεν ξέρω αν γίνεται με απλή ρύθμιση -- σίγουρα κάποια επέκταση θα υπάρχει ή θα βγει και γι' αυτό. Για να μικραίνουν τα καρτελάκια, φτιάξε το ελάχιστο επιτρεπόμενο πλάτος στο browser.tabs.tabMinWidth -- εγώ το έχω στο 24 (οι τιμές είναι σε pixels) * http://kb.mozillazine.org/Browser.tabs.tabMinWidth PavelX, Βρες ή φτιάξε το αρχείο user.js μέσα εκεί που είναι το προφίλ του Fx και βάλε μέσα τα παρακάτω: >// Tabs... user_pref("browser.tabs.closeButtons", 3); user_pref("browser.tabs.tabMinWidth", 24); Για το user.js: http://kb.mozillazine.org/User.js
punky Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εναλλακτικά, βάλε το Tab Mix Plus που αναφέρθηκε πιο πάνω. Του ορίζεις εσύ τη θέση των tabs (εγώ τα προτιμώ κάτω), καθώς και το πλάτος τους. Εγώ έχω επιλέξω απόλυτο πλάτος (για αισθητική συνέπεια) και όχι να μικραίνουν όσο πληθαίνουν.
mpentenis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 TAXO PAREI ME To firefox 2.ston proigopumeno eixa to close button kai pano se kathe anoigmeno tab kai pano dexia stin bara. toro mono to ena apo ta 2 mporo na kano. to pio spastiko einai oti otan anoixo para polla tabs, den ta mikrainei oso pane alla vazei mia scroll bar. e, otan ti valei auti gamiountai ola. mikrainei se upsos i scroll bar kai d evlepo tipota... pleas euparxei fos sto tunel? sumvainei kai se allon auto? xa!den to epsakses kalytera....yparxei fix gia ayto to pragma, allazeis mia parametro mesa sto C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\pref\firefox.js . den tin 8ymamai twra, 8a to koitaksw l8r poy 8a eimai stin douleia... kati leei gia browser.tabs kati =1, ayto to kaneis 3, k ola okeik.einai kapou stin mesi toy arxeioy
kpartsi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Καμιά λύση ακόμα για τα χρωματιστά tabs;;; Πιστεύω ότι έκανα λάθος που πέρασα στον 2 και το πρόβλημα είναι που δεν δουλεύουν τα add-ons. Έπρεπε να περιμένω κανά μήνα ακόμα...
getty Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 burnin, Να έχεις [x] καί πάνω στα καρτελάκια καί τέρμα δεξιά, δεν ξέρω αν γίνεται με απλή ρύθμιση -- σίγουρα κάποια επέκταση θα υπάρχει ή θα βγει και γι' αυτό. Υπάρχει το Tab Mix plus δουλεύει μια χαρά εξασφαλίζοντας και τα 2 απλά είναι testing ακόμα. http://tmp.garyr.net/ Download Dev-Build Version for testing - (1.0 - 3.0a1)
Aussie Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά έχει κανείς εγκαταστήσει τον firefox 2; Μόλις τον εγκατέστησα πάνω από την προηγούμενη του έκδοση,και όχι μόνο χαθήκαν τα bookmarks,αλλά δεν λειουργούν και τα tabs....(ανοίγουν μεν,αλλά δεν εμφανίζουν σελίδες). Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Τι γίνεται με τα χαμένα bookmarks;
User_32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Κάνε κανένα search: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=163581
sabonis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Είχα τον 1.5 εγκατεσημένο (τον ελληνικό) τον απεγκατέστησα και πέρασα τον 2.0 final.Θέλω τα φώτα σας στα εξής: 1. Σε κάθε forum που είμαι γραμμένος μου ζητάει login για ότι κάνω για κάθε νέα σελίδα που ανοίγω στο ίδιο forum..... 2. Στα e-mail μου έχω χρησιμοπιήσει όλα τα character encodings αλλα τζίφος...Οι Ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται ως ??????????...... Helpppppp:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.