punky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 pos 9a kanete palaiotera add-ons na trexoun ston ff2............. Ο θεός να μου κόβει μέρες, και να σου δίνει bandwidth Thanx mate! Δυστυχώς δεν παίζει το Tab Mix Plus. Εν αναμονή του Upgrade του λοιπόν. Κι έχω συνηθίσει τα tabs κάτω ρε γαμώτο
Eusebius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 punky, τα καρτελάκι κάτω είναι απλό. http://kb.mozillazine.org/Move_the_tabbar_(Firefox) Με λίγα λόγια: Πήγαινε στον κατάλογο του προφίλ σου. Εκεί μέσα έχει έναν υποκατάλογο chrome. Εκεί μέσα έχει ένα αρχείο userChrome-example.css. Εσύ φτιάξε ένα καινούργιο: userChrome.css Και κόλλησε μέσα αυτό: > /* Display the tabbar at the bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } Κάνε επανεκκίνηση. Edit: το κόλπο δεν παίζει με το default θέμα του Fx 2.0...
anthony_crete Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 mporeis na ta exeis taytoxronws kai t 2!!! to RC1 pou eixa kanei install den ekane to 1.5.0.7 upgrade opote eixa 2 mozzilalakia!! PS: deite edw: http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/win32/eu/ einai 18 mb to 2.0 RC3 !!!!!!!!!!!!!!!!! kai edw: http://www.mozilla.org/projects/bonecho/all-rc.html 5 mb!! pos ginete ayto ?? :|
punky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 punky, τα καρτελάκι κάτω είναι απλό. Thanx !!! Χωρίς να αρνούμαι το γεγονός ότι ίσως είμαι κουλός και κάτι δεν κάνω καλά, δεν παίζει ρε γαμώτο. Μήπως αυτό είναι η αιτία; Note that this does not work for Firefox 2.0b2 and newer.
adi32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 οταν παταω σε link που ανοιγαν σελιδες σε νεο παραθυρο τωρα ανοιγουν σε neo tab γιατι γινεται αυτο? οκ το βρηκα ακυρο
Pink_Panther Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Re pedia ston palio FF sto telos twn tabs ipirxe ena koutaki me X pou eklines to tab pou vlepeis, twra sto neo FF exei velaki, pws mporw na valw pali to X oste na klinw to tab pou vlepw? Mipws iparxei k kana trick na klinei to tab me sindiasmo pliktrwn?
Eusebius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 [...] δεν παίζει ρε γαμώτο. Μήπως αυτό είναι η αιτία; [...] Ναι, αυτό είναι... -- Δεν το πρόσεξα... Πριν σου το πω, το δοκίμασα στο δικό μου και έπαιξε -- αλλά δεν χρησιμοποιώ default θέμα -- στο default έγιναν πολλές αλλαγές τελευταία, γι' αυτό δεν παίζει... Συγγνώμη...
getty Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Re pedia ston palio FF sto telos twn tabs ipirxe ena koutaki me X pou eklines to tab pou vlepeis, twra sto neo FF exei velaki, pws mporw na valw pali to X oste na klinw to tab pou vlepw? Mipws iparxei k kana trick na klinei to tab me sindiasmo pliktrwn? To ίδιο ψάχνω και εγώ, το (Χ) βόλευε απίστευτα, απορώ γιατί το έβγαλαν...
asmilon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Pink_Panther τα tabs μπορεις να τα κλεισεις με το Ctrl+W ή πιο απλα με μεσσαιο κλικ πανω στο tab ;-)
punky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Συγγνώμη... Έλα ρε συ, μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Αλίμονο. Είμαι υπόχρεος που ασχολήθηκες με την ιδιοτροπία μου Απλά είμαι τόοοοοσο βολεμένος με το setup των extensions μου, που γύρισα πίσω στον 1.5 τελικά, μέχρι να παίξουν όλα όσα με εξυπηρετούν (Tab mix, super d&d κλπ) Σε ευχαριστώ και πάλι
Pink_Panther Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Pink_Panther τα tabs μπορεις να τα κλεισεις με το Alt+W ή πιο απλα με μεσσαιο κλικ πανω στο tab ;-) To Alt+W den pianei se emena, isws einai apo kapio extension sou i mallon se pia version pianei? To oti klinei me middle klik to kserw alla to 8ema einai na apofigw thn metakinisi tou mouse
Eusebius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Pink_Panther, δες: http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1340003 * Γράψε about:config στο address bar και χτύπα Enter * Γράψε στο φίλτρο: browser.tabs.closeButtons * Κάνε του διπλό κλικ και γράψε: 3 * Επανεκκίνηση
Pink_Panther Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Eusebius thanks! Eisai oreos, den ixera oti exei web interface menu o FF :-P Kalh fash gia tweaking.
feanor_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εβαλα τον 2.0 και οι σελιδοδεικτες μου αφαντοι.... ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! Απεγκατασταση επανεγκατασταση...τα ιδια... τελικα ξαναεβαλα τον 1.7 και ολα ΟΚ.... ουφ....
Pink_Panther Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Eusebius telika doulepse, vlepw to X An evaza san timh 2 H 4 ti diafora 8a eixe?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.