GRECTORAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 bravo eusebius, panta einai.πιστευω θα σκάσει ενημέρωση απο το firefox για το νέο release οποτε δεν θα χρειαζεται uninstall.διορθώστε με if i m wrong
asmilon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Στην ουσια η εκδοση 2 δε διαφερει πολυ απλα εχει ενσωματωμενα διαφορα χρησιμα extensions ετσι δε ειναι?
Bourdoulas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τον εγκατέστησα...πολύ καλές εντυπώσεις για αρχή.
danaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τέλειο!!!!!!!!!!!!! Πάει το (Χ) σε κάθε tab!!! Επιστροφή στα παλιά! Εξάλλου υπάρχει και το μεσαίο κλικ στο ποντίκι...
Eusebius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 happy, από πάνω κάνε εγκατάσταση. Απλά, αν δεν βαριέσαι, βρες το προφίλ και κάνε ένα αντίγραφο καλού-κακού... asmilon, έχει κάμποσα καινούργια πράγματα. Η μηχανή δεν έχει αλλάξει πολύ (από 1.8 σε 1.8.1) αλλά έχει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και πολλά bug fixes -- ιδιαίτερα τρύπες που έχαναν μνήμη, απ' όσο έχω διαβάσει. Κατά τη γνώμη, η αρίθμηση δεν είναι πολύ διαφωτιστική. Θα έπρεπε να λέγεται 1.5, και το 1.5 να λέγεται 1.1, όπως ήταν το σχέδιο στην αρχή. Αλλά τους έχει πιάσει ******* τους μοζιλλαίους, για τις εντυπώσεις, επειδή οι άλλοι έχουν μεγάλα νούμερα: 7 και 9...
evil_dildo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είμαι πολύ offtopic, αλλά μου άρεσε το middle click που κλείνει το tab, και είπα να γράψω εδώ μερικά άλλα παρόμοια tips που έχει ο firefox. - διπλό κλικ στην μπαρα των tab ή ctrl+T για νέο tab - middle κλικ στο tab ή ctrl+W για να κλείσει - όνομα site στο address bar και: [ctrl+enter για να προστεθεί .com] [shift+enter για να προστεθεί .net] [ctrl+shift+enter για να προστεθεί .org] [alt+enter για να ανοίξει σε νέο tab] - middle click σε κάποιο link για να ανοίξει σε νέο unfocused tab. - shift+middle click σε κάποιο link για να ανοίξει σε νέο focused tab. - drag 'n drop ενός link στην tabs bar για να ανοίξει νέο tab με το κείμενο ή το λινκ που ήταν επιλεγμένο - drag 'n drop επιλεγμένου κειμένου στο search bar για να γίνει αναζήτηση αυτά έχω βρει νομίζω, πολύ χρήσιμα και φτιαγμένα για να γλιτώνεις άχρηστα κλικ
Axelfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εξακολουθεί πάντως να τρώει πολύ RAM... Ειδικά μερικά sites τον ξεσκίζουν. Καμιά ιδέα για να το περιορίσουμε?
danaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μην το πάρεις προσωπικά axel αλλά το σχόλιό σου μου θύμισε την παροιμία: "Γάιδαρο του χαρίζανε, στα δόντια τον κοίταγε"... Νομίζω πως και από άποψη ram μια χαρά τα πάει η αλεπουδίτσα...
Axelfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δεν το παιρνω προσωπικα danaos, αλλα και το θεμα καταναλωσης της RAM ειναι οπως το παρει κανεις. 80ΜΒ RAM με 5 tabs δεν ειναι και πολυ καλα. Προσωπικη αποψη. Ποσο μαλλον οταν ειχε γινει τοση φασαρια για τα memory leaks του firefox.
danaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ίσως έχεις δίκιο, αλλά εγώ προσωπικά τον υποστηρίζω μιας και είναι -ακόμα- free και αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας...
Eusebius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εξακολουθεί πάντως να τρώει πολύ RAM... Ειδικά μερικά sites τον ξεσκίζουν. Καμιά ιδέα για να το περιορίσουμε? Αποθήκευσε το παρακάτω ως user.js και ρίξε το στο προφίλ σου (άμα υπάρχει ήδη user.js εκεί, τότε απλά πρόσθεσε τις 4 αράδες): > /* Default value: "-1" */ user_pref("browser.sessionhistory.max_total_viewers", 0); /* Default value: "false" */ user_pref("config.trim_on_minimize", true); Για περισσότερα (έχει συνέπειες στην ταχύτητα του μπρος-πίσω): http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=129587 Γενικά, έχω δει κάτι συγκριτικά που λένε ότι ο Fx 2, με ίδια καρτελάκια ανοιχτά, τρώει λιγότερο από IE7 και Opera... Δεν ξέρω...
Axelfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Thanks για το tip Eusebius. Θα το δοκιμασω. Τωρα οσον αφορα αυτο που λες δοκιμασα να ανοιξω με firefox 2.0 final και opera 9.01 4 tabs http://www.in.gr http://www.google.com http://www.insomnia.gr http://www.wikipedia.org Ο ff ειχε 33MB RAM και ο Opera 41. Με το που μπηκα ομως σε αυτο το thread απο το Link στην αρχικη σελιδα επειδη ηταν στα recent ο ff πηγε στα 67 ενω ο opera 45! edit: Δοκιμασα αυτο που μου ειπες. Πλεον οταν κλεινω τα tabs καθως και οταν κανω minimize το firefox η RAM αποδεσμευεται. Το αν επιβαρυνεται το μπρος-πισω δε με πειραζει καθολου. Thanks Και ενα hint. Το spell cheker addon ξεσκιζει τη ram οταν μπαινετε σε forums. Πριν το insomnia μονο του μου ετρωγε 57ΜΒ. Τωρα 31.
gv Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 pos 9a kanete palaiotera add-ons na trexoun ston ff2 --------------------------------------------------- 0. katevazete to arxeio egatastasis tou addon (*.xpi) 1. anoigete me to winrar to arxeio egatastasis tou addon (*.xpi) 2. kanete extract kai edit (me to notepad) to arxeio "install.rdf" 3. 9a deite mia grammi "<em:maxVersion>1.5.*</em:maxVersion>" tin kanete "<em:maxVersion>2.0.*</em:maxVersion>" 4. sozete to arxeio "install.rdf" kai to eisagetai sto *.xpi antikatastontas to yparxon 5. kanete : "file" - "open file" apo ton ff2 kai trexete to arxeio *.xpi enjoy !!! PROSOXI kante backup tou profile sas giati panta kati MPOREI NA PAEI STRAVA !!! oudemia eu9ini fero stin periptosi auti !!! se mena 2 addons pou den douleuan ston ff2 douleuoun mia xara me to parapano trik ... ps elpizo na min paraviazo kapoio kanona tou forum ... an ton paraviazo PARAKALO na svistei to post !!!
Members gsarig Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 όντως, αυτό που λεει ο gv το είχα δοκιμάσει κι εγώ και σε κάποια extensions λειτουργούσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.