Προς το περιεχόμενο

Firefox 2.0 Final Release

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρώτο που θα έκανα κι εγώ είναι το safe mode. Πέρα απ' αυτό, μπορεί να φταίει κανένα πρόσθετο ή να παίζει τίποτα με καμιά μυστήρια σελίδα...

btw, όσοι έχω εγκαταστήσει πάνε σαν τρένο. Κανένα πρόβλημα.

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια και μενα μου κολλαγε και τον σουταρα. Τελικα εβαλα την εκδοση 1.5.0.8 η οποια κυκλοφορησε χτες-προχτες και μου εκανε εντυπωση οτι συνεχισαν την αναπτυξη της εκδοσης 1.5 ενω κυκλοφορει επισημα η 2. Μου θυμισε λιγο την ιστορια με το nero 7 που ενω κυκλοφορουσε συνεχιζαν κανονικα οι αναβαθμισεις του 6...

Οποιος ενδιαφερεται υπαρχει εδω η ελληνικη εκδοση.

Δημοσ.

Λογικα την εβγαλαν για να καλυψουν καποια κενα ασφαλειας για οσους εχουν μεινει πισω επειδη περιμενουν να βγουν συμβατα με την εκδοση 2.0 extension. Δεν ειναι οπως το Nero αυτη η περιπτωση, η εκδοση 2.0 αλλωστε δε προσφεριε ριζικες αλλαγες σε σχεση με την 1.5.

Δημοσ.

Ρε παιδια ,ενω εχω βαλει το internet explorer tab ston Firefox,καθε φορα που τον κλεινω,το tab χανεται και πρεπει να το ξαναβαλω,απο την προσαρμογη εργαλειθηκης.Καμια ιδεα ?Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Pedes afto gia ti mnimi to prosexa ki egw. me 1.5 giga mnimi sto laptop moy kai to ff sinexeia anoixto katalamvanei 60mb einai kala h' einai polla? kai telos mporw na allaxw me kapoio tropo to max megethos mnimis poy tha xrisimopoiei to ff??? an nai pws? kai akoma den moy exei apantisei kaneis an yparxei kapoia epektasi toy ff 2 poy na mporeis na swzeis oloklires selides se html arxeia alla na exei oli ti selida poy vlepeis.

Δημοσ.

Για την μνημη εχει αναφερθει πιο παλια.γραψε about:config στην adress και μετα στο φιλτρο βαλε:

browser.sessionhistory.max_total_viewers 2πλο κλικ και ορισε τιμη 0.

και μετα παλι στο φιλτρο βαλε:

config.trim_on_minimize 2πλο κλικ ετσι ωστε να γινει true

για το αλλο που ρωτας δεν γνωριζω

Δημοσ.

Έχω ενα πρόβλημα με το firefox το οποίο ειναι λίγο κουφό.Οταν πληκτρολογήσω μια διεύθυνση και πατήσω enter για να "μπεί" ο firefox γράφει done και δεν ανοίγει τίποτα.Με τον ie ανοίγουν όλες οι σελίδες κανονικά.Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση της έκδοσης 2 και πάλι δεν γίνεται τίποτα.Η επιλογή work offline δεν είναι τσεκαρισμένη.Μπορεί να μου πεί κάποιος που είχε ανάλογη εμπειρία τι μπορεί να συμβαίνει;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

έχω ρυθμίσει να ανοίγουν καινούριες σελίδες σε καρτέλα αλλά δεν μου δουλεύει, μόνο αν κάνω στα αγαπημένα δεξί κλικ και του το επιλέξω εγώ γίνεται.

Καμία ιδέα κανείς.

• Members
Δημοσ.
έχω ρυθμίσει να ανοίγουν καινούριες σελίδες σε καρτέλα αλλά δεν μου δουλεύει, μόνο αν κάνω στα αγαπημένα δεξί κλικ και του το επιλέξω εγώ γίνεται.

Καμία ιδέα κανείς.

Μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς το middle click (scroll) για να ανοίγεις οποιαδήποτε σελίδα σε νέα καρτέλα.

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις το Tabmix plus (https://addons.mozilla.org/firefox/1122/) που επιτρέπει τέτοιου είδους ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον 2.0 από τότε που βγήκε και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλλον τα συμπαραμαρτούντα θα φταίνε κύριοι...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το post με την απάντηση σχετικά με την ελληνική γραμματοσειρά στο hotmail; πώς γίνονται default τα ελληνικά στο character encoding;

Δημοσ.

επειδή τώρα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τον firefox στον Mαxtron έκανες δεξί κλικ και του έλεγες να κάνει λήψη αρχείου με flasget εδώ μόνο τον ενσωματωμένο manager χρισιμοποιουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...