Προς το περιεχόμενο

Firefox 2.0 Final Release

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
gia ikonidia ektos fakelon ... favicon picker 2

gia fakelous den 3ero

ευχαριστώ gv :)

Το favicon picker το είχα υπόψη μου, αλλά ήθελα συγκεκριμένα να αλλάζω τα εικονίδια των φακέλων και από ότι βλέπω μάλλον δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα τόσο εξειδικευμένο.

Και κάτι άσχετο: το find as you type έχει ένα ελάττωμα σε σχέση με παλιότερα, καθώς δεν βγάζει τα κουμπιά next, previous, highlight κλπ, παρά μόνο αν το ανοίξεις με το ctrl+f. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, εγκαταστήστε το FAYT

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Telika akoma den exei apantisi kaneis ti extention einai to dom inspector poy eixe apo tin arxi to ff 2.0 epeisis pote mamo to felegi moy tha vgalei to tab mix gia tin ekdosi 2. kai kati allo ontws epeidi ki emena moy trwei konta sta 40-50 mb mnimis to ff 2.0 ginete na ti miwsw kai na mporw na anoigw me aristero klick ola ta links se neo tab kai oxi se neo parathiro. exw kanei tis rithmiseis poy xreiazetai wste na anoigoyn ta perissotera se neo tab kai oxi se neo parathiro alla kapoia links antistekontai kai anoigoyn se neo parathiro.

Δημοσ.
[...] Και κάτι άσχετο: το find as you type έχει ένα ελάττωμα σε σχέση με παλιότερα, καθώς δεν βγάζει τα κουμπιά next, previous, highlight κλπ, παρά μόνο αν το ανοίξεις με το ctrl+f. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, εγκαταστήστε το FAYT

Άμα σε νοιάζει μόνο το Next και το Previous (εγώ μόνο αυτά χρησιμοποιώ) γίνεται και με F3 (Next) και Shift+F3 (Previous). -- Ούτε που το είχα προσέξει ότι τα έβγαλαν... :-)

Για το άλλο που ρωτούσες, δικά σου εικονίδια στα φόλντερ, ούτε εγώ ξέρω αν γίνεται...

Και μία απορία:

Στον 1.5.x, αν δεν είχες το Search Box στη γραμμή εργαλείων και πατούσες Ctrl+K, σου πέταγε ένα Search Box να κάνεις τη δουλειά σου. Τώρα βγάζει αυτή τη βρωμοσελίδα: http://www.google.com/firefox

Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω...

Δημοσ.

Στον ΙΕ όταν κάνω download ενα αρχείο μου προτείνει αν θέλω να το ανοίξω 'ή να το κατεβάσω

Στον firefox μου προτεινει μονο save

Στα download options ειδα οτι μπορώ να το αλλάξω μόνο σε συγκεκριμένα αρχεία pdf , média files κλπ αλλα όχι π.χ. τα .exe

Υπάρχει τρόπος ή μήπως υπάρχει καποιο σχετικο extension ?

• Members
Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει την επιλογή να ανοίξω κάποιο αρχείο με συγκεκριμένο πρόγραμμα (δεν το έχω εξακριβώσει βέβαια για τα .exe, μόνο για τα torrents). Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο flashgot - το έχεις δοκιμάσει; (https://addons.mozilla.org/firefox/220/)

Δημοσ.

popo ti epatha !!!

to pc pagose kai to ekleisa apo to diakopti

meta tin epanekkinisi exoun eksafanistei OLA

extenssions,bookmarks,themes klp

diagraftikan mona tous ? ekana system restore alla tipota

O firefox ksekinaei opos tin proti fora pou ton egkatestisa !!!

Diapistosa molis tora oxi mono o firefox alla ola ta programmata fortonoun me ta default options !!!

ta nevra mou !!!!

Δημοσ.

ok ολα ενταξει

εκανα restore απο χθεσινο restore point

Δεν ξερω τι εφταιξε ακριβως , σημερα ομως εκανα αυτο :

>Αν δεν έχεις την Ελληνική έκδοση των Windows XP, πήγαινε στο Start > Control Panel > Regional and Language Options, κάνε κλικ πάνω δεξιά στο Tab Advanced, στην περιοχή Language for non-Unicode Programs επέλεξε Greek.<

το διαβασα σε καποιο τοπικ εδω . λετε να μου την εκανε αυτο την ζημιά;

Δημοσ.

Το προφίλ σου μάλλον ήταν κλειδωμένο μετά το κρασάρισμα και ο Fx έφτιαξε καινούργιο.

Τί σημαίνει κλειδωμένο;

Όσην ώρα χρησιμοποιείται ένα προφίλ του Fx, έχει μέσα ένα αρχείο με το όνομα parent.lock, που δείχνει ακριβώς αυτό: ότι το προφίλ χρησιμοποιείται.

Με τον βίαιο τερματισμό το αρχείο αυτό δεν σβήστηκε, ήταν μέσα στο προφίλ όταν ξανάνοιξες τον Fx και έτσι ο Fx δεν χρησιμοποίησε το προφίλ.

Η λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι: κλείνεις τελείως τον Firefox, βρίσκεις το παλιό προφίλ σου και σβήνεις το parent.lock...

Αυτό με το Unicode δεν έχει σχέση. Δεν μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Δεν κατάλαβα όμως ,πως βρίσκεις το προφίλ σου και σβήνεις το parent.lock?

Έκανα rechearch στα windows αλλά δεν βρίσκω το parent.lock

Δημοσ.

Να 'σαι καλά.

To προφίλ βρίσκεται στον φάκελο Application Data, που by default είναι κρυφός στα Win (αν δεν έχεις ορίσεις στις ιδιότητες αρχείων να φαίνονται αυτά τα αρχεία).

Σε ένα τυπικό αγγλικό Win XP η διαδρομή είναι:

C: \ Documents and Settings\ Username \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \Profiles \ ******** \

Δες λεπτομέρειες:

* http://kb.mozillazine.org/Profile_folder

* http://kb.mozillazine.org/Profile_Manager

ΥΓ. Το αρχειάκι parent.lock υπάρχει μόνο όταν δουλεύει ο Fx και χρησιμοποιείται ο Fx -- άμα είναι κλειστός ο Fx δεν υπάρχει -- εκτός άμα έγινε καμιά στραβή σαν αυτό που έπαθες και έκλεισε ο υπολογιστής ανώμαλα.

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω να φταίει ο ff

Me IE κανει τα ίδια ;

Επειδή είσαι στην ελλάδα. Αναγνωρίζει απο το ΙΡ adress μάλλον.

den einai auto, dioti me ie7 douleuei kanonika ... me vgazei stin aggliki selida ...

kapoia ry9misi ston ff2 einai ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...