Προς το περιεχόμενο

Firefox 2.0 Final Release

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχα παλαιοτερα προβλημα με τον firefox 1,05 κόλλαγε σε συγκεκριμένες σελίδες όμως . Τον έκανα uninstal και πέρασα στον ΙΕ6 τότε

Αν έχεις το πρόβλημα στο άνοιγμα όλων των σελίδων και ο firefox κολλάει πάντα

Προσπάθησε ενα uninstall , clean registry και μετα επανεγκατέστησε τον

Επειδή δεν είμαι σίγουρος , περίμενε λίγο να απαντήσουν μερικοι ακόμα και να διασταυρωσεις τις απόψεις μας

Λογικά πρέπει να βρεις άκρη γιατι ο firefox ο 2,0 ειναι πλεον ενας αξιόπιστος browser. Εχει διορθώσει το 95% των bugs σε σύγκριση με 1,02 1,5 κλπ

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι με τον 2.0 με τον παλαιότερο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.δεν θέλω να κάνω unistall γιατί δεν θέλω να χάσω τις ιστοσελίδες που έχω στα αγαπημένα.

• Members
Δημοσ.

Μήπως φταίει κάποιο extension; Δοκίμασε ίσως να το ξεκινήσεις σε safe mode και να το δουλέψεις κάμποσες φορές, να δεις αν το ξανακάνει.

Δημοσ.

amartolos, δοκίμασε να τον ξεκινήσεις μια φορά σε safe mode (Start, All Programs, Mozilla Firefox, Mozilla Firefox (Safe Mode)) και δες αν επιμένει το προβλημα.

Ο gsarig είναι πιο γρήγορος :-P

Δημοσ.

Κανε εξαγωγη των σελιδοδεικτων, (Σελιδοδεικτες - Διαχειρηση σελιδοδεικτων - Αρχειο - Εξαγωγη) και μετα την νεα εγκατασταση (Σελιδοδεικτες - Διαχειρηση σελιδοδεικτων - Αρχειο - Εισαγωγη)

• Members
Δημοσ.

Ας κάνω κι εγώ την ερώτησή μου:

Χρησιμοποιώ πολύ τους φακέλους στην bookmarks toolbar. Μήπως υπάρχει κάποιο extension που να μου δίνει τη δυνατότητα να βάζω στους φακέλους δικά μου εικονίδια αντί για το κλασικό εικονίδιο του firefox; Να έχω, δηλαδή, σε κάθε φάκελο και διαφορετικό εικονίδιο.

Αν κατάφερνα να το φτιάξω κι αυτό, νομίζω πως ο Firefox μου θα άγγιζε την τελειότητα (τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις) :)

Δημοσ.

μιας και μιλατε για σωσιμο σελιδοδεικτων ,υπαρχει κανενας τροπος να κανεις κατι αναλογο για τα extensions,addons που εχεις εγκαταστησει?

• Members
Δημοσ.

Firefox Extension Backup Extension (FEBE)

"FEBE allows you to quickly and easily backup your Firefox extensions. In fact, it goes beyond just backing up -- It will actually rebuild your extensions individually into installable .xpi files. Now you can easily synchronize your office and home browsers.

FEBE backs up your extensions, themes, and (optionally) your bookmarks, preferences, passwords, cookies and just about everything else Firefox offers."

Δημοσ.
Ας κάνω κι εγώ την ερώτησή μου:

Χρησιμοποιώ πολύ τους φακέλους στην bookmarks toolbar. Μήπως υπάρχει κάποιο extension που να μου δίνει τη δυνατότητα να βάζω στους φακέλους δικά μου εικονίδια αντί για το κλασικό εικονίδιο του firefox; Να έχω, δηλαδή, σε κάθε φάκελο και διαφορετικό εικονίδιο.

Αν κατάφερνα να το φτιάξω κι αυτό, νομίζω πως ο Firefox μου θα άγγιζε την τελειότητα (τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις) :)

gia ikonidia ektos fakelon ... favicon picker 2

gia fakelous den 3ero

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...