mentoras99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Πως μπορω να ορισω τα tabs να μικραινουν σε πλατος οταν ανοιγω πολλα?
asmilon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 To ειχε αναφερει ο Eusebius πιο παλια, αλλα δε μπορω να βρω το ποστ του για να σου δωσω το λινκ... Στη γραμμη διευθυνσεων γραψε about:config και στο πεδιο filter γραψε browser.tabs.tabMinWidth Διπλο κλικ εκει και οριζεις σε pixel το ελαχιστο πλατος. Προτεινομενη τιμη 24 και εγω αυτη εχω και δουλευει πολυ καλα...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 @DIMITRISG, Σωστος ! τελικα το εκανε παντου οχι μονο στον Firefox... Μα καλα ποιος μου εβαλε france keyboard...
Eusebius Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 [...] Γυρισα στον firefox αλλα αρχιζω να βλέπω προβληματα - απ οτι φαίνεται ο ΙΕ ειναι αναγκαίο κακόπ.χ. την σελίδα http://www.greeknet.tv στον firefox βλέπω μονο την επικεφαλίδα και η οποια επαναλαμβάνεται σε ολο το μηκος της οθονης. Με τον ΙΕ φαινεται κανονικότατα !!! Γιατί ;;; Μήπως γιατι ειναι σε asp και δεν υποστηρίζεται απο τον firefox??? Το greeknet είναι τα ίδια ***** και σε Σαφάρι και σε Όπερα και σε Konqueror. Εγώ θα τους έγραφα: «Αγόρασα ένα Mac και δεν μπορώ να δω τη σελίδα σας. Γιατί δεν φαίνεται στον Mac;» Το άλλο, να παρακολουθεί ο ορθογράφος τη γλώσσα, δεν νομίζω ότι γίνεται με simple text -- αφού δεν φαίνεται πουθενά σε τί γλώσσα είναι γραμμένο το text -- έτσι, ο ορθογράφος δεν μπορεί να ξέρει... Για το «επ'αυτου», σωστά το έχεις -- άλλ' αντ' άλλων λέει ο ορθογράφος... -- μόνο που θέλει και τόνο και ένα διάστημα.
fits13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Re pedes poio extention mporei na dilwsei an pataw ena link mesa se mia selida na moy anoigei neo tab kai oxi neo parathiro??? to tab mix nomizw to ekane afto alla akoma den exei vgei ypostirixei gia tin 2 ektosi toy firefox.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 ergaleia-epiloges-karteles-anoigma se nea kartela
asmilon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχουν μερικα links τα οποια δε ανοιγουν σε νεο tab, παρα μονο στο παραθυρο που ξεκινησαν. Υπαρχει καποιο extension να το αναιρει αυτο και να επιτρεπει να ανοιγουν σε αλλα tab σα να ειχαν ανοιξει κανονικα στο ιδιο παραθυρο?
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Υπαρχουν μερικα links τα οποια δε ανοιγουν σε νεο tab, παρα μονο στο παραθυρο που ξεκινησαν. Υπαρχει καποιο extension να το αναιρει αυτο και να επιτρεπει να ανοιγουν σε αλλα tab σα να ειχαν ανοιξει κανονικα στο ιδιο παραθυρο? Με μεσαίο κλικ (scroll) ανοίγουν όλα τα links σε νέο tab (τουλάχιστον δεν έχω συναντήσει κάποιο που να "αντισταθεί" σε αυτό). Αν θες να ανοίγουν όλα ανεξαιρέτως τα links με αριστερό κλικ by default σε νέο tab, το TabMix plus που χρησιμοποιώ έχει επιλογή "Force to open in new tab" --> "all links (Lock all tabs)".
asmilon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 gsarig ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δε καταλαβες την ερωτηση μου... Ηδη χρησιμοποιω το μεσσαιο κλικ για να ανοιγω νεα tabs απο την αρχη που επιασα τον ff, το προβλημα μου ειναι διαφορα links που δε θα ανοιξουν με αυτον τον τροπο σε νεο tab, αλλα απαιτουν να ανοιξουν στο ιδιο παραθυρο που δουλευει εκεινη την στιγμη. Φανταζομαι κατι με Javascript παιζει, αλλα δε θελω να την απενεργοποιησω επειδη δε θα δουλευουν μετα σωστα οι σελιδες... Αυτο που ζηταω ειναι ενα extension ή αλλο τροπο να κανει αυτα τα links να συμπεριφερονται φυσιολογικα και να ανοιγουν σε νεο tab...
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Α, κατάλαβα... συγνώμη... Μήπως έχεις πρόχειρο κάποιο παράδειγμα τέτοιας σελίδας για να δοκιμάσω αν θα μπορούσε να βοηθήσει το drag de go που έχω εγκατεστημένο;
asmilon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δε μου ερχεται καποιο παραδειγμα τωρα, αλλα το εχω συνατησει σε διαφορες σελιδες και μου την σπαει να μην εχω τον ελεγχο των links :-?
Dark-Shadow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Pedia eftiakse kaneis to colorful tabs??? Kai kati allo pos mporo na strogilopoiiso ta tabs???
amartolos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ.ΓΙΑΤΙ???ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.