Προς το περιεχόμενο

Firefox 2.0 Final Release

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω εδώ και δυο μέρες την προσωρινή έκδοση του tabmix plus και λειτουργεί μια χαρά χωρίς ούτε ένα πρόβλημα, ούτε στου σπιτιού ούτε στη δουλειά, που είναι portable.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τον ff1.5 (engl) χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αξίζει να κατεβάσω το νεό ff2; Έχει δοκιμαστεί αρκετά;

Δημοσ.

έχω (p4)1.8 αλλά :

α) δε καμιά πληροφορία για βελτιωμένο security του ff2 από τον 1.5

β) υποψιάζομαι ότι τρώει αρκετή ram

γ) δεν εμπιστεύομαι και τόσο την εγκατάσταση του νεόυ πάνω στο παλιό (έχω καεί ήδη πολλές φορές...)

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ, moulianitis :-)

Για τα τρία που λες:

α) Έχει πολλά bug fixes, και στον τομέα της ασφάλειας.

β) Τρώει λιγότερη RAM -- πάλι πολλά bug fixes

γ) Είδα εδώ μια-δυο περιπτώσεις ότι δεν έβλεπε τους σελιδοδείκτες -- που σημαίνει ότι μπορεί να μην αναγνώρισε το προφίλ -- αν σου τύχει αυτό, η λύση είναι πολύ απλή -- ρώτα

Γενικά, είναι πολύ καλύτερο το 2 -- και επίσης νομίζω (αλλά δεν είμαι σίγουρος) ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει αυτόματα η αναβάθμιση...

Δημοσ.

Εχω 2 ερωτήσεις σχετικά με την ορθογραφία στον firefox

1) υπάρχει δυνατότητα να επιλέγει αυτόματα τον ορθογράφο όταν για παράδειγμα γράφω μια φράση στα ελληνικά και μια άλλη σε γαλλικά πχ ;

2) Στα ελληνικά ο ορθογράφος μου προτείνει να βάλω τόνους στα κεφαλαία ! και

μου προτείνει λέξεις με λάθος τονισμό -στην λίστα υπάρχει και η σωστή-

Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει επ'αυτου (στο επ'αυτου μου προτείνει διάφορα αλλά δεν γνωρίζω την σωστή διατύπωση. όποιος ξέρει καλά ελληνικά ας με διορθώσει )

Δημοσ.

Αυτοματη αλλαγη δυστυχως δεν υπαρχει, δε ξερω αν μπορει να ενσωματωθει καπως με καποιο extension ή μελλοντικη εκδοση...

Οσο αφορα τον τονισμο θελει τελειοποιηση ακομα σιγουρα, το καλο ειναι οτι εξελισσεται, οποτε καποια στιγμη θα εχουμε καλυτερα και πιο ευστοχα αποτελεσματα, σιγουρα παντως ειναι μια δυνατοτητα πολυ χρησιμη!

Για τα κεφαλαια το εχω και εγω απορια. Απο οσο ξερω χρησιμοποιειται το λεξικο του OpenOffice, κανει και εκει αυτη την συμπεριφορα?

Δημοσ.

ένα μείον του ff2 έναντι του ΙΕ7 είναι στα bookmarks όταν κάνω short by name ή διαγραφή bookmark η λίστα εξαφανίζεται και πρέπει να την ξανανοίξω. Θα μου πείτε, σιγά το πράγμα . Απλώς πολλές φορές δεν θυμάμαι σε ποιο φάκελο των bookmarks ήμουν ... στον ΙΕ δουλεύει καλύτερα

Δημοσ.

Εχω ενα πρoληματακι με τα αγγλικα στoν firefox. Αλλα παταω και αλλα γραφει...

γιατι ; π.χ. inso,niq

-edit- οταν γραφω ελληνικα και πατησω alt+shift να αλλαξω γλωσσα τοτε γραφει λαθος, αν ομως ξαναπατησω alt+shift τοτε γραφει κανονικα τα αγγλικα. Αυτο μονο στο firefox οχι στα windows.

Δημοσ.
Εχω ενα πρoληματακι με τα αγγλικα στoν firefox. Αλλα παταω και αλλα γραφει...

γιατι ; π.χ. inso,niq

-edit- οταν γραφω ελληνικα και πατησω alt+shift να αλλαξω γλωσσα τοτε γραφει λαθος, αν ομως ξαναπατησω alt+shift τοτε γραφει κανονικα τα αγγλικα. Αυτο μονο στο firefox οχι στα windows.

Εχεις γαλλικο πληκτρολογιο , γιατι στο γαλλικο

το q γινεται a

το w > z

μ > ,

o τόνος στο M κλπ

επειδη εχω γαλλικό πληκτρολόγιο τα εχω μάθει απ'έξω

Σημ : Εννοείται όχι το πληκτρολόγιο η συσκευή, αλλά στα windows

Γυρισα στον firefox αλλα αρχιζω να βλέπω προβληματα - απ οτι φαίνεται ο ΙΕ ειναι αναγκαίο κακό

π.χ. την σελίδα http://www.greeknet.tv στον firefox βλέπω μονο την επικεφαλίδα και η οποια επαναλαμβάνεται σε ολο το μηκος της οθονης. Με τον ΙΕ φαινεται κανονικότατα !!! Γιατί ;;; Μήπως γιατι ειναι σε asp και δεν υποστηρίζεται απο τον firefox???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...