speeder007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Γεια σε ολους τους TOSHIBA mobile users. Ρε παιδια ξερει κανεις που ειναι η φορμα που συμπληρωνεις για να σου στειλουν την καινουρια μπαταρια (το γνωστο θεμα ανακλησης), γιατι αυτη η φορμα που βρηκα στο toshiba.com λεει πως αφορα μονο τους κατοικους αμερικης και οτι οι υπολοιποι θα πρεπει να καλεσουν εναν αριθμο (μπλα μπλα). Απ οτι διαβασα σε previous posts το εχουν κανει αρκετοι, οποτε λιγη βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Thanks!!!!
talikra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μπες εδώ: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/generic_content.jsp?service=EU&ID=0610_BATTERY_EXCHANGE_LANDING_PAGE&cnt=GENERIC&key=0610_BATTERY_EXCHANGE_LANDING_PAGE&banner_id=0610_BATTERY_EXCHANGE_RIGHT_BANNER Και ακολούθησε τις οδηγίες step by step. Χοντρικά κάνεις τα εξής 1. Κατεβάζεις ένα utility 2. Το τρέχεις 3. Αν η μπαταρία σου είναι μέσα στα μοντέλα τα προβληματικά αυτόματα ανοίγει στο browser σου η φόρμα την οποιά και συμπληρώνεις. Προφανώς πρέπει να είσαι Online όταν θα τρέξεις το utility.
speeder007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Thanks θα το κανω. Αν και πρεπει πρωτα να γυρισει το laptop απο το service.
DoSMaN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Afou to piges pou to piges sto service den tous les na sou koitaksoun ekeinoi tin mpataria k an einai ellatwmatiki na stin allaksoun? Pisteuw oti tha glutwseis xrono...
talikra Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Afou to piges pou to piges sto service den tous les na sou koitaksoun ekeinoi tin mpataria k an einai ellatwmatiki na stin allaksoun?Pisteuw oti tha glutwseis xrono... Δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου καλως κακως δεν εχει καμια ευθυνη η καθε ideal της καθε χωρας για το προγραμμα ανταλαγής μπαταριών.
21century Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ΕΠειδη εχω κι εγω το Α110-195 ετρεξα το προγραμμα και ολα καλα απο οτι φαινεται η παρτιδα που ηρθε στην Ελλαδα ηταν πολυ καλη.
speeder007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Βασικα ψιλοεπιασα κουβεντα με εναν τεχνικο της IDEAL και μου ειπε οτι και καλα ειναι λιγο μαρκετινιστικη η ολη ιστορια με τις μπαταριες και κατι τετοια. Δεν ξερω ακομα εαν προτιθεται η IDEAL να κανει η ιδια την ανταλλαγη μπαταριων αλλα με τους χρονους που παιζουνε σ αυτες τις εταιρεις καλυτερα να περιμενω το κουριερ στο σπιτι παρεα με το laptop μου παρα να το περιμενω κανα 3βδομαδο να μου το επιστρεψουν.
StavT Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μπες εδώ:http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/generic_content.jsp?service=EU&ID=0610_BATTERY_EXCHANGE_LANDING_PAGE&cnt=GENERIC&key=0610_BATTERY_EXCHANGE_LANDING_PAGE&banner_id=0610_BATTERY_EXCHANGE_RIGHT_BANNER Και ακολούθησε τις οδηγίες step by step. Χοντρικά κάνεις τα εξής 1. Κατεβάζεις ένα utility 2. Το τρέχεις 3. Αν η μπαταρία σου είναι μέσα στα μοντέλα τα προβληματικά αυτόματα ανοίγει στο browser σου η φόρμα την οποιά και συμπληρώνεις. Προφανώς πρέπει να είσαι Online όταν θα τρέξεις το utility. ETREXA TON ELEGXO KAI BRHKA OTI To Toshiba A100-906 T5600 den exei problhma mpatarias
paparoupas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Τα καινουρια μοντελα εχουν κι αυτα προβλημα με την μπαταρια τους? Θελω να πω, αν αγορασω τωρα ενα μπορει να μου βγει προβληματικο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.