Προς το περιεχόμενο

Φιλοι μου ζηταω την βοηθεια σας.Αιμα 0(-)

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ευχαριστησω και τον φιλο Dark_son20 που πηγε τον αδερφο του Κυριακατικα και εδωσε σημερα αιμα για μενα.Να μεταβιβασει και τις ευχαριστιες μου στον αδερφο του.Ειναι μεγαλο να δινει καποιος αιμα για καποιον αγνωστο του.:-D :-D :-D Βγηκα με αδεια εξοδου και Τριτη πρωι παλι μεσα για την τελικη (ελπιζω) ευθεια.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
tpt platane :)

to savvato tha eisai esko? ksereis giati :P

mpes tin ali vdomada ama einai :P

Απο χθες που μιλαγαμε ειμαι μεσα φιλε μου με σκοπο να χειρουργηθω Τεταρτη.Εφυγα μεχρι αυριο πρωι που ξαναμπαινω.:o

Δημοσ.

Γιάνναρε, καλή επιτυχία εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω - είμαι εθελοντής αιμοδότης αλλά είμαι Β+ - και παράλληλα θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που δώσανε αίμα στον Γιάννη. Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι ανάμεσά μας....

Δημοσ.
Γιάνναρε, καλή επιτυχία εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω - είμαι εθελοντής αιμοδότης αλλά είμαι Β+ - και παράλληλα θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που δώσανε αίμα στον Γιάννη. Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι ανάμεσά μας....

Ευχαριστω φιλε μου.Η τελευταια σου προταση ειναι πιο σημαντικη απο το αιμα που δοθηκε σε μενα .

:-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Καλή τύχη φίλε Γιάννη,εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!:-D

Επίσης και εγώ με τη σειρά μου να πω πολλά μπράβο σε όσους βοήθησαν το Γιάννη.Εύγε παιδιά!

Δημοσ.

Φιλοι μου μολις γυρισα σπιτι.Ολα πηγαν καλα.

Η...πλακα ειναι οτι ο γιατρος ηταν μαστορης φαινεται και δεν χρειαστηκε να μου βαλει καθολου αιμα.

Ενα τελευταιο μεγαλο ευχαριστω.:-| :-|

Δημοσ.

Καλωσόρισες Γιάννη, καλή αποθεραπεία!

Οπλίσου με υπομονή τώρα, θα ταλαιπωρηθείς για λίγες μέρες.

Περαστικά!!!

Δημοσ.
Φιλοι μου μολις γυρισα σπιτι.Ολα πηγαν καλα.

Η...πλακα ειναι οτι ο γιατρος ηταν μαστορης φαινεται και δεν χρειαστηκε να μου βαλει καθολου αιμα.

Καλώς επέστρεψες και πάντα σιδερένιος!!!!

Κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι κατά τις εξετάσεις του διαθέσιμου αίματος, βρέθηκε ότι προέρχονταν από καλές πηγές και ήταν πλούσιο σε ανθρωπιά, αλτρουισμό, αλληλεγγύη και άλλα τέτοια πολύτιμα στοιχεία. Εξού και έκανε "οικονομία" για να το έχει "καβάτζα" (Πως κρατάμε ένα μπουκάλι καλό κρασί για εξαιρετικές περιπτώσεις? Κάτι τέτοιο) :-D

Από τη μια μπορεί να είσαι "τσαντισμένος" (λέμε τώρα...) που το κράτησε "για πάρτη του", από την άλλη πρέπει να αισθάνεσαι (αισθανόμαστε) τυχεροί που τέτοιες πηγές κυκλοφορούν "άγρυπνες" τριγύρω μας.

Καλή ανάρρωση!!

Δημοσ.

περαστικα ρε Γιαννη! κουραγιο και σιδερενιος. για το αιμα μην ανησυχεις, δεν μου φαινεται να ενοχληθηκε κανενα παιδι.

Δημοσ.

Κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι κατά τις εξετάσεις του διαθέσιμου αίματος, βρέθηκε ότι προέρχονταν από καλές πηγές και ήταν πλούσιο σε ανθρωπιά, αλτρουισμό, αλληλεγγύη και άλλα τέτοια πολύτιμα στοιχεία.

Καλή ανάρρωση!!

Αυτες δεν ειναι φημες αλλα η μεγαλη αληθεια φιλε μου που δειχνει και το μεγαλειο της ψυχης μας οταν θελουμε.Αυτος -η που θα το περει πολυ θα ηθελα να ξερει την πηγη του.

:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...