Προς το περιεχόμενο

Φιλοι μου ζηταω την βοηθεια σας.Αιμα 0(-)

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
egw eimai 0 (-) aposo kserw alla eimai 15,5.. :/ perastika pantws

Ευχαριστω φιλε μου.Κριμα που δεν μπορεις να δωσεις.Εισαι λιγο μεγαλυτερος απο τον γιο μου .Οι ηλικιες που δινουν ειναι απο 20-60 ετων.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο+ και γω.

Λυπάμαι πολύ όταν ακούω περιπτώσεις που άλλος είναι αιμοδότης χρόνια και όταν τελικά αυτός χρειάζεται αίμα, να μην βρίσκει... :(

Δημοσ.

Giannh, exw brei kati mesw dc++

den se brhskw msn k ta pm sou full.

0- se allo meros ths elladas kanei? se opoiadhptoe peritpwsh steile ena pm, msg, txt shmata kapnou me leptomereies gia to pou pane.

best of luck

Δημοσ.

Φιλε και εγω ειμαι πολυ σπανια ομαδα (Α-) αλλα δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω...

Θα ψαξω σε φιλους, συγγενεις κλπ παντως...Καλα να σαι!

Δημοσ.
Επειδή πιθανότα υπάρχει υποψήφιος δότης που δεν είναι και εδώ μέλος, θα πρέπει να επικοινώνησεις μαζί του με πμ --> http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=55752

Ευχαριστω πολυ.:-D

0- se allo meros ths elladas kanei? se opoiadhptoe peritpwsh steile ena pm, msg, txt shmata kapnou me leptomereies gia to pou pane.

best of luck

best of luck

Αγγελε ευχαριστω.Τα pm μου ειναι ΟΚ τωρα.:-DΑν δοθει σε αλλο νοσοκομειο ειναι αμφιβολο αν φτασει το συγεκριμενο αιμα στο Αττικο μεσω Νικαιας.

Δημοσ.

Φιλοι μου και παλι ευχαριστω.

Απο εκτος Αττικης δυστυχως ειναι δυσκολο να ερθει συγκεκριμενη φιαλη με 0- στην Αθηνα στο Γενικο Κρατικο Νικαιας που τροφοδοτει το Αττικο με αιμα.Απλα θα πιστωσουν "λογιστικα" σε μενα μια τυχαια φιαλη που δεν μου αρκει αφου θελω μονο το σπανιο αιμα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εχω βρει μεχρι τωρα 2 φιαλες και με μεγαλη πιθανοτητα αλλες δυο μεχρι αυριο απογευμα.

Δημοσ.
Φιλοι μου και παλι ευχαριστω.

Απο εκτος Αττικης δυστυχως ειναι δυσκολο να ερθει συγκεκριμενη φιαλη με 0- στην Αθηνα στο Γενικο Κρατικο Νικαιας που τροφοδοτει το Αττικο με αιμα.Απλα θα πιστωσουν "λογιστικα" σε μενα μια τυχαια φιαλη που δεν μου αρκει αφου θελω μονο το σπανιο αιμα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εχω βρει μεχρι τωρα 2 φιαλες και με μεγαλη πιθανοτητα αλλες δυο μεχρι αυριο απογευμα.

Μακάρι να βρεις και την τελευταία φίλε Γιάννη.Και πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά.;-)

Δημοσ.

Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου ολους τους φιλους για το ενδιαφερον τους.

Ιδιαιτερα τον φιλο KWSN_Men http://www.insomnia.gr/vb3/member.php?u=9770 που εδωσε πριν απο λιγο μια φιαλη για μενα.

Φιλοι μου εχω μαζεψει 3 φιαλες και θελω τουλαχιστον αλλη μια .Αν καποιος σκεφτει κατι ... καλο απο Αθηνα ευχαριστω πολυ.:-D :-D

Την Δευτερα ξαναμπαινω νοσοκομειο και αν βρεθει αιμα την Τεταρτη χειρουργουμαι.

Δημοσ.

λοιπον ακου ρε φιλαρα κανενας συγγενης μου δεν εχει, αλλα θα ψαξω να βρω κανα φιλο παντος περαστικα και σιδερενιος! (θα εχεις νεα απο την δευτερα)

Δημοσ.

Μιας και δε μπορώ να συνεισφέρω στις φυάλες (καθότι Α+) ας συνεισφέρω τουλάχιστον στις ευχές. :-)

Και όσοι από εμάς δεν έχουν 0- αλλά θέλουν να δώσουν, ας δώσουν (αχρείαστο να'ναι). Μπορεί κάπου, κάποτε, κάποιος συνάνθρωπος μας να μην έχει την "πολυτέλεια" του χρόνου να ψάχνει για πολύ...

(Το λέω για να το ακούσω πρώτα ΕΓΩ, μπας και φιλοτιμηθώ κάποια στιγμή... :-()

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια.Τελικα μου ειπε ο φιλος μας Μανος οτι την Δευτερα θα δωσει μια φιαλη συγγενικο του προσωπο οποτε καλυπτομαι.Εκτος απροοπτου...Τον ευχαριστω δημοσια και απο εδω.

Απο Δευτερα δεν θα εχω προσβαση στο internet μιας και θα ειμα στο νοσοκομειο και WiFi δεν παιζουν εκει ...ακομα!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

loipon platane einai o aderfos mou kai ego(nomizo gia mena oxi 100%) kai o pateras mou...

gia ton father den eggioume...giati einai monimos katikos ektos athinas...

matheno gia mena kai deftera triti tha dosoume pare me i sto kinito i stile pm gia info

Δημοσ.
loipon platane einai o aderfos mou kai ego(nomizo gia mena oxi 100%) kai o pateras mou...

gia ton father den eggioume...giati einai monimos katikos ektos athinas...

matheno gia mena kai deftera triti tha dosoume pare me i sto kinito i stile pm gia info

Ευχαριστω πολυ !!!:-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...