Fireball-awmn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 hikesl πήρες τελικά τον 811; Εμένα μετά απο 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα ο acer 291lmi σταμάτησε να δουλεύει και με το ζόρι μπουτάρει ή ξεκινάει γενικά. Σκέφτομαι και εγώ για τον A100-811. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 νομιζω οτι για τα χρημαα του το Α100 ειναι αρκετα τιμιο μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Καποιος απο αυτους που εγραψαν εντυπωσεις για Toshiba της σειρας Α100, ας κανουν εναν κοπο να μας πουν αν θερμαινονται, αν δουλευει πολυ το ανεμιστηρακι, αν ακουγεται κλπ. Εντυπωση μου εκανε ο Α100-906 οταν τον ειδα απο κοντα σε μαγαζι. Εκεινη την ωρα δουλευε screen saver με βυθο και ψαρακια της microsoft νομιζω και ο χώρος που ακουμπας τα χερια σου για το πληκτρολογιο μπουρουσε ανετα να ψησει κανα 2 αυγα.:-P Σημαντικη σχεδιαστικη λεπτομερεια: Στον acer aspire 1620 που ειχα (θεος σχωρεστον) ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ηταν τοποθετημενα προς το πισω μερος του υπολογιστη και η εισοδος του αερα για τον ανεμιστηρα βρισκοταν στο επανω μερος του υπολογιστη !!!και οχι απο κατω οπως συνηθιζεται. Που να παρει χαμπαρι απο θερμοκρασιες. Τον επαιρνες στα ποδια σου μεχρι και πανω σε κουβερτα τον εβαζα και το απαιτητικο παιχνιδι συνεχιζε να το παιζει...Απο κατω ειχε σχισμες μονο για φυσικη ροη.Και φυσικα τα χερια μου δεν ιδρωσαν ποτε! Με τα νεα χαζομηχανακια αναγκαζεσαι να τα εχεις πανω σε τραπεζι οπωσδηποτε για να μην σκασουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sissel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μια φίλη που έχει Toshiba αναγκάζονταν να στερεώνει το πίσω μέρος του λαπτοπ πάνω σε χαρτονένια αυγοθήκη γιατί το μηχάνημα έκαιγε... Όσο για να το πάρεις και αγκαλιά, δεν το συζητάμε. Γιατί να μην έχουν ανεμιστηράκια στο πάνω μέρος αφού είναι τόσο αποτελεσματικά? Όταν τα σχεδιάζουν, δεν τα σκέφτονται αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sumik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Γεια χαρά σε ολους παιδιά. Ειμαι καινούργιος στο forum και έχω μια ερώτηση για το συγκεκριμμένο LAPTOP. Εχει ενα dimm μνήμης που είναι 1 GByte ή δυο των 512? Πολύ σημαντικό να έχει μόνο ένα ώστε να αναβαθμίζεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να πετάξεις ενα dimmακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neroxiths Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 distixws exei 2 dimm twn 512 file sumik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Και εχει 2 κουμπια γρηγορης εκκινησης εφαρμογων. Για οσους τα εχουν δουλεψει γνωριζουν την μεγαλη βοηθεια που σου προσφερουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλα ρε παιδια θα με τρελανετε?? 1)εχει ενα dimm με 1Gb. 2)το εχω ανοιχτο 15 ωρες και δεν ζεσταινεται.(παιζοντας παιχνιδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sumik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλα ρε παιδια θα με τρελανετε??1)εχει ενα dimm με 1Gb. 2)το εχω ανοιχτο 15 ωρες και δεν ζεσταινεται.(παιζοντας παιχνιδια) Παιδία το αν έχει ένα ή δύο dimmakia μνήμης είναι το σημαντικότερο :???: χαρακτηριστικό του μηχανήματος κατα τη γνώμη μου. Είναι εύκολο να μάθουμε σιγουρα τι τελικά έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να πάιζει απο μηχάνημα σε μηχάνημα αλλά και σε μένα 1 Dimm του 1Gb έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M_e_v Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 είναι εύκολο να το ελέγξει κανείς αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Στο επισημο καταλογο χαρακτηριστικων της toshiba αναφερει 2Χ512. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harmony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Zitisa na agorasw ton A100-912 me update stin mnimi apo 1GB/533Mhz se 2X1GB/667Mhz kai apo HD120GB/5400 se HD100GB/7200 . Tha mou to kanoun arage ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Zitisa na agorasw ton A100-912 me update stin mnimi apo 1GB/533Mhz se 2X1GB/667Mhz kai apo HD120GB/5400 se HD100GB/7200 .Tha mou to kanoun arage ???? εξαρτάται από που το ζήτησες... η openmind για παράδειγμα θα σου το κάνει και πράσινο με βούλες αν θέλεις:grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Kalispera paidia eimai kainourgios sto forum kai exw mia erwthsh an mporei na me voh8hsei kapoios.Exw valei sto mati to TOSHIBA A100-906,8a mporw na paiksw ena COLLIN MC RAE h ena FLIGHT SIMULATOR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.