Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100 core2

podaskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hikesl πήρες τελικά τον 811; Εμένα μετά απο 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα ο acer 291lmi σταμάτησε να δουλεύει και με το ζόρι μπουτάρει ή ξεκινάει γενικά. Σκέφτομαι και εγώ για τον A100-811.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Καποιος απο αυτους που εγραψαν εντυπωσεις για Toshiba της σειρας Α100, ας κανουν εναν κοπο να μας πουν αν θερμαινονται, αν δουλευει πολυ το ανεμιστηρακι, αν ακουγεται κλπ.

Εντυπωση μου εκανε ο Α100-906 οταν τον ειδα απο κοντα σε μαγαζι. Εκεινη την ωρα δουλευε screen saver με βυθο και ψαρακια της microsoft νομιζω και ο χώρος που ακουμπας τα χερια σου για το πληκτρολογιο μπουρουσε ανετα να ψησει κανα 2 αυγα.:-P

Σημαντικη σχεδιαστικη λεπτομερεια: Στον acer aspire 1620 που ειχα (θεος σχωρεστον) ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ηταν τοποθετημενα προς το πισω μερος του υπολογιστη και η εισοδος του αερα για τον ανεμιστηρα βρισκοταν στο επανω μερος του υπολογιστη !!!και οχι απο κατω οπως συνηθιζεται. Που να παρει χαμπαρι απο θερμοκρασιες. Τον επαιρνες στα ποδια σου μεχρι και πανω σε κουβερτα τον εβαζα και το απαιτητικο παιχνιδι συνεχιζε να το παιζει...Απο κατω ειχε σχισμες μονο για φυσικη ροη.Και φυσικα τα χερια μου δεν ιδρωσαν ποτε!

Με τα νεα χαζομηχανακια αναγκαζεσαι να τα εχεις πανω σε τραπεζι οπωσδηποτε για να μην σκασουν.....

Μια φίλη που έχει Toshiba αναγκάζονταν να στερεώνει το πίσω μέρος του λαπτοπ πάνω σε χαρτονένια αυγοθήκη γιατί το μηχάνημα έκαιγε... Όσο για να το πάρεις και αγκαλιά, δεν το συζητάμε. Γιατί να μην έχουν ανεμιστηράκια στο πάνω μέρος αφού είναι τόσο αποτελεσματικά? Όταν τα σχεδιάζουν, δεν τα σκέφτονται αυτά?

Γεια χαρά σε ολους παιδιά.

Ειμαι καινούργιος στο forum και έχω μια ερώτηση για το συγκεκριμμένο LAPTOP.

Εχει ενα dimm μνήμης που είναι 1 GByte ή δυο των 512?

Πολύ σημαντικό να έχει μόνο ένα ώστε να αναβαθμίζεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να πετάξεις ενα dimmακι

Καλα ρε παιδια θα με τρελανετε??

1)εχει ενα dimm με 1Gb.

2)το εχω ανοιχτο 15 ωρες και δεν ζεσταινεται.(παιζοντας παιχνιδια)

Παιδία το αν έχει ένα ή δύο dimmakia μνήμης είναι το σημαντικότερο :???: χαρακτηριστικό του μηχανήματος κατα τη γνώμη μου. Είναι εύκολο να μάθουμε σιγουρα τι τελικά έχει?

Zitisa na agorasw ton A100-912 me update stin mnimi apo 1GB/533Mhz se 2X1GB/667Mhz kai apo HD120GB/5400 se HD100GB/7200 .

Tha mou to kanoun arage ????

εξαρτάται από που το ζήτησες... η openmind για παράδειγμα θα σου το κάνει και πράσινο με βούλες αν θέλεις:grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...