Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100 core2

podaskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή! Μάλλον θα το εμπιστευτώ και εγώ. Για τα Toshiba έχω ακούσει τα καλύτερα παλιότερα τουλάχιστον. Εξακολουθεί να θεωρείται κορυφαία?

Δημοσ.

Πολυ καλο εργαλειο και ποιοτικη κατασκευη με κλειστα ματια φιλε μου. Εχω τον Α110-195 του εβαλα 1 γιγκα μνημη και πεταει πραγματικα. Ασε που θα τον εχεις για χρονια χωρις προβλημα, εξαρταται ομως απο την χρηση πυο θα του κανεις.

Δημοσ.

Φίλε μου, με κλειστά μάτια. Προσωπικά ακύρωσα τον Fujitsu Siemens Amilo Pi1556V για να πάρω αυτόν. Μιλάμε για κορυφαία ποιότητα κατασκευής, και πολύ καλή σύνθεση για αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Φίλε μου όντας κάτοχος ενός Toshiba της σειράς A100 θα έλεγα ,ένεκα των ημερών,πως είναι το μοναδικό για το οποίο η ψήφος μου είναι χωρίς κανέναν ενδιασμό.

Προχώρα....

Δημοσ.

Η αποφασιστική διαφορά είναι στον επεξεργαστή και στην cache του. Στον core2duo 7400 είναι 4 mb, ενώ στον 5600 είναι 2 mb. Τη διαφορά θα την καταλάβεις σε πολύ απαιτητικές εφαρμογές (αμυδρά) ή παιχνίδια, αλλά από τη στιγμή που έχουν ίδια κάρτα γραφικών , και πάλι οι διαφορές δεν θα είναι πολλές.

Προσωπικά αγόρασα τον 906 με 120 gb σκληρό και 2 gb μνήμη, 1300 ευρώ από το ίδιο κατάστημα.

Αν τα έχεις τα +200 ευρώ και είσαι εντός προυπολογισμού δωστα, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν τα αξίζει...

Δημοσ.

δε νομιζω οτι αξιζει την διαφορα στην τιμη ο 912.

Το 906 παντως φαινεται εξαιρετικο απο specs και ειναι και toshiba που εχουν την καλυτερη φημη απο πλευρας κατασκευης και after-sales.

Το μονο που με χαλαει προσωπικα ειναι οτι εχει μονο s-video για να συνδεθει με εξωτερικη οθονη...αν και μπορει να ειναι λαθος γιατι το βρισκω απιθανο να μην εχει τουλαχιστον και VGA... θα ηθελα παντως DVI με HDCP και τετοιο 99% δεν εχει.

Δημοσ.

lalanis μια που πήρες το toshiba και ενδιαφέρομαι και γω να σου κάνω 3 ερωτησούλες;

1) πως σου φαίνεται από ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση; είναι άξιο του ονόματός του;

2) η εξυπηρέτηση του Openmind πως σου φάνηκε; είναι αξιόπιστο κατάστημα; γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτό

3) και τελευταίο: δοκίμασες κανα 3dmark να μας πεις νούμερα; η κάποιο βαρύ πρόγραμμα-παιχνίδι; τι αίσθηση σου άφησε; είναι σβέλτο το μηχάνημα;

αυτά και σε ευχαριστώ προκαταβολικά αν απαντήσεις

p.s αυτό που λέει o blinky7 ισχύει; είναι δυνατόν να μην έχει vga out για οθόνη;

Δημοσ.
lalanis μια που πήρες το toshiba και ενδιαφέρομαι και γω να σου κάνω 3 ερωτησούλες;

1) πως σου φαίνεται από ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση; είναι άξιο του ονόματός του;

2) η εξυπηρέτηση του Openmind πως σου φάνηκε; είναι αξιόπιστο κατάστημα; γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτό

3) και τελευταίο: δοκίμασες κανα 3dmark να μας πεις νούμερα; η κάποιο βαρύ πρόγραμμα-παιχνίδι; τι αίσθηση σου άφησε; είναι σβέλτο το μηχάνημα;

αυτά και σε ευχαριστώ προκαταβολικά αν απαντήσεις

p.s αυτό που λέει o blinky7 ισχύει; είναι δυνατόν να μην έχει vga out για οθόνη;

Παίδες το μηχάνημα θα το έχω την Τρίτη καθότι η Ideal δεν έχει στείλει κομμάτια ακόμα στις εταιρίες. Εννοείται πως θα ποστάρω εντυπώσεις, μάλλον με Aquamark 3 για να κάνω και σύγκριση με το desktop.

Η openmind γενικά έχει από τις καλύτερες τιμές όσον αφορά laptop και στην επικοινωνία που είχα ήταν εξυπηρετικότατοι.

Να μην προτρέχω πάντως, ας πάρω το μηχάνημα και θα τα βρούμε όλα.

Δημοσ.

Εγώ ψήνομαι και για τον Α100-811. Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που η toshiba στο site της δίνει αυτονομία 3,30 ώρες για τον 811 και μόνο 2 για τον 906.

Ο ένας (811) είναι vista capable και ο άλλος(906) vista premium. Εκτός από το aero χάνει κανείς τίποτα άλλο από τα vista?

Τέλος ξέρει κανείς για θεσσαλονίκη που μπορεί να αγοράσει κανείς την επέκταση εγγύησης φθηνότερα από τον Κωτσόβολο(+280Ε) που από ότι είδα είναι ο μόνος που φέρνει τα μηχανήματα αυτά εδώ πάνω

Δημοσ.

Καποιος απο αυτους που εγραψαν εντυπωσεις για Toshiba της σειρας Α100, ας κανουν εναν κοπο να μας πουν αν θερμαινονται, αν δουλευει πολυ το ανεμιστηρακι, αν ακουγεται κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...