Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να γίνει μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο αυτών υπέροχων κινητών. Ερώτηση: Το Photo light που υπάρχει στο w810i είναι το ίδιο με το flash που έχει το k750? Και αρχίζουμε: -Τιμές: W810i (με συνολική μνήμη 20+512mb) -> 292ευρώ k750i (με συνολική 96) -> 207 -Φωτογραφίες Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει (θέλω αν βρείτε κάτι άλλο να το γράψετε..) είναι πως στο W810i ΔΕΝ έχει zoom! (πολύ άσχημο κατ εμέ) Κατα τ'άλλα όλα είναι ίδια. 2mp , αναλύσεις ίδιες και τα δύο έχουν photo light. - Μουσική Καλά δεν το συζητώ , το w810i είναι έτη φωτός μπροστά σε θέματα ποιότητας ήχου , άλλωστε γι αυτό έχει πιο πολύ κατασκευαστεί...για τη μουσική του - Σύνδεση Πάνω κάτω τα ίδια , μόνο h λειτουργία edge είναι που διαφέρει την οποιά έχει μόνο το w810i. - Joystick To W810i διώχνει κάθε είδους άγχος για το προβληματικό joystick , διότι έχει d-pad. Δηλαδή ένα κουμπάκι που πιέζεται ΜΟΝΟ προς τα μέσα.. και γενικότερα είναι πολύ προσεγμένο το pad του. Θέλω να μου πείτε γνώμες... τι θα κάνατε? ποιο θα αγοράζατε κ με τι κριτήρια.. εμένα επειδή με καίει το θέμα της φωτογραφίας αλλά και της μουσικής... είμαι σε δίλημμα!
SirD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Γεια σου φίλε μου....πρόσφατα αγόρασα το Κ750....το έψαξα κι εγω το θέμα και ήμουν κι εγώ σε δίλημμα...τελικά αφού συζήτησα με αρκετούς insomniacs κατέληξα στο Κ750 γιατί πολύ απλά προσφέρει πάνω κάτω τα ίδια πράγματα σε πολύ καλύτερη τιμή...Έχει κάποια μειονεκτήματα που έχουν αναλυθεί στο έπακρο (βλέπε joystick...),αλλά στην τελική αυτό που μετράει είναι αν σε καλύπτει σε αυτά που ζητάς κι αν φυσικά είσαι διατεθιμένος να τα σκάσεις για να τα αποκτήσεις...Αν απλά ζητάς καλές φωτογραφίες και μια νορμάλ απόδοση όσον αφορά τη μουσική...τότε ανεπιφύλακτα σου συνιστώ το Κ750...αν πάλι πιστεύεις ότι το θέμα του ήχου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για σένα και είσαι διατεθιμένος να δώσεις κάτι παραπάνω τότε νομίζω και το W810 είναι πολύ καλή επιλογή...Τελικά το θέμα είναι αν πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις πολλά χρήματα για μια συσκευή που θα αλλάξεις σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (πάνω κάτω 1 χρόνο)...Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει γι αυτό και θέλησα να επιλέξω κάτι που με καλύπτει και είναι σχετικά φθηνό...Αυτά από εμένα...σωστή ή λανθασμένη....είναι η άποψη μου...
devout84 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 -Φωτογραφίες Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει (θέλω αν βρείτε κάτι άλλο να το γράψετε..) είναι πως στο W810i ΔΕΝ έχει zoom! (πολύ άσχημο κατ εμέ) Κατα τ'άλλα όλα είναι ίδια. 2mp , αναλύσεις ίδιες και τα δύο έχουν photo light. Έχει zoom και μάλιστα πολύ καλό!
amartolos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 exoun diaforetikis analisis othoni.to w810 safws kalyteri
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 πήρα το w810i απλά θα ήθελα να μου πείτε γενικότερα διαφορές που έχετε παρατηρήσει... η ανάλυση δεν νομίζω να ισχύει και τα 2 τηλέφωνα έχουν την ίδια ανάλυση κ ίδια χαρ/κα οθόνης
SirD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δε νομίζω ότι έχει πλέον νόημα να γίνουν σχόλια για πιθανές διαφορές, οι οποίες υπάρχουν...αλλά δεν δικαιολογούν, κατ' εμε, την διαφορά στην τιμή των δυο συσκευών...Πάντως, όπως και να 'χει, είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή...Καλορίζικο και να το προσέχεις...
alfa_5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εγω συγκριτικα που το εχω δει μεσα σε ιστοσελιδες το k750i ειναι πιο μπροστα..εχει καποια χαρακτηριστικα φανερα οπως το zoom το παραπανω που το βαζουν μπροστα οπως και συγχρονισμος με outlook,βοηθεια για περιβαλλοντα java καθως και να στελνεις μηνυματα σε πολλους παραληπτες.Μπορεις απλα να το κανεις και αναβαθμιση σε w800i να παρεις και επιλογες τυπου walkman.Απο την αλλη το w810 εχει λιγο καλυτερη οθονη χωρις αισθητη την διαφορα..λιγο καλυτερο ηχο αφου το λεει και ο τιτλος ειναι walkman αλλα οπως και να το κανεις παντα παραμενει μια τηλεφωνικη συσκευη..δεν πιανουν τα mp3 players.Αμα τα συγκρινεις σε τιμες?750 χωρις δευτερη σκεψη και με τα πολλα που περισευουν στην τσεπη παιρνεις μια 512mb ms αν θελεις να μην λες οτι εχεις λιγη μνημη..η βαζεις περισσοτερη η πας και κανα μπουζουκι το βραδακι.Ειναι καλυτερο κινητο..πιο ομορφη σχεδιαση με πιο πρακτικο keyboard για εμενα(το joystick ειναι ενα μειον αλλα εγω το εχω συνιθισει πλεον)και εχει ολα και περισσοτερα απο τα καινουρια μοντελα.Winner is 750..και αρχιζω να πιστευω πως πρεπει να μπει στην λιστα των πιο επιτυχημενων SE κινητων.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 πάντως αυτό το διάστημα που χρησιμοποιώ το κινητό , αυτό που με έχει ξαφνιάσει είναι πως δεν έχει μεγάλη ένταση ήχου. Δηλαδή ένα ringtone στο κ700 που έχω , παίζει δυνατότερα απο ότι στο w810...!!! Γιατί ρε γμτο άραγε...έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις ήχου,έχω βάλει φούλ μπάσα...και πάλι τα ίδια... και το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το πάω για service, θα μου πούνε... τι να σου φτιάξουμε? που δεν παίζει τόσο δυνατά όσο το κ700?? έτσι το έφτιαξε η μαμα. αν σου αρέσει καλώς,αν δεν σου αρέσει...εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο... problem!!
mindscape Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτησω κατι αλλο εγω... Αναμεσα σε w810i και w700i με δεδομενη τη διαφορα των 50-55 ευρω στην τιμη, ποιο αξιζει περισσοτερο οσον αφορα ποιοτητα ηχου? Η μιλαμε για ιδια πανω κατω κινητα?
laskos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Kai ego exo to w810i kai eimai poli efxaristimenos. poli kalitero apo to 750i filou mou pou exo dei kai sigrinei
thes1os Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Έχει κάνει κανείς απο εσάς μεταφορά απο Νοκια (6230 συγκεκριμένα αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο) τον τηλεφωνικό κατάλογο σε Sony-Ericsson γενικά? Γίνεται ή θα περάσω με το χέρι ένα ένα 500 τηλέφωνα???? Το απεχθάνομαι αυτό κάθε φορά που παίρνω κινητό... (Ο κατάλογος στο Νοκια είναι όλος στην κάρτα συκευής). Αν κάνω backUp το phonebook του Νοκια, θα το δεχτεί στο sonnyEricsson και με ποιόν τρόπο?
tonypapadovic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ναι εγώ!Από 3510 σε k500i. Από τον Γερμανό, από το μηχανηματάκι που έχει μου το έκανε αυτόματα. Απότι θυμάμαι λίγες διαφορές στα ονόματα είχε λάθος μετά την μεταφοά.
thes1os Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία, καλό αυτό. Αλλά αναγνώριζε τα γράμματα ή απλά τα έβλεπε? Δηλαδή εννοώ άν π.χ στο SonnyEricsson τώρα, εκεί δηλ που μεταφέρθηκαν, άν πατήσω π.χ το Β ενώ είμαι στον τηλεφωνικό κατάλογο θα με πάει στα ονόματα που αρχίζουν απο Β ή δεν θα αναγνωρίζει κανένα? Ξέρεις πόσο πληρώνεις? Πάντως όπως και να έχει θα το κάνω γιατί είναι μπελάς...
gregdais Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 to k750 w800i w810i einai to idio pragma me psilo alages sto firmware kai se praktika thematakia ta opoia einai asimanta kateme. to d pad den einai fovero se sxesi me to joystick to opoio den xriazetai na exeis panta mikra daktilaki mi katalathos ta patiseis ola mazi... tespa exw to w800i kai ta alla 2 ta exoun kollitoi mou, poiotita san w800i ston ixo den exoun ta alla. kata t'alla einai idia.. kai to k750 ginetai efkola w800i pote min pareis vodafone live se afta ta modela giati exoun psiloskisei to firmware. to w800i otan to pira legan oloi oti den pairnei megales duo kai omws egw tou exw mia 2gb kai ola komple to k750 enos filou mou pairnei aproblimatista tin 2gb mou.
thes1os Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Και sorry για το Off topic αλλά είδα "SonyEricsson" και μπήκα που λέμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.