hexadecimal0f Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μου έδωσε ένας φίλος κάτι μνήμες που έιχε. Ψάχνωντας στο internet βρήκα στα πόσα Mhz δουλεύουν. Είναι συμβατές με τη μητρική. Το παιδί δε τις έχει ξαναδοκιμάσει γιατι βάζει DDR(αυτές είναι SD). Μπορεί να μου δημιουργήσει κανα σοβαρό πρόβλημα? Μη μου κάψει τίποτα :-?
simply_the_best Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 SD?? aytes einai panarxaies.. re megale an dexetai sd mnimes to motherboard pou exeis ti na sou kapsei diladi? afou mono aytes pairnei.. (oi sd me ddr diaferoun stin taxytita, to megethos mnimis kai sti morfologia (dontakia) )
hexadecimal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Αν ειναι πολυ παλιο το Pc να κοιταξεις αν δεχεται και single ¨η διπλης οψης μνημες... (Μιλαω για Pc ~pentium 2)
hexadecimal0f Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 SD?? aytes einai panarxaies..re megale an dexetai sd mnimes to motherboard pou exeis ti na sou kapsei diladi? afou mono aytes pairnei.. (oi sd me ddr diaferoun stin taxytita, to megethos mnimis kai sti morfologia (dontakia) ) Το γνωρίζω αυτό. Αυτό που ρωτάω είναι σε περίπτωση που οι μνήμες είναι ελλατωματικές, θα προξενήσουν κανα πρόβλημα σε άλλα μέρη της μητρικής? Thanks
giannisk1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δύσκολο να σου δημιουργήσουν πρόβλημα,το πιο πιθανό είναι απλά να μην δουλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.