paopao Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο... Έχει κάποιο πρόβλημα (μάλλον απο ιο) και δεν ανοίγει με τίποτα... Έχω πάρει έναν άλλο , τους βάζω και τους 2 και δεν βλέπει κανέναν... Άμα έχω μόνο τον καινούργιο λειτουργεί κανονικά... Άμα βάλω τον προβληματικό δεν μπαίνει στα windows αλλά στο βιοσ τον αναγνωρίζει και στο CD των windows φαίνονται μέχρι και τα partition... Το πρόβλημά μου είναι πως έχω μέσα 10gb data που θέλω και δεν έχω κάνει backup... Υπάρχει τρόπος να τα σώσω??? Ευχαρηστω πολύ......
mihalakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Όταν βάζεις τον άρρωστο σκληρό μόνο του και ανάβεις το πηση τι γίνεται?παίρνεις κάποιο μνμ?
paopao Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 apla den mpainei sta windows ... dhladh mou bgazei mia mple othonh thn wra pou fortwnei na windows....
mihalakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τι έκανες πριν στον υπολογιστή σου πριν συμβεί αυτό;Κάνει κάποιο παράξενο ήχο ο δίσκος? Είναι σατα ή ide? Έχεις προσέξει τι γράφει η μπλε οθόνη μήπως βγάλουμε άκρη?Σε αφήνει να μπεις σε safe mode?
paopao Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Den me rwtaei kan gia safe mode.... O diskos den ekane nera prohgoumenos... sata prepei na einai... me endiaferei mono na swsw ta data kai as einai gia petama meta o skliros....
hexadecimal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 εχεις γνωσεις για να δουλεψεις καποιο live cd Linux???
mihalakis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 ksekina to pc kai meta to post kai ligo prin arxisei na fortonei windows pata f8 na deis an mpainei se safe mode, allios vale to cd ton windows kai kane ena scan disk.mporei na exei sfalmata.kai an mporeis pes mas ti grafei sthn ple othonh
pas-pas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Den me rwtaei kan gia safe mode.... O diskos den ekane nera prohgoumenos... sata prepei na einai... me endiaferei mono na swsw ta data kai as einai gia petama meta o skliros.... Παρε το δισκο σου και βαλτον σε ενα αλλο pc.Με το GetDataBack μπορεις να ανακτησεις τα παντα.Χθες το χρησιμοποιησα με 100% επιτυχια. Α!Και για να λες "... sata prepei na einai..." μαλλον δεν πρεπει να τα κανεις μονος σου ολα αυτα.Ζητα τη βοηθεια καποιου που να γνωριζει καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.