Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα παρακάτω mp3 players προτείνετε;

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Πριν με κράξετε (hold your horses please:P) να πω πως έψαξα αλλά δεν καλύφθηκα πλήρως. Είμαι μεταξύ των παρακάτω συσκευών, αλλά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Αυτά που ζητάω είναι να χρησιμοποιείται και σαν αποθηκευτικός χώρος, να βγάζει καλό ήχο, ηχογράφηση φωνής/ράδιο (με καλό ήχο εννοείται), αλλά και κατά προτίμηση μπαταρίες ΑΑΑ και όχι Li-Ion. Τα μοντέλα που επέλεξα είναι τα παρακάτω:

1. Morestar MP-357 1GB

2.Morestar MP-301 1GB

3.INNOVATOR MP3 PLAYER 1GB LCD FM RADIO

4.TEAC MP3 MP-111 2GB BLACK

5.TEAC MP3 MP-111 1GB FM BLACK

6.TREKSTOR I.BEAT CEBRAX 1GB

7.MP3 Sandisk Sansa C-140 1GB

8.MP3 Turbo-X MP-2006 1GB Black

Θα ήθελα, όποιος έχει την όρεξη και μπορεί να ρίξει μια ματιά και εφόσον ξέρει, να μου προτείνει ποια να αποκλείσω ή αν γνωρίζει ποια αξίζουν. Το ποσό που θέλω να δώσω είναι το πολύ 70 Ευρώ, οπότε και γι'αυτό επέλεξα τα παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Βασικά η προτίμησή μου είναι να είναι μπαταρία ΑΑΑ, καθώς η λιθίου, όταν αρχίσει να τα "φτύνει" και να διαρκεί λιγότερο θέλει να την αλλάξεις, ενώ με ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες έχεις πολύ λιγότερο κόστος. Τώρα όσον αφορά το αν είναι και αποθηκευτικοί χώροι υποθέτω πως τα players πιο νέας γενιάς είναι ως επί το πλείστον και flash, απλά αν ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία να μας πει!

Δημοσ.

Μακριά απο Innovator. Αθλια ποιότητα κατασκευής. Είχα πάρει ένα δώρο με ADSL-in-a-box Plus και μου κάηκε στο firmware upgrade (δεν εκανα κάτι λάθος, σε διαβεβαιώ). Ο αντικαταστάτης του τα έφτυσε σε μια εβδομάδα. Απλά σταμάτησε να δουλεύει. Και εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι!

Για τα υπόλοιπα δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν θα μιλήσω.

Δημοσ.

Βασικά στο forum είδα πως πολλοί είχατε προβλήματα, αλλά σκέφτηκα να το βάλω. Το θέμα είναι να αποκλείσω όσα δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικοί χώροι, τώρα για το θέμα ράδιο κλπ βλέπουμε.

Δημοσ.

Βασικά στο πλαίσιο που πήγα να αλλάξω ένα Morestar που σταμάτησε να δουλεύει μου είπε ο τεχνικός ότι η εταιρία κατασκευής έκλεισε και ότι είναι καλύτερα να μου κόψει ένα πιστωτικό και να πάρω ένα άλλο.

Έτσι και εγώ πήρα το Τransced T.sonic 520 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αυτά, πάντα, μου τα είπε ο τεχνικός απο το Πλαίσιο, δεν ξέρω αν αληθεύουν...

Δημοσ.

i etairia pou eftiaxne ta morestar den exei kleisei. apla ta stelnei pleon me logo "turbox" ap oso gnorizo. emena mou aresan ta turbox sxediastika k exoun k 2xronia antikatastasi apo plaisio(prosopika me kalyptei apolyta)... ;)

Δημοσ.

Απ'ότι έχω καταλάβει όμως τα Morestar χαλάνε σχεδόν σίγουρα, εν ολίγοις είναι στις προοπτικές του Πλαισίου πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον αυτό φαίνεται από πολλούς αγοραστές τους. Μάλλον καλύτερα να κάνω καμια επίσκεψη στα καταστήματα. Γνωρίζει κανείς πάντως ποιες είναι οι καλές μάρκες στο χώρο, χωρίς να προϋποθέτει τσίμπημα της τιμής λόγω μάρκας εννοείται!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει το MP3 Sandisk Sansa C-140 1GB να μας πει την εμπειρία του. Φαίνεται καλύτερο σαν δυνατότητες από το Morestar MP-301 1GB. Ακόμη να μας ξεκαθαρίσει αν έχει το πρώτο ραδιόφωνο γιατί διάβασα ότι στην Ευρώπη διατίθεται χωρίς ράδιο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βασικά έχω το Sansa των 2GB. Το πήρα από Αγγλία αλλά και μόνο η εταιρία κατασκευής (SanDisk - από τις κορυφαίες στο χώρο των μνημών) εγγυάται το πόσο καλό θα είναι. Δεν έχω διαπιστώσει προβλήματα στον καιρό που το έχω αλλά εκεί που το πήρα μου το πρότεινε με κλειστά μάτια ο πωλητής. Και από μπαταρία με βγάζει γύρω στις 20 ώρες. Μην ξεχνάμε ότι το δικό μου έχει και πιο μεγάλη έγχρωμη οθόνη οπότε "καίει" περισσότερο.

Ελπίζω έστω και από σπόντα να βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...