Angeldust Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Είμαι στην φάση αναβάθμισης και σκέφτομαι για Core Duo. Το πρόβλημα όμως είναι οτι έχω μια κάρτα γραφικών πολύ καλή που δεν θέλω να αλλάξω. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου mobos για Core Duo με AGP slot. Βρήκα μια στο eshop αλλά είναι miniATX και δε με βολεύει. Καμμιά άλλη πρόταση??
Angeldust Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εχω μια 6800ultra η οποία με υπερκαλύπτει για τα παιχνίδια που παίζω. Απο επεξεργαστή έχω AthlonXP 2400. Ψάχνω δηλαδή για motherboard, επεξεργαστή έχω καταλήξει στον 6400 και μνήμες.
mihalakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πάντως κατ'εμε δεν αξίζει αναβάθμιση με AGP γιατί ίσως το έχεις παρατηρήσει και ο ίδιος οτι οι επιλογές σε agp κάρτα γραφικών όσο περναει ο καιρός λιγοστεύουν. Πχ η καλύτερη κάρτα που μπορείς να πάρεις πλεον σε ΑΤΙ είναι η Χ1600pro και σε Nvidia 7900gs αν δεν κάνω λάθος, οι οποίες μάλιστα είναι και υπερτιμημένες. Ίσως από την επόμενη γενιά καρτών να μην βγούν καθόλου agp και αν βγουν να είναι από τα πιο χαμηλά μοντέλα. Αν πάρεις μητρική με AGP να ξέρεις οτι μάλλον με αυτήν την κάρτα θα παραμείνεις πια εκτός και αν αλλάξεις στην πορεία μητρική Πράγματι καλή κάρτα έχεις, αλλά αν τον υπολογιστή σου τον χρησιμοποιείς κυρίως για παιχνίδια και δεν χρησιμοποιείς προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για παράδειγμα τότε και ο ΧΡ2400 σε καλύπτει πιστεύω. Γιατί λοιπόν να μην τον ξεζουμίσεις μέχρι να δεις οτι η κάρτα σου πια δεν την παλέυει άλλο και ύστερα να τα πάρεις όλα καινούρια πάλι; Και εγώ εναν ΧΡ3000 έχω με agp και σκεφτόμουν να πάρω μια 7900gs αλλά σκεφτηκα στην πορεία οτι δεν αξίζει γιατί μετά θα το σκέφτομαι να αλλάξω και τα υπόλοιπα κομμάτια του πισιου
stefan123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 7900gs den iparxei se agp alla 7800gs kai sigoura se ati i x1600pro den einai kai pio dinati se agp.Einai omos i pio sixroni.. Tora oson afora mitriki gia core2duo kai agp diskola tha vreis... Vale aplos ton kalitero epeksergasti pou pairnei i mitriki sou,kai otan paliosoun ola argotera ta allazeis kai pas se core2duo kai pci-express
belmpas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 http://www.asrock.com/product/ConRoe865PE.htm Τι επιδόσεις θα έχει τώρα αυτό το πράμα και πως κατάφεραν να το φτιάξουν, ένας Θεός ξέρει. Πάντως είναι μια λύση για κάποιους με μπόλικη DDR1 και καλή AGP.
@topos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ειτε υπερχρονιζεις στα ορια το υπαρχων συστηματακι.Ειτε το πουλας πακετακι και πας σε καινουργιο.Δεν αξιζει να επενδυσεις φρεσκο χρημα σε παλια τεχνολογια(agp).........
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 yparxei kai i lysi tou AMD X2 enas 4400 i 4800 eine me 2GB cashe
Lemuria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 θες να μου πουλησεις την καρτουλα σου σε μια normal τιμη και να παρεις μιαα αλλη pci-e? Ψαχνω για καλη agp καρτα για ενα συστημα λιγο παλιοτερο με northwood επεξεργαστη. Σκοπευα να αγορασω την 7600gs αλλα η καρτα σου ειναι ευκαιριαρα αν αποφασισεις να την πουλησεις! Αν πραγματικα θες κατι τετοιο ή το σκεφτεσαι post me
Angeldust Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Η μητρική της ASRock φαίνεται ενδιαφέρουσα, απλά δε μπορώ να καταλάβω πως μπόρεσαν να συνδυάσουν το chipset με μνήμες DDR. Να φανταστώ οτι δε την έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει εντυπώσεις, έτσι?
@byZo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Τι θες να πείς; το chipset είναι το 865 και δουλέυει μόνο με DDR1. Το θέμα είναι πως μπορεί το 865 να υποστιρίζει conroe! Κάποιος να ξέρει αν υπάρχει Ελλάδα και σε τι τιμή;
tolis86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ti pws re paidia...apla to ipostirizei... einai thema arxitektonikis...eksalou to 865 itan apo ekeina pou tha ipostirizan future cpus... ellada exw vrei sto eshop 2 asrock alla montela kai einai kai pamftina malista opote ama thes argotera perneis mia kali mitriki kai mia d3d10 card.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528357 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528354 dialekse kai pare...pantws to 865 itan poli kalo chipset.... P.S. i deyteri exei via ....me oti ayto sinepagetai..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.