Eusebius Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Γιά δώστε τα φώτα σας! -- Δεν έχω ιδέα από παιχνίδια. Ένας φίλος, άρρωστος με το WoW, πήγε κι αγόρασε νομίσματα από ένα σάιτ. Την άλλη μέρα το ξανασκέφτηκε και πήγε κι ακύρωσε την κάρτα του. Αυτοί του έστειλαν κανονικά απόδειξη και του έστειλαν και τα νομίσματα. Είναι ανίδεος από κομπιούτερ και ίντερνετ και με παρακάλεσε να τσεκάρω το σάιτ που έκανε την αγορά, αν είναι αξιόπιστο. -- Θα έβαζα το λινκ εδώ, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν επιτρέπεται... Τί ξέρετε γι' αυτά τα σάιτ γενικά; Ευχαριστώ.
sarisn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Γενικά αυτά τα site αποτελούνται από απατεώνες... αλλά αφού λες ότι του έστειλαν και απόδειξη και τα in-game λεφτά τότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί την κίνηση της κάρτας του για κάποιο διάστημα για τυχόν "ύποπτες" αναλήψεις. Για πες μας το site τώρα και για μας γιατί πλησιάζει το expansion και χρειαζόμαστε gold!!! :p
headbanger Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Chinese Farmers FTW Gold st WoW βγαίνουν εύκολα(ξόδεψα ήδη 200 αυτή την βδομάδα, και έχω ακόμη 100) το θέμα είναι να ξέρεις τις ανάγκες της αγοράς
andrip Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 αμα θέλετε gold και είστε στο stormsclale στείλτε Mail χαχα, γύρω στα 2500g οχι αγορασμένα εννοείται. δε το βρίσκω τόσο κακό πάντως κάποιος να αγοράσει g απο το ιντερνετ αν του περισσεύουν τα 50άρικα (αναλόγως πόσα θα αγοράσει)
Eusebius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ, παιδιά. sarisn, την κάρτα την ακύρωσε την επόμενη μέρα επειδή τον τρομάξαμε μ' αυτά που του λέγαμε. Αν είναι να ξαναγοράσει, θα το κάνει με δωροκάρτα... Νά και τα σάιτ (δεν τα βάζω με λινκ...) * w w w | o g s 3 6 5 | c o m <-- από δω αγόρασε * w w w | g m w o r k e r | c o m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.