Arioch79 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία στο university of indianapolis athens campus. Παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το πανεπιστήμιο αυτό, να μου πει τη γνώμη του.
Kandinsky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εγώ έχω πάρει το MBA μου από εκεί, αρκετά χρόνια πριν όμως. Οι σπουδές τοτε ήταν 2 χρόνια περιπου και το τελικο project μαζί με τις εξετάσεις τα έδινες στην Αμερική στην οποια και διέμενες για κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο νομίζω έχει αλλάξει. Εκείνη τη μακρινή εποχή, αν και τα μαθήματα εδώ ήταν σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, αυτό που συνάντησα στην Αμερική δεν είχε καμμία σχέση : Ξέσκισμα. Είχαμε εναν πολύ καλό άνθρωπο για καθηγητή ο οποίος μας έβαλε τα δυό ποδια σε ένα τακούνι, όχι απλώς παπούτσι και τρέχαμε πανικόβλητοι. Απ' όσο έχω ακούσει έχει ανέβει αρκετά και έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος (δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ) ακόμη ισχύει το πρόβλημα με το ΔΙΚΑΤΣΑ. Πάντως μου στέλνουν συνεχώς ειδήσεις και ενημερωτικά, δεν με έχουν ξεχάσει...
Arioch79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Φίλε Kandinsky, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βασικά το θέμα αφορά το έτερον ήμισυ, εγώ σπουδάζω γεωλογία! Απλά ψάχνει να κάνει κάποιο μεταπτυχιακό και το Indianapolis φαίνεται καλή περίπτωση. Απλά συλλέγουμε πληροφορίες από άτομα που το γνωρίζουν από πρώτο χέρι.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Γνώμη μου; Όλα αυτά τα παραρτήμα ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα είναι απλά ινστιτούτα, δεν έχουν καμία σχέση με επίπεδο πανεπιστημίου.
Arioch79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ίσως, αλλά χειρότερα από τα ελληνικά πανεπιστήμια αποκλείεται να είναι!
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δεν το αποκλείω, από αυτά που ακούω από γνωστούς για το πώς έδιναν μαθήματα και όλα τα άλλα ευτράπελα...
DhZou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εγω είμαι ακόμα φοιτητής (προπτυχιακός) στο Indianapolis. Το επίπεδο είναι γενικά καλό, υπάρχει σοβαρότητα και αν θέλεις να μάθεις, αυτά που διδάσκονται θα τα μάθεις. Απλά αυτά που διδάσκονται είναι λιγότερα από αυτά σε ένα Ελληνικό πανεπιστήμιο. Πάντως KWSN_Men μη τα βάζεις όλα στην ίδια κατηγορία γιατί δεν είναι. Όσον αφορά το μεταπτυχιακό στην ψυχολογία, ξέρω ότι το Indianapolis έχει καλά προγράμματα σε αυτόν τον τομέα και καλούς καθηγητές. Απλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη!!!
gtsamour Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ίσως, αλλά χειρότερα από τα ελληνικά πανεπιστήμια αποκλείεται να είναι! Ναι ναι, και όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Δεν ξέρω το συγκεκριμμένο αλλά μη γελιόμαστε, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με σοβαρό πανεπιστήμιο ελληνικό (η και του εξωτερικού), μπορεί όμως αυτό να είναι καλό για το επίπεδο που μπορεί να παρέχει. Αλλά σε καμία μα καμία περίπτωση μην πατάτε τη μπανανόφλουδα "σπουδάζεις έξω και όμως είσαι εδώ" (βλακώδης διαφήμηση του BCA στο παρελθόν συνοδευόμενη με τη γνωστή μουσικούλα που όλοι αγαπήσαμε μετά από τόση πλήση εγκεφάλου στην τηλεόραση) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το αντίστοιχο στην αντίστοιχη χώρα.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Εγω είμαι ακόμα φοιτητής (προπτυχιακός) στο Indianapolis. Το επίπεδο είναι γενικά καλό, υπάρχει σοβαρότητα και αν θέλεις να μάθεις, αυτά που διδάσκονται θα τα μάθεις. Απλά αυτά που διδάσκονται είναι λιγότερα από αυτά σε ένα Ελληνικό πανεπιστήμιο. Πάντως KWSN_Men μη τα βάζεις όλα στην ίδια κατηγορία γιατί δεν είναι. Και μόνο από τον πρόεδρό του αν κρίνω... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το αντίστοιχο στην αντίστοιχη χώρα. Ακριβώς.
Arioch79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ναι ναι, και όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Εγώ σπουδάζω γεωλογία στο πανεπιστήμιο αθηνών. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για άλλα πανεπιστήμια, αλλά μπορώ να σου πω ότι το τμήμα μου καθώς και τα "γειτονικά" τμήματα (φυσικό, χημικό) είναι κανονικά μπουρδέλα. Ή μάλλον γράψε λάθος, τα μπουρδέλα έχουν καλύτερη οργάνωση. Περισσότερα έμαθα τις τρεις βδομάδες που συμμετείχα σε ένα γεωφυσικό project στη Mallorca με κάτι Ολλανδούς, παρά τόσα χρόνια στο πανεπιστήμιο. Τέλος πάντων, εγώ ζήτησα τη γνώμη αυτών οι οποίοι έχουν σπουδάσει ή σπουδάζουν εκεί (και τους ευχαριστώ για αυτές). Χωρίς παρεξήγηση, οι απόψεις ατόμων που δεν γνωρίζουν από πρώτο χέρι δεν με πολυενδιαφέρουν.
gtsamour Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μια φορά τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν 1000 φορές περισσότερη αναγνώρηση από τα καλοδιακοσμημένα ακριβά μπουρδέλα τύπου αυτού που ανέφερες. Καλή τύχη στην κοπελιά σου, θα τη χρειαστεί για να βρεί δουλειά μετά και φυσικά για το ΔΙΚΑΤΣΑ
Arioch79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Ενώ τώρα που τελείωσε το Πάντειο έχει βαρεθεί να απορρίπτει προτάσεις...
gtsamour Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Και μετά το indianapolis στην ίδια μοίρα θα είναι και θα έχει δώσει και ένα κάρο λεφτά
Arioch79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τέσπά φίλε μου, δεν θέλω να έρθω σε διαμάχη με κανέναν, απλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα σκηνικά, γι' αυτό και ρωτάω. Ενδεχομένως και νά 'χεις δίκιο. Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ την ίδια εικόνα με σένα είχα με αυτά τα ιδρύματα. Απλά θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος που έχει σπουδάσει εκεί για το επίπεδο σπουδών και την επαγγελματική αποκατάσταση. Εγώ τελειώνω πανεπιστήμιο αθηνών και δεν έχω στον ήλιο μοίρα, ενώ ένας ξαδερφός μου έχει τελειώσει ιδιωτικό ΙΕΚ κι έχει χεστεί στο τάληρο.
gtsamour Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Κοίτα φίλε μου, μακάρι να έχω άδικο και το συγκεκριμμένο να μην ανήκει στον κανόνα και να αξίζει τον κόπο να πάει η κοπέλα. Μεταπτυχιακά στο Πάντειο δεν κάνουν? Δεν μπορεί να κάνει σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο, αφού έχει βγάλει την Πάντειο και πρέπει να γίνεται? Όσο για το θέμα της ανεργίας, (είναι που είναι χάλια η κατάσταση) παίζει μεγάλο ρόλο και τι επιλογή κάνεις, πχ αν σπουδάσεις φυσικός στην Ελλάδα μόνο σε σχολεία και φροντηστήρια μπορείς να δουλέψεις. Και εγώ σε ελληνικό πανεπιστήμιο σπούδασα (Χημικό Πάτρας) και σε ελληνικό πάλι έκανα μεταπτυχιακά (φαρμακευτική Αθηνών). Έψαξα 5 μήνες αλλά βρήκα πολύ καλή δουλειά σχετική με τις σπουδές μου, στην οποία και είμαι 4 χρόνια τώρα. Απλά όταν συμπληρώνει ένας νέος το μηχανογραφικό του, πρέπει να τα σκέφτεται και αυτά, και όχι μόνο τι του αρέσει να κάνει. Βγήκα από το θέμα sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.